среда, 24. фебруар 2021.

Dodikov Udo Boris Udovičić, Šugo Bot, je diler koji već osam godina prodaje opijate maloljetnicima, nad kojima se i fizički iživljava; Sin Željke Cvijanović - Stefan najbolji je prijatelj Dodikovog Udo-dilera


Piše: Slobodan Vasković


1.

Udo Milorada Dodika, poznat i kao Boris Šugo Bot Udovičić, narko je diler, koji drogu prodaje maloljetnicima, kao i svim ostalim koji je žele kupiti od tog nasilnog, iskompleksiranog, dilerskog smrada.


2.

Upravo ta činjenica, uz prostituciju kojom se takođe bavi, kao i prijateljstvo sa Dodikovim sestrićima Vicom i Bogoljubom Zeljkovićem, te sinom Željke Cvijanović, Stefanom, preporučila ga je Psihopatološkom tipu, koji autokratski vlada Republikom Srpskom, da mu povjeri  marketinški zadatak popravke imidža na društvenim mrežama.


Krebil (kombinacija Kretena i Debila) Šugo Bot se baš uživio - Dodikov Udo pomislio je i da je marketinški mag, kojem bijelo, čime mu je popunjena glava, izaziva "senzaciju" za senzacijom" u kojoj on "hara" mrežama, iako isključivo hara cjevčicama i njihovim bijelim sadržajem.

Stefan Cvijanović, Bogoljub Zeljković
i Dodikov Udo

3.

Dodikov rejting na mrežama je u katastrofalom stanju, jer su negativni stavovi o njemu četiri puta veći od pozitivnih, prema istraživanjima koja je uradio SNSD.


Zato je tražio od sestrića Vice i još jednog vrlo bliskog saradnika, o kojem ću uskoro opširnije pisati, da mu nađe nekog “sposobnog”, a oni su mu pronašli Udo Krebila, čiji intelektualni kapaciteti mogu prepoznati cjevčicu, njen sadržaj i ništa više od toga; Zadatak mu je da napravi novu kolekciju Botova, prema sopstvenom retardiranom liku i nedjelu, koji bi poboljšali imidž Psihopatološkog tipa. 


4.

Dodik je po Vicinoj "senzacionalnoj" preporuci, angažovao svoje Udo, kojem je IRB za te zadatke dodijelila 760.752 KM, za marketing, koji im uopšte nije potreban. 


Izbor Šugo Bota je odličan - garantuje dalji pad Dodikovog rejtinga na mrežama, potpunu propast i, na kraju, jedno Veliko Udo! 



Da podsjetim, IRB je je 22. decembra prošle godine sklopila ugovor sa banjalučkom firmom „EUPHORIA“ d.o.o., čiji je "vlasnik" Udo Šugo (iako je jasno da je to Vico Seljak) na period od godinu dana za „nabavku usluga marketinga, organizacije događaja i srodnih usluga“. 


5.

Tako će sada Dodikov Udo, Šugo Bot Boris Udovičić, osim prodaje narkotika maloljetnicima i bavljenja prostitucijom, “poboljšavati” imidž Psihopatološkog tipa na mrežama. Primarno nosom.


6.

Oko Dodika su sve sami Udo i Šugo, riječju narko dileri, makroi i ostala gamad, pa nije čudo da je jedno takvo smeće izabrao da ga na mrežama učini što "popularnijim". Valjda u narko krugovima.


Ako se to čini ušmrkivanjem izbor je fenomenalan.


7.

Karijera prljavog, pokvarenog Dodikovog Udo, kao narko dilera, počinje još 2013. godine, kada je jedno vrijeme držao noćni klub “Millenium” u Banjaluci. 




Dodikov Udo je u tom klubu počeo karijeru sa bijelim, kako ličnu, tako i dilersku: Tu su za njega konobari i izbacivači klincima prodavali bijelo.


8.

Bilo je mnogo incidenata; Izbacivači Dodikovog Udo premlaćivali su one maloljetnike, koji im se nisu dopadali zato što su odbijali kupovati opijate.


9.

O tome najbolje svjedoči vijest objavljena na RTRS-u, 21.05.2013. (prenesena sa Nezavisnih novina) u kojoj se navodi da su maloljetnog S.G., izbacivači pretukli u zasebnoj prostoriji, a da je teškom fizičkom satiranju maloljetnog S.G. prisustvovalo i govance Boris Udovičić, koji je nakon toga i priveden.


Otac tada prebijenog S.G. izjavio je da su njegovog sina "tukli do iznemoglosti", a maloljetni mladić je zadobio teške tjelesne povrede. Premlaćivali su ga dok nije pao u nesvijest.


Nema dileme da je u tome učestvovao i bolesni kompleksaš Udovičić, iako se to u izvještaju ne navodi.


