уторак, 16. новембар 2021.

Šta je Prestravljeni Lažni Zaštitnik Srba i Istrebljivač sopstvenog naroda Dodik zaboravio da kaže


Piše: Slobodan Vasković


Zaboravio je reći, na još jednom površnom, plitkom, presu, da je na Skaj aplikaciji na broju No1; Mislim na Skaj aplikaciju koju je koristio NarkoKartel kojim upravljaju njegov sin Igor Dodik, Siniša Kostrešević, direktor Policije, te trojac iz Zvornika Zoran Stevanović, Siniša Mijatović, Dejan Ilić Tigar, (svi iz Republike Srpske), dok “glavu” Ganga u Srbiji čine Marko Parezanović, visoki funkcioner Agencije, i Ljuban Ećim.


Sa svima njima je komunicirao putem “Skaja”.


Zaboravio je reći koliko su ukupno zaradili od trgovine narkoticima, a koliko od šverca visokoakciznih roba i ostalih roba, a koliko na virusnom profiterstvu; Da ostale njihove mnogobrojne prljave poslove ne nabrajam. Uskoro ću krenuti da ih objavljujem, jednog po jednog.


Zaboravio je reći kakve su njegove veze sa grupom Veljka Belivuka i koji je najmanji zajednički imenilac za njih dvojicu; Dodikov NarkoKartel i Belivukov Gang; Dodika i Belivuka. Objaviću to kada ga budem množio sa NULOM; Još je rano.


Zaboravio je reći da njegovi pratioci po lokalima nose bočice sa gram, dva, tri… kokaina i nude ih mladim djevojkama, riječima: Predsjednik poziva na provod!


Zaboravio je reći koliko takvih djevojaka se “provelo” sa njim?!  I koliko njih su postale ovisnice, igračke u rukama njegovih Zvijeri.


Zaboravio je reći bilo šta o napadima njegove porodice na sve ostale porodice u RS i brojne u cijeloj državi. 


Zaboravio je reći bilo šta o zabrinutost i strahu mnogih porodica u BiH/RS od njegove porodice. 


Zaboravio je reći da je sa svojom porodicom razorio desetine hiljada nevinih porodica; Jer su Dodikovi mislili da su nedodirljivi. Pogrešno su mislili.


Zaboravio je da svemu dođe KRAJ!


Zaboravio je reći da je njegov sin Igor, visokopozicionirani pripadnik NarkoKartela, prvi napao moju porodicu; Podmuklo, hinjski, služeći se najgnusnijim uvredama, monstruoznim konstrukcijama, bolesnim izmišljotinama, krijući se iza lažnih fejknjuz "medija", bijednih novinarčića koji im služe uz podršku mentalnih bolesnika…


Zaboravio je reći da je to učinio i čini i dalje kako bi zaštitio njihovog Porodičnog Narko”Generala” Sinišu Kostreševića,  potom Ljubana Ećima, Marka Parezanovića i cijeli NarkoKartel kojim upravljaju.


Zaboravio je reći zašto nije napao otvoreno, ako je već takav "fajter"; Nije, jer se boji; Kao što se i Dodik boji svoje sjene. Kostrešević posebno. 


Zaboravio je reći da sam ja na sve napade odgovorio ISTINOM!


Igor Dodik ušao je vrlo duboko u narkobiznis, kao i Dodikov sestrić Vico Zeljković i sada više nema natrag.


Ne sluša ga NarkoIgor više; Tata je za njega pregažen; Ponijeli su ga prelako uzeti milioni. A Dodik ga je gurnuo u sve te poslove. 


Zaboravio je reći da je razorio vlastitu porodicu svojom gramzivošću, pohlepom, ludilom u otimačini novca. Da ne iznosim sve detalje sada. 


Kćerku mu neću u ovom tekstu ni spominjati, jer je nebitna čak i njemu, a meni u potpunosti.


Dovoljno je za danas. (nastaviće se)