субота, 20. новембар 2021.

Bordžije naših života/Rodrigo, Čezare, Lukrecija: Tuče, crte, žuto, preljube i silikoni


Piše: Slobodan Vasković


Budući da Rodrigo i njegova draga dječica obožavaju da tretiraju javno porodice drugih, koristeći kočijaški jezik, što od njih nikako ne iznenađuje i, naravno, laži, što im je karakterna osobina, samim tim su pružili opravdanje svima da pišu i o njima.


Kakva je to zla porodica svjedoči i podatak da se Rodrigo javno hvali kako je iz Republike Srpske protjerao jednog svog političkog protivnika i njegovu maloljetnu djecu. Kakav jadnik i kakva jadna porodica koja je, zbog sopstvene mentalne pornokratije, uništila desetine hiljada drugih porodica u entitetu.


Prema njima nemam više nikakvih skrupula i iznijeću sve što mi je poznato kako bi javnost saznala da je “prva porodica RS” poodavno razorena do mikrona i da ih samo pljačka naroda drži na okupu. Preciznije, dio njih!


Zaista je “dirljiva” priča koju Rodrigo i njegova toksična porodica plasiraju javnosti o tome kako su vrijedni, radni, sve sa deset prstiju (nekoliko puta po deset) zarađuju. I kako je baš velika sloga među njima.


Sloga je zaista Velika, jer je prije nepuna dva mjeseca mladi Čezare, visokopozicionirani pripadnik NarkoKartela, iz sve snage složio Rodriga pesnicom. I to nekoliko puta.


Bila je to fizička razmjena mišljenja, vrlo bolna polemika Oca i Sina, Dva teška kriminalca, o tome kako spriječiti dalji pad Rejtinga Sekte, u koju je, kao i u sve institucije entiteta, bespovratno upleten NarkoKlan koji vode.


Rodrigo je zahtijevao ultimativno od Čezare da odmah prekine jedan posao i jednu ličnu vezu, jer im to nanosi ogromnu štetu.


Posao je izgradnja vile u Parku Mladen Stojanović, o kojoj sam već pisao, što je Čezare odbio.


Drugi zahtjev odnosio se na prekid veze između zaljubljenog Čezare sa K.T., koja mu je razorila brak, jer je njegova supruga napustila Banjaluku i neće da se vrati ni po koju cijenu. Nije joj to prvi put, ali sada nisu uspjela ubjeđivanja Bordžija i njihovih emisara da se vrati. 


“Spasila se”, rekao bi naš narod.


Čezare vilu gradi da bi u njoj živio sa K.T. I za to mu je potrebno svih 2.040 m2 korisne površine.


Ulje na vatru dolili su kontraargumenti Čezare, dobro iscrtanog, koji je Rodriga opomenuo da bi i on mogao da prekine vezu sa izvjesnom, ali vrlo vrlo zgodnom, mladom, lijepom, ne previše sposobnom, notarkom V.J.


Supruga je poodavno napustila Rodriga; U javnosti se sa njim izuzetno rijetko pojavljuje i to da bi prikrila totalni raspad porodice. Ne želim o njoj napisati loše riječi, jer to ne zaslužuje.


Već kod pominjanja V.J., koja je notarsko mjesto dobila ne zbog znanja, jer ništa ne zna, već zbog Visokog Starateljstva Rodriga koji je vrlo galantan kada su budžetske pare i pozicije u pitanju, došlo je do prave vatre.


Rodrigo je izbačen iz cipela pominjanjem V.J. i rasprava je poprimila dramatičan tok; Toliko dramatičan da su sijevnule pesnice. 


Ovaj put se Rodrigo našao na podu, pa je mogao spoznati kako je to biti Srđan Rajčević i slina Srđan Mazalica.


Posebna priča je Lukrecija Pekara Bordžija koja nikako da shvati otkud joj nadimak Pekara. Voljeni tata će joj jednom to objasniti.


Ma koliko se trudila da liči na Macu Diskreciju, neodoljivo podsjeća, neravnomjernim rasporedom silikona i botoksa, na Tijanu Đuričić.


Baš je “interesantna” njena “biografija”.


“Ime i prezime mi znate, rodjena sam 30.09.1982. u Banjaluci. Nakon zavrsene srednje skole isla sam na dva mjeseca u ljetnu skolu engleskog jezika u Bedford, nakon toga na studije na Kipar. Imam jednog bivseg muza i jednog sadasnjeg, nemam bivse MUZEVE kako to pojedini pisu.


NIKADA se nisam drogirala, bola u venu, šmrkala… Visoka sam 174cm i teška 63kg. Volim svoju porodicu i Republiku Srpsku”, navela je Gorica Tijana Đuričić Dodik na svom twiter nalogu.


Ima nepunih 40 godina, a već teška demencija. Pa Tata je Starletu Ružno Pače Koje se Nikad nije pretvorilo u Labuda već u Najružnije Pače, u poodmaklom stadiju starletizma i poslao na Kipar, jer je šmrkala, jer se bola gdje je stigla i kad god je stigla, kako bi je spasio. 


Nekako je uspio da je dovede sebi, ali teške posljedice su ostale. Nažalost, po javnost kojoj se “obraća”, a ne po nju, jer je ta ohrndana mentalna trulež neoporavljiva. 


O bivšim muževima uskoro opširnije. (nastaviće se)