субота, 16. јун 2018.

Upraćeni Ilićevi kerberi koji nezakonito prate Davora Dragičevića (foto)

piše: S.V.


Na slici su dva kerbera Darka Ilića, načelnika Uprave za organizovani kriminal, "uhvaćeni" na zadatku ilegalnog praćenja Davora Dragičevića.

Na slici su Karanović Predrag i Kremenović Dubravko ("odranije poznati policiji").

Obojica su pripadnici te Uprave, koja, zajedno sa desetoricom pripadnika Uprave za borbu teoririzma, na čijem čelu je Nedeljko Lubura, ministra unutrašnjih poslova, ilegalno prati Dragičevića i još nekolikom lica angažovanih na mirnim okupljanjima građana koji traže da se otkriju Naručioci Ubistva Davida Dragičevića, Ubice i njihovi saučesnici.

Ranije sam objavio, u tekstu "Inspektori Karanović i Kremenović su Ilićeva i Luburina veza prema Đorđu Rađenu", da je Dalibor Kremenović veoma blizak sa inspektorom Bojanom Karanovićem, koji se putem vibera dopisivao sa Đorđem Rađenom, suvlasnikom kuće na Laušu, čija je režirana pljačka trebalo da posluži odvlačenju pažnje sa ubistva Davida Dragičevića.

inspektor Bojan Karanović
Kremenović, kao i Karanović, poznati su po brojnim prljavim poslovima. Oni su Ilićeva i Luburina veza prema Rađenima.

Karanović, osim za Ilića, radi i za Nedeljka Luburu, Lukačevog zeta, poslove koji su u sferi najgoreg kriminala. Poseban cinizam je da Karanovića zovu Karan!

Prepiska Karanovića i Rađena je vrlo bitna, jer je dio zločinačke konstrukcije Darka Ilića (i njegovih šefova), na osnovu koje je lažno optužio Ubijenog Davida Dragičevića da je opljačkao kuću Rađena. (nastaviće se)