субота, 24. септембар 2022.

Kavački Narko”General” Kostrešević osumnjičio Darka Kovrliju, načelnika Uprave kriminalističke policije MUP RS, da mi je dostavio Plan akcije zvjerskog prebijanja privedenih, ali ne i saslušanih osoba, 26.03.o.g. i detaljno ga istražuje

Darko Kovrlija, načelnik UKP MUP RS i bitanga koju 
Kavčanin Kostrešević sumnjiči da je moj izvor


Piše: Slobodan Vasković


1.

Očajni Narko”General” Siniša Kostrešević je u pravoj agoniji zbog činjenice da znam svaki njegov potez.


2.

Dao sam mu, nedavno, još nekoliko dana prednosti da pokuša otkriti ko mi je dostavio Plan akcije za slamanje, zvjersko premlaćivanje i lomljenje kostiju desetina privedenih, ali ne i saslušanih, u akciji 26.03.o.g.koju su naredili on i njegova Narkokrtica Mladen Marić, poznat po prikrivanju teških zločina sa smrtnim ishodom.


3.

Plan sa svim potpisima objavio sam 08.09.o.g., a Milorad Dodik i Željka Cvijanović naredili su Narko”Generalu” da otkrije ko mi je dostavio originalni dokument. 

4.

Razlog tome je činjenica da su Kostrešević i Marić Posebnom odjeljenju RJT mjesecima odbijali dostaviti taj dokument, a onda su ga nekoliko puta prepravljali, te poslali falsifikovani Plan akcije. Veliki broj polomljenih, ali nei saslušanih osoba, podnio je krivične prijave protiv navedenog policijskog smeća (čast poštenim policajcima) i vodi se istraga.



5.

Kada sam to raskrinkao u zločinačkom vrhu MUP RS došlo je do šoka, a Kostrešević je naložio poligrafisanje stotine policajaca kako bi došao do mog izvora. Niko nije pao na poligrafu, a sve je trajalo pet dana.


6.

Sada Kostrešević ima Najnovijeg, friškog, taze, kako god hoćete, Osumnjičenog da mi je dostavio Plan.


7.

To je, ni manje ni više, načelnik Uprave kriminalističke policije Darko Kovrlija, tek nešto malo manja bitanga i bagra od Narko”Generala”.


Bitanga Kovrlija

Kostrešević je sada ubijeđen da je Kovrlija TAJ, ali se suočio sa problemom - ne može da ga poligrafiše.


Kakav je Idiot Narko”General”; Idiot kojem je pokvarena čak i Srž!


8.

U toj istrazi No 1 koju vodi protiv mene sada se “obrađuje” Kovrlija koji ni ne zna da je osumnjičen. Prate ga, pregledavaju mu nezakonito listinge, pod stalnom je prismotrom. 


Lukač, takozvani ministar unutrašnjih poslova

9.

Kovrliju bi trebali obraditi zbog njegovih uskih veza sa Podzemljem, kako narko, tako i drugih slojeva, ali to ne čine, jer su u samom vrhu MUP RS sve zločinac do zločinca. Na čelu sa Kostreševićem i ministrom Draganom Lukačem koji je, suštinski, zbačen sa te pozicije tog 26.03.o.g. (zato se akcija i vodila), a formalno i dalje vodi MUP RS, iako ga niko ništa ne pita.


10.

Kostrešević, znači, već 16 dana vodi neuspješnu istragu oko toga ko mi je dostavio Plan; Mogao bi još 160, ali će, na njegovu žalost, prije toga biti uhapšen, jer je pripadnik Kavačkog klana u RS, štitio je konvoje sa narkoticima, posjedovao Skajaplikaciju, regrutovao raznorazne osobe za mesarski Gang Veljka Belivuka, pokrivao i izvlačio plaćene ubice, poput Milivoja Lovrenovića Čaruge nakon što je likvidirao Strahinju Stojanovića, 13.09.2020. godine...

Kavačka Narkobagra Kostrešević

11.

Kavački Narko”General” vodi protiv mene i istragu No 2 u kojoj me sumnjiči da sam ovlaštene narkodilere vrha MUP RS “uznemiravao u njihovom radu” i da se oni “osjećaju ugroženim zbog pisanja” na blogu!


Naravno, njegovi “svjedoci” u toj istrazi su narkodileri - jedan od njih je onaj dronjak što sam ga već pretvorio u prah i pepeo, a našao je i novu dvojicu; Od kojih je jedan baš veliki NarkoDiler.


12.

Kako ne bih ugrožavao “istragu” protiv sebe, evo Kavačkom Kretenu još par dana fore, ne bi li kako uspio da ubijedi Tužilaštvo da donese naredbu o sprovođenju istrage ili, pak, da dobije čvrste, “neoborive” dokaze o tome kako se ovlašteni narko dileri “osjećaju ugroženim zbog pisanja” potpisnika ovih redova i podnese krivičnu prijavu. (nastaviće se)