недеља, 10. јун 2018.

Dejan Mitrić, Luburin poslušnik, komanduje odredom za praćenje Davora Dragičevića i još dvije osobe iz Grupe “Pravda za Davida”, kao i odredom policijskih botova, zaduženih da na mrežama najgnusnije i najprljavije vrijeđaju Ubijenog Davida i njegove roditelje

piše: Slobodan Vasković

Dejan Mitrić
Dejan Mitrić, načelnik Jedinice za prevenciju u Upravi za borbu protiv terorizma, komanduje policijskim odredom botova koji na mrežama šire prljave i gnusne laži kako o Ubijenom Davidu, tako i o njegovoj majci Suzani i ocu Davoru.

Na taj način, pojedini pripadnici policije, uvučeni su u odbranu teškog zločina. I to po naređenju Dragana Lukača, ministra unutrašnjih poslova, Darka Ilića, načelnika Uprave za organizovani kriminal i Nedeljka Lubure, načelnika Uprave za borbu protiv terorizma i ekstremizma. 


Mitrić ne zna ništa o borbi protiv terorizma, ali postaje sve upućeniji u najprljavije rabote botova na mrežama.

Sam Mitrić djeluje kao bot, ima desetak lažnih profila, a zajedno sa njim u “Odredu” radi još nekoliko inspektora, zaduženih za plasiranje najprljavijih i najgnusnijih uvreda i još niz operacija, posebno na FB.

Uz to, Mitrić je direktno zadužen za fizičko, audio i video, opserviranje Davora Dragičevića i još najmanje dvije osobe iz Grupe “Pravda za Davida”.

Polovinom maja objavio sam da su Davor Dragičević i još nekoliko lica, koja su svakodnevno sa njim, stavljeni pod dvadesetčetveročasovni nadzor. 

Za praćenje, fotografisanje, snimanje… zadužena je Uprava za borbu protiv terorizma, na čijem čelu je Nedeljko Lubura, Lukačev zet.

Cilj akcije je “kompromitacija Davora i njegovih saradnika”, a intenzivirana je nakon što je Davor Dragičević odbio prljavu nagodbu o “Žrtvenim Jarčevima”. 

U toj akciji angažovano je najmanje deset pripadnika Uprave za borbu protiv terorizma, četiri vozila i oprema potrebna za snimanje.

Mitrić lično vodi i ovu operaciju, koja je potpuno nezakonita i zbog čega će, prije ili kasnije, morati da odgovara. 

Mitrićeva karijera je slika uspona jednog beskarakternog neznalice, poltrona, zaduženog za pranje prljavih poslova svojih šefova. 

Počeo je raditi 2004. godine “na vozilima”, zajedno sa Viktorom Latinovićem, još jednim iz klase “Grupa Najpokvarenijih Policajaca”. (Latinović je trenutno na poziciji načelnika krim tehnike u KTC-u).

Odatle, zbog sumnji na zloupotrebu službenih ovlaštenja, Mitrića sklanjaju u Odjeljenje za monitoring, da bi 2013. godine bio postavljen na mjesto načelnika Odjeljenja za organizovani kriminal. 

Postavljen je iako nije ispunjavao uslove zbog čina i radnog staža. 

Nedeljko Lubura ga preuzima 2015. godine i postavlja na mjesto načelnika Odjeljenja za prevenciju u Upravi za borbu protiv terorizma.

Ove godine Mitrić dalje napreduje i postaje načelnik Jedinice za prevenciju, umjesto Predraga Kudrića. 

Jedinica se sastoji iz dva odjeljenja - odjeljenje za prevenciju i odjeljenje za analitiku. 

Mitrić je unaprijeđen u čin samostalnog inspektora, a ima aspiracije da dobije čin Glavnog inspektora, što mu dosad nije pošlo za rukom. 

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, rekao je da su njegovog sina likvidirali pojedini pripadnici MUP RS, 23.03.2018. godine, u periodu od 22-23 časa. Nakon toga njegovo tijelo je bačeno u kanalizaciju Crkvena.


Suzana i Davor
“Zadnji put je mučen između 20 časova i 21 čas i 30 minuta, 23.03.2018. godine”, rekao je Dragičević.

Tijelo Davida Dragičevića nađeno je u kanalizaciji Crkvena 24.03. ove godine.

Davor Dragičević apsolutno je u pravu kada tvrdi da su njegovog sina Davida likvidirali pojedini pripadnici MUP-a RS. Isti su, ujedno, i članovi NarkoKartela koji hara Banjalukom, ali i drugim gradovima u RS.

Saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića su Lukač, Ilić, Lubura, tužioci Želimir Lepir i Dalibor Vrećo, podli i pokvareni Darko Ćulum, direktor Policije, Željko Karan, patolog, Mišo i Đorđe Rađen i drugi…
(nastaviće se)