понедељак, 2. новембар 2020.

Inspiratori “Gasnog” pištolja za Draška Stanivukovića su Lukač, koji ga je fizički napao; Dodik, koji ga je verbalno targetirao; Dodikov bivši savjetnik Perišić, koji je najavio pokušaj likvidacije; MUP RS, koji ga nemilosrdno progoni godinama; Njihove Sluge koje histerično i svakodnevno učestvuju u satanizaciji i demonizaciji mladog poslanika…


Piše: Slobodan Vasković


1.

“Neki” Zlatko Stokanić, koji je, navodno, gasnim, a ne pravim, pištoljem, krenuo na automobil u kojem su se nalazili saradnici Draška Stanivukovića, kandidata Opozicije za gradonačelnika Banjaluke, 31.10.2020. (u večernjim satima), nije nikakav “pijani” bezveznjaković, kako ga Ubilački režim pokušava predstaviti u javnosti, pokušavajući na taj način minimizirati ugrožavanje života Ognjena Savanovića, Stanivukovićevog saradnika i kandidata za odbornika.  


2.

“Neki” Stokanić i njegov pištolj uperen u Stanivukovićevo vozilo i “pijano” pretraživanje pogledom unutrašnjosti automobila, ne bi li vidio Stanivukovića, posljedica su i logičan slijed Nasilja koje se već godinama sprovodi nad mladim poslanikom.


3.

Praćenje Stanivukovićevog automobila sa “gasnim” pištoljem, koje je učinio “Neki” Stokanić, navodno mortus pijan, logičan je dio stalnog, nelegalnog i nezakonitog, opserviranja mladog poslanika, iza kojeg stoji Ubilački režim Milorada Dodika i njegovog Glavnog Egzekutora Dragana Lukača.


4.

“Nekog” Stokanića ne bi ni bilo da Stanivukovića duže od dviije godine ne progone nemilosrdno, kao zvijer, lovinu i to sve po nalogu Vrha Režima, čiji pripadnici ni sami nisu mogli odoljeti da fizički nasrnu na njega.



5. 

Dragan Lukač, Zvijer bez ostatka, udario je na sjednici Narodne skupštine RS, 23.12.2019., Stanivukovića i nije zvog toga odgovarao; Štaviše, ispao je “heroj” u režimu, pa je još lagao kako se branio.


6.

Sada bi trebalo da vjerujemo Lukačevoj Hunti, koja “istražuje” cijeli slučaj da je pišolj “Nekog Stokanića” bio gasni, a da je “Neki Stokanić” bio pijan?! Ili, možda, na “jeftinom LSD-iju”?


Nema ni minimum šanse da se povjeruje tim “dokazima”, jer je Lukač sklon svakoj vrsti laži, kako bi spriječio stvarne istrage.



7.

Trebalo bi da vjerujemo Nasilniku Lukaču koji je zaštitio Životinju Miloša Bandića, svog batinaša, koji je pištoljem prijetio Ivanu Begiću, Draškovom saradniku, uz meni kao što je bacanje niz stepenice, šamaranje na ulici i slične metode primjerene Lukačevim neinteligentnim imbecilima, koje je uposlio u Huntu, kako bi se, za njegov račun, iživljavali nad Nepodobnima.


8. 

Životinja Bandić je kažnjen simbolično, odbijanjem od plate, što samo svjedoči da je Lukač izdao naređenje da progoni, prijeti pištoljem, za koji niko nije utvrđivao da li je gasni ili ne!


9.

Lukač, koji otvoreno štiti Ubice i njihove saradnike u slučaju surove likvidacije Davida Dragičevića (otet 18.03.2018., mučen, ubijen, njegovo tijelo pronađeno je 24.03.2018.), duže od dvije i po godine; Zvijer, koja ne dozvoljava ni da se stavi obilježje na mjesto gdje je nađeno tijelo umorenog mladića, sada bi trebalo da nas “istragom” ubijedi kako je “Neki” Stokanić tek tako, “pijan”, ali sa obaveznim “gasnim” pištoljem, koji je dio arsenala svakog “alkoholičara”, u delirijum tremensu krenuo da se obračuna sa Stranivukovićem! Srećom, nije ga našao; Srećom, zaista!


10.

Stanivukovića i njegove saradnike Hunta nemilosrdno progoni dvije i po godine, podnijeli su im bezbroj lažnoh prijava, fizički ih maltretirali i progonili i nastavljaju da to čine.


Stokanić nije “Neki”: On je zadojen Mržnjom i Spremnošću na Likvidaciju, jer je, u najmanjem, vidio u niz navrata, kako se Režim silom obračunava sa Stanivukovićem i njegovim saradnicima; I kako Režim štiti Ubice; Pa je “Neki” Stokanić zaključio da bi i on mogao biti zaštićen!



11.

Nije samo Lukač, Zvijer i Nečovjek bez ostatka, inspirator napada na Stanivukovića, već i Milorad Dodik.


Dodikov tadašnji savjetnik za politička pitanja Srđan Perišić narodnom poslaniku Drašku Stanivukoviću je, u januaru 2019., u TV emisiji poručio: „Stanivukoviću, najviše trebate da se plašite vaših, jer poznato je da CIA ubija svoje“.



Perišić je, bez dileme, stvarao alibi za likvidaciju Stanivukovića.


12.

Nije odgovarao za tu zlu i opaku akciju, a to što više nije Dodikov savjetnik, ne amnestira lidera SNSD-a od odgovornosti za stvaranje ambijenta u kojima raznorazni stokanići, hodaju i Banjalukom i cijelom RS i “gasnim” pištoljima traže one koje je bolesni, retardirani Režim proglasio neprijateljima!