среда, 9. октобар 2013.

Odgovor na odgovor profesoru Milojeviću


mr Siniša Božić, Predsjednik Udruženja akcionara investicionih fondova RS (www.uaifrs.com)


Mene finansiraju masoni i rotarijanci. Na stručne rasprave sam dolazio helikopterom američke tajne službe. Kerozin smo natočili u Avianu, NATOvoj bazi u Italiji. 

Raspolažemo sa desetinama milijardi dolara i sve ćemo vas pokupovati. Nakon toga planiram da uvedem diktaturu sa sobom kao apsolutnim vladarom bez ograničenja, da se proglasim faraonom, izgradim Banjalučke piramide, uspostavim dinastiju Božić, podignem kosmodrom uz pomoć svojih partnera i da se vinemo u nebesa kako bi širili našu novu religiju u zvjezdanim sistemima širom Mliječnog puta.


Reformisani zakon o investicionim fondovima će da se usvoji zbog problema meko kuvanih jaja u skupštinskoj menzi. Naime, nakon što je većina poslanika odlučila da se jaja ponovo skuhaju, i nakoj što su se jaja ponovo skuhala između mekog i tvrdog, odlučeno je da se ide u reformu investicionih fondova. Štetu od dosadašnjeg zakona o investicionim fondovima trpe poslanici koji imaju problema sa probavom, pa im ne odgovaraju tvrdo kuhana jaja.


Investicioni fondovi u Republici Srpskoj su u procesu akvizicije Applea, Googla i Microsofta. Američka privreda je u recesiji, toj opakoj boljki koja razjeda privređavanje. Amerika već određeno vreme kuburi s budžeti. Indeks Dow Jones posrće. Bijela kuća danima zasjeda zbog ovog naglog širenja balkanskih interesa na američkom tlu. Cilj je da se mergerom napravi jedinstvena globalna kompanija, vrijednija od desetostruke kumulativne vrijednosti Fortune 500, sa ciljem uspostavljanja svjetske dominacije nad svim tokovima informacija kako bi se realizovao masonski tajni plan o dominaciji nad planetom. Sjedište kompanije je planirano u Bakincima nadomak Laktaša, a alternativna rezervna varijanta je lokalitet Babine Grede.


U pitanju je strategija Vatikanske crkve koja putem upliva inostranog kapitala preko Slovenaca i Hrvata želi da uspotavi ekvilibrijum između katoličanstva i nadirućeg islama, a na štetu pravoslavlja, na ovom geostrateški značajnom prostoru.


Svakako, osim u slučaju da američki SEC neposrednim uticajem na zapadnu alijansu i NATO pakt ne izdejstvuje blokiranje planiranih akvizicija fondova iz Republike Srpske, što bi moglo da isprovocira čak i reakciju Kine i Rusije te pokretanje novog hladnog rata.


U pravu ste. Budući da Elektroprivreda ostvaruje prihod od 942 milijarde dolara i konsolidovanu dobit od 269 milijardi dolara (što je na nivou evropskog granskog desetogodišnjeg prosjeka), a zbog čega je i budžet Republike Srpske za iduću fiskalnu godinu konzervativno projektovan na 593 triliona dolara, postoji opravdana bojazan da konzorcijum institucija MMF-WB-EIB pokuša preko Slovenaca i Hrvata da stekne određene pakete vlasništva.


Finansijsko otvaranje je proces koji je suprotan finansijskom zatvaranju (tzv. opstipaciji). Dilema oko prednosti i nedostataka otvaranja je poznata u Čikaškoj neoklasičnoj ekonomskoj misli a Božićeva ekonomska enciklopedija, daje primat otvaranju nasuprot opstipaciji.





Odgovore ste dobili. Sada vas zamoljavam da mi dalje ne gubite vrijeme. Molim poštedite me vaših analiza, isključite me sa vaših mailing lista i ne spamajte, ne trollajte i ne kontaminirajte javni prostor. Ako baš budete htjeli da tjerate 'mak na konac', onda vam predlažem da zakažete duel na nekoj TV stanici (ako vas više ijedna pusti u eter).



Ugodnu i udobnu penziju vam želim.



PS

ne treba mi odgovor na odgovor na odgovor, jer vam ne namjeravam pisati odgovor na odgovor na odgovor na odgovor