четвртак, 22. септембар 2022.

Crni Dani za Narko i ZločinačkoKriminalnu Bagru su počeli, a trajaće decenijama


Piše: Slobodan Vasković


Naslovna slika je Crna, jer su došli CRNI DANI za Narko i ZločinačkoKriminalnu Bagru koja u crnilu drži narod decenijama. Njihovi CRNI DANI će trajati još duže. A tek su počeli!!!


1.

Narko”General” Siniša Kostrešević još uvijek nije pronašao moj izvor koji mi je dostavio Plan akcije brutalnog prebijanja, lomljenja vilica i satiranja četrdesetak osoba koji su fizički polomljeni (objavio sam ga 08.09.0.g.), ali ne i saslušani tokom Puča u MUP RS, koji se desio 26.03.o.g.


Petokolonaši i Zlotvori Cvijanović i Dodik

2.

Uzalud je ponižavao stotine pripadnika MUP RS koji su poligrafisani i ispitivani danima po naređenju Milorada Dodika i Željke Cijanović.


Progon mupovaca počeo je 09.09. (petak), a Narko”General” je obećao Poganom Dvojcu Petokolonaša rješenje “slučaja” već 10.09.. Kakav narkomentol; Prošlo je već 17 dana nije otkrio ništa.


3.  

Naravno, nisam ni ja dangubio sve to vrijeme, otkrio sam mnoge nove jezive činjenice o njegovim zlodjelima koje ću uskoro objaviti, ali stižem i da pratim istragu No1 protiv sebe i izvora - Sada narko”General” ima druge osumnjičene iz samog zločinačkog vrha MUP RS; Neću navoditi njihova imena, neka ih istražuje, a dobro bi bilo i da ih privodi i maltretira, jer su narkosmeće kao i on.

Narko"General" Kostrešević

4.

Nesposobni policajac, ospobljen jedino za pratnju verlikih tovara narkotika, pljačku skanka sa profesionalnim ubicom Milivojem Lovrenovićem Čarugom, njegovim sinom Dušanom Lovrenovićem, Željkom Radovanovićem Krečom i drugim narkodilrima, vodi protiv mene  i istragu No 2 - jer sam “uznemirio ovlaštene dilere droge MUP RS u njihovom poslu”.

Čaruga i automobil u kojem je raznio Strahinju Sojanovića, 13.09.2020.

Poznato mi je koga je sve još zvao da “svjedoči”; Riječ je, naravno, o narkodilerima, ali sam mu obećao dati par dana fore da pokuša “istražiti”, pa ni njihova imena neću objavljivati još toliko. A onda - iznenađenje!!!!


5. 

Preporučio bih Narko”Generalu” i njegovom vjernom narkoprijatelju - "Dvopolcu" NarkoStarleti Igoru Dodiku (moraju paziti da im ne “iscuri kakav klip), da pažljivo iščitaju moje tekstove o pripadnicima NarkoGangova koje sam objavio; Valjda će uspjeti zaključiti da je dobar dio lica koja sam doveo u vezu sa narkoticima završio iza rešetaka, jedan dio je u bjekstvu, a jedan dio će tek biti uhapšen.

Dvopolna NarkoStarleta Igor Dodik

6.

Na toj obimnoj listi nalaze se i Kostrešević i njegov intimus "Dvopolac", tako da im slijedi hapšenje, kao i Nenadu Nešiću, morbidnom, bolesnom Narkodileru i peraču narkonovca, koji naređuje skrnavljenje grobova. O tome ću posebno.


Sada pitanje za Narko"Generala" Kostreševića: Zbog čega policija nije prije četiri večeri privel NarkoNešića kada su u njegovom automobilu otkrili najmanje pet velikih torbi punih keša?!


Štaviše. kada su pitali NarkoNešića šta je u torbama, on im je odgovorio - Pare i otvorio torbu i pokazao. Policajci su mu dozvolili da ode sa narkoparama kojima pokušava kupiti glasove. 


