уторак, 12. јун 2018.

Davor Dragičević: Imam nove dokaze o Ubistvu Davida; Kamera sa knjižare “Kultura” nije u noći 18.03. snimila Davida da ide prema Laušu

piše: Slobodan Vasković

Davor Dragičević
“Vrijeme 18.03., 02 časa 32 minuta i 41 sekunda. Pozivam dvije djevojke koje su bile tu sa Davidom Dragičevićem da dođu na Trg da kažu šta znaju. Znam da je jedna od tih djevojaka maltretirana u MUP-u od Gorane Rečević, inspektorice, koja je prijetila zatvorom, novčanom kaznom jadnom djetetu”, rekao je Davor Dragičević, 12.06.2018.

Potom je nastavio: “Druga stvar, 02 časa 41 minut i 12 sekundi, tri momka jataka, koja posle ulaze u kuću u Ulici Velibora Janjetovića. Dajem vam priliku da dođete na Trg ovdje da kažete istinu. Još uvijek sam čovjek. Još malo. Ne budete li došli stići će vas Istina i Pravda, Vi ste saučesnici i ubice u predmetu Surovo Ubistvo Davida Dragičevića”!

Davor je rekao da ima nove snimke i dokaze o likvidaciji njegovog sina.

David Dragičević, surovo ubijen 23.03.2018.
Večeras objavljujem novu činjenicu do koje sam došao - još jedan dokaz da u noći 18.03. David Dragičević nije otišao prema naselju Lauš da opljačka Kuću Rađenovih, kako je to dio vrha MUP RS tvrdio.

Ta kuća, Režirana pljačka u njoj, trebala je Naručiocima Ubistva, Ubicama i njihovim Saučesnicima, da posluži za “pokrivanje” Ubistva Davida, odvlačenje pažnje od tog užasnog čina, što sam detaljno pojasnio u tekstu “Ubistvo Davida je planirano; Osim Ilića i Lukač i Ćulum imaju direktne veze sa nekim od osoba koje se pojavljuju u Kobnoj noći; Opstruisanje Kostreševića brisanjem snimaka videonadzora”!

“Kamera koja se nalazi na knjižari ‘Kultura’ nije u noći 18.03. snimila Davida Dragičevića da prolazi prema naselju Lauš. Knjižara na kojoj je montirana ta kamera za video nadzor nalazi se u ulici Petra I Karađorđevića, tačno na raskrsnici, preko puta zgrade ‘Ekvator’”, saopštili su mi izvori iz Okružnog tužilaštva Banjaluka.

knjižara "Kultura" 
Ta kamera mnogo bolje pokriva raskrsnicu nego ona sa NLB banke, za koju su Dragan Lukač i Darko Ilić tvrdili da je snimila Davida Dragičevića kako ide prema naselju Lauš u 02 časa i 38 minuta. Naravno, Lukač i Ilić su lagali (vidi dodatak).

NLB banka
Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, rekao je da su njegovog sina likvidirali pojedini pripadnici MUP RS, 23.03.2018. godine, u periodu od 22-23 časa. Nakon toga njegovo tijelo je bačeno u kanalizaciju Crkvena.

“Zadnji put je mučen između 20 časova i 21 čas i 30 minuta, 23.03.2018. godine”, rekao je Dragičević.

Tijelo Davida Dragičevića nađeno je u kanalizaciji Crkvena 24.03. ove godine.

Davor Dragičević apsolutno je u pravu kada tvrdi da su njegovog sina Davida likvidirali pojedini pripadnici MUP-a RS. Isti su, ujedno, i članovi NarkoKartela koji hara Banjalukom, ali i drugim gradovima u RS.

Ćulum, Lukač i Ilić
Saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića su Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, načelnik Uprave za organizovani kriminal Darko Ilić, Darko Ćulum, direktor Policije, načelnik Uprave za borbu protiv terorizma Nedeljko Lubura, Želimir Lepir, glavni okružni tužilac, postupajući tužilac Dalibor Vrećo, Mišo i Đorđe Rađen i drugi. (nastaviće se)


Dodatak: Ilić je oko kamera sa NLB banke slagao pred Anketnim odborom. 
“Ono što je nesporna činjenica, činjenica a to je evo sad ću vam ja reći, sad ću vam ja samo da ovdje sad se pokušam vratiti, vratiti ovaj ponovo u predmet, a to je, to je hajde da se ne bavim konkretnim vremenima, mogu vam i dostaviti ovdje, jer reći ću nešto pogrešno pa će biti zloupotrebljeno, mi imamo sa kamere recimo NLB banke u Banjaluci na zgradi Ekvatora, tu se jasno vidi, ne može biti, tu se jasno vidi, ne može biti niko drugo lice Dragičević David kako se kreće i vidi se na snimku zavoj taj kako kreće to, skreće lice samo i pored toga, pored tog sad možemo sumnjati u taj video nadzor imamo izjavu prolaznika koji ga lično poznaje, koji nedvosmisleno kaže: znam ga na taj i na taj način, vidio sam ga tad u tom periodu, pa onda objašnjava znam da je taj period jer sam se vraćao s posla, sreo sam momka, inače karakterističkog izlega koji se kreće. Onda imamo izjavu radnice koja radi u pekari koja kaže: da, momak koji ja ne znam, ne poznajem, ali karakterističnog izgleda opisuje je došao kupio to pecivo i tako dalje”, slagao je, ne trepnuvši, Ilić.