уторак, 17. новембар 2020.

(VIDEO) Dodik i Radojičić, 16.08.2020., na ručku sa presuđenim Narkodilerom Darkom Vukovićem; Radojičić izgubio čak i na svom biračkom mjestu - I Komšije su rekle svoje; Natalija Trivić, Treptačica “Crvenog Kombija” i “Vozač” Nenad Stevandić, javno ponizili Petkovića kojem po svemu sudeći slijedi uklanjanje iz stranke

Presuđeni Narkodiler Vuković (prugasta majica) na ručku sa
Radojičićem, Dodikom i presuđenim kriminalcem Pugerom

Piše: Slobodan Vasković


1.

Nasilnik Milorad Dodik obožava Narko dilere; Ne samo da se rukuje sa njima, već zajedno ručaju, u društvu Igora Radojičića.


Tako je, na ručku, kod višestruko presuđenog kriminalca Dragana Kremenovića Pugera, sa Dodikom i Igorom Radojičićem bio i presuđeni narko diler Darko Vuković. Desilo se to 16.08. 2020. godine, u Bronzanom Majdanu. To nesporno potvrđuje videoklip sa tog narkopolitičkog ručka.


Vuković je u prugastoj majici, prvi s lijeva, zatim se vidi Puger, pa potom Radojičić i Dodik.


Vuković je 2012. godine presuđen “zbog neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga” na tri godine zatvora.



Kod Vukovića i Milorada Birnera, zvanog Roki, nađena su dva kilograma marihuane.


Vuković je i prije toga presuđivan zbog trgovine narkoticima, kao i zbog krađe automobila. O tome su pisale “Nezavisne novine”, 15.12.2011.



U tekstu se navodi: “Pomenuti (Darko)Vuković se odranije nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u KPZ Banjaluka na Tunjicama zbog trgovine drogom, a naš izvor je pojasnio da je Vuković i 2004. privođen zbog krivičnih djela u vezi sa krađama automobila”.


Nije uopšte začuđujuće da Dodik, čije odabrano društvo čine presuđeni Narkodileri, falsifikatori i kriminalci, prijeti poštenim građanima Nasiljem, Bezakonjem, Progonima i svim zamislivim represivnim mjerama. 


2.

Mala zanimljivost. Radojičić je izgubio od Draška Stanivukovića čak i na svom biračkom mjestu. 


Komšije su rekle svoje.



3.

Milan Petković, potpredsjednik srušene Narodne skupštine RS, ispred stranke “Crveni Kombi” javno je ponižen od “Treptačice “Crvenog Kombija Natalije Trivić i Vozača tog zlog vozila Nenada Stevandića.



Petković je na netom završenim izborima u potpunosti potopljen od Vozača i Treptačice.


Iako je Petković vukao za stranku, stranačka infrastruktura je, po instrukcijama Vozača i Treptačice, radila isključivo za kandidate odane Trivičkoj i Stevandiću. 


Prema sadašnjim rezultatima, Petković je tek na 12. poziciji (kako su objavili drugi mediji), iako je bio nosilac liste; Svi nosioci lista u drugim strankama (osim SDS-a) su na prvim pozicijama i to ubjedljivo.


Objavljena je vijest da je “konobar u Narodnoj skupštini RS (Dejan Sejmanović) osvojio više glasova od potpredsjednika Narodne skupštine RS (Petković)”.



Posljedica je to sukoba Petkovića i Trivićke unutar GO Banja Luka, koji traje od 2018. godine 


Stevandić je u tom sukobu stao na stranu Treptačice.


Ništa bolje od Petkovića nisu prošli ni kandidati koje je doveo u “Kombi” koji su njemu odani: Dragan Dakić, avokat Marko Mikeš, advokat Vladimir Kovačević, Ivana Stojičić Borić. Svi su redom pravnici.


Inače, Petkovića je u US doveo advokat Darko Kremenović. Nakon toga su se Stevandić i Kremenović posvađali, a Petković je ostao da lebdi negdje između njih dvojice.


Procjenjuje se da će Petković ubrzo biti uklonjen sa svojih funkcija u stranci i Narodnoj skupštini RS. 


Petkoviću je, u “Crvenom Kombiju” i SNSD-u, posebno zamjerena prijetnja Radojičiću nakon što je potonji 21.09.2020. godine održao sastanak sa predstavnicima stanara koji žive u obližnjim zgradama, gdje je srušeno kino “Kozara” i obećao im da neboder neće biti izgrađen i da će se vršiti vještačenje Regulacionog plana.



Iako je slagao građane, Petković mu je javno zaprijetio. 


Milan Petković je, 22.09.2020. godine, javno izrekao prijetnju Radojičiću u vezi gradnje nebodera, upućujući mu riječi „Nije nam jasno na koji način gradonačelnik izlazi s tako smjelim izjavama da će se izmijeniti regulacioni plan, kada znamo da to radi Skupština grada.“ 


Petković, kao advokat, zastupa investitora „Cinema Tower“, odnosno Vedrana Savića, sina Čede Savića, bivšeg direktora “ZIBL”-a, koji se dovodi u vezu sa ubistvom Milana Vukelića.