понедељак, 15. новембар 2021.

Parezanović je međunarodna Hrkalovićka: Direktan je saučesnik u likvidacijama Slaviše Krunića, Strahinje Stojanovića i Siniše Milića


Nije uopšte nevažno što je Parezanović pokrenuo podzemnu infrastrukturu NarkoKlana, ne samo zato što je raskrinkana, već što sad svi imaju priliku da pročitaju/vide kako se NarkoKartel brani od Istine; Na kakve sve jezive gadosti su spremni i ko sve radi za njih, od novinara do političara. Sve velike "Srbende". Jednostavnije rečeno, imaćemo svi, pa i ja, na djelu jasan i izuzetno vdljiv obrazac djelovanja NarkoKartela, čiji je sastavni dio i likvidacija


Piše: Slobodan Vasković


1.

Dijana Hrkalović, nekadašnji državni sekretar MUP RS, formirala je zločinačko jezgro u toj instituciji koje je najuže sarađivalo sa Ubilačkim Klanom Veljka Belivuka, Kavčanina. 


Sve je više informacija da je učestvovala u prikrivanju, pa čak i naređivanju likvidacija.


2.

Marko Parezanović, još uvijek visoki funkcioner Agencije, bio je hrkalovićeva, ali na međunarodnom nivou.


On je bio najjača poveznica između NarkoKlanova u Beogradu, Kavačkog, primarno Belivukovog i Klana Parezanovića i Ljubana Ećima (takođe, ogranak Kavačkog) i Narkokartela u Republici Srpskoj (opet Kavčana), koje je sve uvezao u paraobavještajnu strukturu Milorada Dodika, koju i dalje vodi Ećim.


3. 

Suštinski, Parezanović je, zajedno sa Ećimom, rukovodio paraobavještajnom strukturom u RS, sastavljenom isključivo od narkodilera, kriminalaca, ubica, pervertita, nasilnih sadista… i Kavačkim ogrankom u entitetu.


4. 

Parezanović je čak bitniji od Hrkalovićeve, jer je držao sve pod kontrolom, a vladao je, zahvaljujući činjenici da je visokpozicioniran u Agenciji, najvažnijim informacijama.


5.

Te informacije je dijelio NarkoKlanovima sa kojima je sarađivao na trgovini narkoticima i drugim nedjelima i tako ih na vrijeme obavještavao o svim akcijama koje se vode protiv njih.


6.

Štiteći Ećima, on je štitio kriminalce u RS i dobrim dijelom BiH, koji su narode držali i još drže u ropskom položaju.


7.

Druga vrlo važna stvar je da je Parezanović pružao, zloupotrebom visoke funkcije u Agenciji, i fizičku zaštitu najtežim kriminalcima, ubicama i narkodilerima.


8.

Jednostavno bi naredio svojim potčinjenim da ne čine nikakve akcije protiv njegovih štićenika, a dio pripadnika Agencije, koji nije kontrolisao, sprečavao je u poslu “provaljujući njihove akcije” i dajući informacije o njima kriminalcima, a oni su se potom uspješno sklanjali i nesmetano nastavljali obavljati svoje poslove.


9.

Već sam objavio da je krajnji cilj Parezanovića i Ećima bio da u potpunosti ovladaju Regionom i sopstveni Kartel kojim rukovode, uspostave kao vodeći. Zbog toga su, svjesno, manipulacijama i prodajom informacija, te nečinjenjem kada je znao da se priprema nečije ubistvo iz Podzemlja, izazvali prave ratove između Klanova i to do istrebljenja.


10. 

Parezanović je zaštitio i Sašu Milakovića, naručioca likvidacije Slaviše Krunića koju je organizovao Ljuban Ećim.


Uz Ećimovu pomoć ga je sklonio iz RS na teritoriju Srbije i čuvao dok nije uvidio da istraga neće uspjeti doći do Milakovića. Potom je Milaković ponovo postao mobilan.


11.

Djelujujući na ovaj način, Parezanović je, defakto, saučesnik likvidacije Krunića što se otkrilo otvaranjem njegove Skaj aplikacije, kao i Ećimove i Milakovićeve.