Toliko su tukli S.G. da nisu uspjeli da obrišu tragove krvi u lokalu u kojem je, između ostalog, bio zabranjen ulazak maloljetnicima i osobama koje nemaju 20 godina. 


Naravno, Dodikov Udo-diler nije ni prijavljen tužilaštvu nakon ovog bestijalnog neljudskog akta, jer je zaštićen od vrha Režima, čije brojne pripadnike snabdijeva "svim potrebnim"!



10.

Sve navedeno, Dodikova policija je tada zataškala, jer je, osim "snabdjevač", Dodikov Udo u bliskim odnosima sa njegovim sestrićem Vicom Zeljkovićem, koji ga iz “Millenium-a” prevodi u svoju Sodoma i Gomora kafanu “Drama”, a radio je kod njega i u FK “Borac”. 


I to po nalogu Treće osobe, o kojoj ću tek pisati, koja, zajedno sa Dodikom, stoji iza svih Vicinih prljavih, kriminalnih poslova.


11.

Takvo smeće, kao što je pacov Šugo Bot, a im ih mnogo, su glavni Dodikovi aduti, jer i za njega i njemu vrlo bliske, rade slične "poslove". 



Već sam objavio video klip na kojem Dodik opušteno ruča sa presuđenim narko dilerom Darkom Vukovićem (u šarenoj majici), osuđenim kriminalcem Draganom Kremenovićem Pugerom i Moralnom Nakazom Igorom Radojičićem. 


Narko dileri i ostala Bagra su Dodikovo prirodno okruženje. Otud i Dodikov Udo.


12.

Uskoro ću opširnije pisati i o tome ko je Treća osoba koja, osim Dodika i Vice, zaista stoji iza bolesnog perverznjaka, nasilniika, dilera i štakora Udovičića. 


Samo da naglasim da je i taj Treći vrlo poznati mladi pripadnik mentalno zaostale kvazielite koja surovo uništava narod i entitet; Posebno je poznat po tome što otima i reketira širom RS, sa posebnom dozvolom za to iz samog vrha nenarodne, anticivilizovane, pokvarene, iskompleksirane kvazielite, koja sa RS upravlja po principima mentalne pornokratije.


10.

Vratimo se “Drami”; U tom lokalu, Sodomi i Gomori, Retardirani Šugo je za Vicu nastavio kombinaciju poslova: bijelo-prostitucija, da bi na kraju otvorio i firmu, po “Seljakovom” nalogu (kako u beogradskim krim krugovima zovu Vicu), koja je imala nekoliko ugovora, a najveći je iznosio 6.000 KM.


11.

Dodikov Udo je mali šugo, šugica, koja je često, nakon niza crta, premlaćivao ženski dio sopstvene porodice, ali je bolesni kompleksaš svaki put zbog nasilja u porodici ostajao nekažnjen, jer je bio zaštićen.


12.

Osim “Seljaka”, zaštitu mu pruža i Stefan Cvijanović, sin Željke Cvijanović, koji je u “Drami” u četiri navrata preživio životnu dramu! Ovaj put neću opisivati detalje tih životnih drama u "Drami"; Ima još nastavaka, biće prilike, tek sam počeo! 


Samo ću napomenuti da su detalji vrlo jezivi, pravi horor, pa ću kraj tih tekstova morati staviti upozoravajuću oznaku: Roditeljska pažnja - 21+.


13.

Cvijanovićeva bi trebala malo više da brine o porodici i društvu u kojem se njeni članovi kreću, a da bi se uvjerila u neophodnost takvog postupanja, potrebno je da prvo pogleda četiri video klipa iz “Drame”, na kojima je njen sin u vrlo osebujnom stanju. Takozvanom, Flexibilnom stanju, koje zna biti veoma opasno, gotovo ubitačno, ako se pretjera sa crtanjem.  

14.

Cvijanovićevoj bih preporučio da potraži pomenute video klipove, pogleda ih pažljivo i konačno nešto učini za sopstveno dijete. 


Može joj ih dati i Dodik, ali i Dodikov Udo. Ima ih i Dragan Lukač.


15.

Ako neće da joj ih dostave, možda to učinim ja; Kako nisam, iz objektivnih razloga, u mogućnosti da to uradim lično, postoji drugi način - da joj sadržaj dam na uvid putem bloga. 


16.

Napominjem - postoje četiri video klipa. Dodikov Udo, Retardirani Šugo, ih je snimao, stalno brisao nos, pa ponovo snimao i, potom, pomalo dijelio.


Stefan Cvijanović, Bogoljub Zeljković 
i Dodikov Udo

17. 

Ako Cvijanovićevoj nije poznat Dodikov Udo, Krebil Šugo Bot, na slici je sa njenim sinom - Lako će ga Cvijanovićeva prepoznati - izgleda kao ohrndani, bolesni Pingvin, "vrsta" za koju je opštepoznato da živi na bijelim površinama. (nastaviće se)