Nisu ga priveli, jer ga štite Narko"General" Kostrešević, načelnik PU Istočno Sarajevo Branimir Šehovac po nalogu Dodika.

Narkodiler i skrnavitelj grobova Nešić

7.

Narko”General”, osim ako nije baš totalna budala, trebao bi primijetiti da je uhapšen i Sado Đugum (Seferović), u Mostaru, koji je moja stara “mušterija”. 


Sado Đugum

Taj ubica, narkodiler i trgovac ljudima, koji se bavi prostitucijom i drugim kriminalnim djelima, pripadnik je Organizovane zločinačke grupe koju vodi Nermin Ćulum (zajedno sa bratom Arminom), nedavno (25.08.o.g.) uhapšen u Hrvatskoj po potjernici iz Švajcarske.


Đugum (u sredini) i braća Ćulum


Armin Ćulum (kao i Nermin) u odličnim je odnosima sa sitnim narkodilerom, ali krupnim utjerivačem dugova i zelenašem Dankom Stanišićem.


Stanišić je, ipak, najviše novca oteo na bespravnoj sječi šume u opštini Teslić,  gdje ga je plaćao kriminalac Srđan Klječanin Rufi, prijatelj Milorada Dodika.

Stanišićevoj zločinačkoj grupi pripada i Marko Mara Granula, Pastuv No2, koji obezbjeđuje Željku Cvijanović, uzduž i poprijeko.

8.

Prije njih uhapšen je, zbog trgovine narkoticima Milorad Vuković Luis u Banjaluci (suđenje u toku) o kojem sam, takođe, pisao, a koji je za braću Ćulum vodio narkoi poslove prostitucije u Njemačkoj, gdje im je zabranjen ulazak već odavno.


Ćulum i Luis

Luisov odličan prijatelj i saradnik je Slobodan Bobi Stanarević, direktor JP “Autoputevi RS”, takođe teški kriminalac je, može se reći, političko krilo “United “Tribuns”. 


Na njega će doći red iza Nove godine. 


Stanarević

9. 

Zbog kritikovanja narkodilera Luisa, narkodiler Đugum mi je prijetio da ću biti raznesen “kao Ivo Pukanić”.


Nisam raznesen, a on je uhapšen. 


Buba i Sado Đugum

Njegov blizaki saradnik je i NarkoDiler i nalogodovac 90 posto paljevina u Sarajevu, Admir Arnautović Šmrk, nasilnik, kompleksaš, kojem je određen pritvor.

Šmrk

10. 

Podignuta je optužnica protiv Branislava Zeljkovića, bivšeg direktora Instituta za javno zdravlje; Otkrio sam i tu niz malverzacija.


Zeljković

Uz Zeljkovića, optuženi su, od Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala i direktor firme  “Procontrol” d.o.o. Banjaluka Slavko Bojić, bivši direktor „Sineks laboratorija“ d.o.o. Sani Crljić, potom bijednik i jadnik Saša Marković, direktor „Travel for fun“d.o.o Banjaluka, te direktor „Promeding“ d.o.o. Laktaši Dragan Dubravac.

Marković i Crta

O ovome ću pisati poseban tekst, biće ujutro na blogu, tako da sada samo konstatujem da ih terete za milionske pronevjere što je, tek, kap u moru pljačke.


11.

Hapšenja će se nastaviti, ići će to znatno brže nego dosad; Nijedan od onih koje sam doveo u vezu sa narkoticima neće ostati na slobodi. Tako ni Narko”General” koji vodi istrage No1 i No2 protiv mene; Ni njegov parter "Dvopolna" Narko”Starleta”. Niko.



Očito Kostrešević nije svjestan da pješčani sat koji broji njegovo vrijeme na slobodi, (kao i vrijeme Osmana Mehmedagića Osmice i Diane Kajmaković), ima još nekoliko zrna pijeska. Koji cure velikom brzinom. (nastaviće se)