Marko Parezanović, koji je avgusta 2018. godine, unaprijeđen na mjesto načelnika za bezbjednost – jedno od najvažnijih u Agenciji, moraće da objasni kako se moglo desiti da Siniša Milić, zvani Boške, bude raznesen na Autokomandi, 19.06.2019. godine u 13 časova, u automobilu u pokretu, iako je u to vrijeme bio "na mjerama" Agencije; Preciznije, bio je pod stalnom opservacijom (fizičkom plus komunikacije) od operativaca podređenih Parezanoviću!

Parezanović

Parezanović je morao znati da je pod Milićev automobil postavljena eksplozivna naprava čijim detoniranjem je raznesen u komade. Zašto to nije prijavio? Ili nije uradio svoj posao "pokrivanja" Bošketa kako treba ili je namjerno pustio da bude ubijen, što dođe na isto.

Milić je bio tjelohranitelj Filipa Koraća, zamjenika Luke Bojovića. Njihovom klanu blizak je Škaljarski. A Parezanović je čovjek Kavčana!!! Kao i njegov saradnik Ećim.

Filip Korać

12. 

Međutim, sada je Parezanović u strašnoj panici, jer postoje dokazi o njegovom učešću u ovim zločinima i moraće odgovarati za to.


13.

Moraće odgovarati i zbog saučesništva u likvidaciji Strahinje Stojanovića, kojeg je eksplozivom raznio Milivoje “Čaruga” Lovrenović.


Nakon ubistva Stojanovića, “Čarugu” su helikopterom Vlade RS iz Beograda izvukli Ljuban Ećim i Boban Kusturić, koji je pilot Milorada Dodika, ali i NarkoKlana Parezanovića i Ećima za koji je prevezao stotine kilograma narkotika.

14.

Parezanoviću je odlično poznato kako se cijela akcija izvlačenja profesionalnog ubice dogovorila i odigrala, kao što mu je poznato i ko je Ećimova prijateljica koja je asistirala pri pripremi “Čaruginog” bjekstva.


15.

Svjedoci smo da nisu uhapšeni Saša Milaković, naručilac egzekucije Slaviše Krunića, kao ni organizator tog ubistva Ljuban Ećim, baš kao ni "Čaruga" zbog likvidacije Stojanovića niti njegovi pomagači koji su ga izvukli.


16. 

Mnogo zla je počinio Parezanović koji kontroliše i Nenada Stevandića, šefa “Crvenog Kombija”, kao i Nenada Nešića, šefa DNS-a; Obojica pripadaju Parezanovićevom i Ećimovom NarkoKlanu. Preko njih je Parezanović, zajedno sa Ećimom, miješa “političke” karte u RS.


17.

Prestravljen istinom o sebi, Parezanović je angažovao sve svoje podzemne snage kako bi me spriječio da nastavim da objavljuem Istinu o njemu i preko niza portaloida napao me izmišljotinama, ne razumijevaći dvije stvari:


Prva je da je na taj način pokazao da je u paničnom strahu od kojeg mu se zaledio mozak, pa je otkrio kompletnu podzemnu strukturu preko koje djeluje.


Ta struktura je međunarodna i na taj način on direktno potvrđuje da je šef, zajedno sa Ećimom, Međunarodnog NarkoKartela koji ima na raspolaganju ogromne resurse za obračun sa onima koji im stanu na put ili im se suprotstave. Posebno onima koji ih detaljno raspakuju kao potpisnik ovih redova.


18.

Nije uopšte nevažno što je Parezanović pokrenuo podzemnu infrastrukturu NarkoKlana, ne samo zato što je raskrinkana, već što sad svi imaju priliku da pročitaju/vide kako se NarkoKartel brani od Istine; Na kakve sve jezive gadosti su spremni i ko sve radi za njih, od novinara do političara. Sve velike "Srbende". Jednostavnije rečeno, imaćemo svi, pa i ja, na djelu jasan i izuzetno vdljiv obrazac djelovanja NarkoKartela, čiji je sastavni dio i likvidacija.


19.

Druga, vrlo važna činjenica, koju je Parezanović zaboravio jeste da ga ništa ne može spasiti zatvora, čak i da uspije da me eliminiše. Jednostavno rečeno, on je, kao i Ećim, kao i Milaković, kao i njihov “General” Siniša Kostrešević i ostali navedeni, gotov. Samo je pitanje  dana kada će Monstrumi biti odvučeni u zatvor i kojim redom. (nastaviće se)