петак, 30. септембар 2022.

Sanja Vulić, njen emotivni partner Ubica Dario Jekić i specijalni telefoni: U telefonu Jekića pronađene povjerljive informacije koje mu je slala Vulićeva, brojni dogovori o namještanju tendera, nezakonitom zapošljavanju za veliki novac i eksplicitne fotografije

Sanja Vulić, saradnik Ubica i NarkoGrupa


Piše: Slobodan Vasković


1.

Ubica Dario Jekić, pripadnik narkogrupe Milivoja Lovrenovića Čaruge, profesionalnog ubice i njegovog sina Dušana, imao je Skaj telefon, ali i specijalni telefon putem kojeg je komunicirao samo sa Sanjom Vulić, poslanicom Crvene Sekte u Predstavničkom domu parlamenta BiH.


Jekić je, kako sam to više puta objavio, učestvovao u likvidaciji Slaviše Ćuluma (15.05.2020. godine), kao podrška Čarugi i Siniši Šakiću Kinezu koji su Ćuluma likvidirali.



2.

Ubica Jekić bio je vozač Sanje Vulić sve do 05.01.2021. godine, kada je zapalio automobil A.P., snahe Obrena Petrovića.


Jekić je automobil marke BMW X6, koji vozi Petrovićeva snaha, zapalio u Ulici Vojvode Mišića, u Starom gradu Doboja.



Nakon toga je više nije vozio, ali su ostali u vezi, kako emotivnoj, tako i kriminalnoj.


3.

Komunicirali su, kada nisu bili zajedno, putem specijalnih telefona, od kojih je Jekićev zaplijenjen.


U telefonu su pronađene povjerljive informacije koje je Vulićeva slala Jekiću i narkogrupi Čaruge. Vulićeva je informacije prikupljala u institucijama BiH, ali i preko pripadnika Crvene Sekte i sve ih prosljeđivala Ubici Jekiću.

4.

U telefonu su pronađene i eksplicitne fotografije Vulićeve, ali ih neću emitovati, jer takve sadržaje ne objavljujem.


5.

Vulićeva će morati da odgovara zbog saradnje sa Ubicom Jekićem, narkogrupom kojoj je pripadao, ali i brojnih kriminalnih radnji koje je počinila.


Ona je bila jedna od osoba iz Doboja koja je učestvovala u nizu namještenih tendera od kojih je imala veliku materijalnu korist.


6.

Veliki novac zaradila je kao "ovlaštena Sektašica" za stranačko zapošljavanje na teritoriji Doboja i okolnih mjesta.


Svako koga je Vulićka zaposlila morao je da joj plati između pet i deset hiljada KM.


7.

Ova neinteligenta osoba, izvan svake razumne sumnje, dobiće dugogodišnju zatvorsku kaznu, jer je učestvovala u velikom nizu teških kriminalnih djela o čemu se vodi detaljna istraga.

8.

Već sam objavio da je Višestruki Ubica, narkodiler i teški kriminalac Dario Jekić koji se, 27.09., predao Tužilaštvu BiH, zatražio preko svog advokata pregovore: Za manju kaznu svjedočio bi protiv Sanje Vulić, poslanice Sekte u Parlamentu BiH.


Za očekivati je da se prihvati njegova molba, jer on nije direktni izvršilac likvidacije Slaviše Ćuluma. (nastaviće se)