петак, 20. новембар 2020.

(Audio) Dodikov prijatelj Puger, presuđeni kriminalac, prijeti biračima: “Nemoj da te ubijem ja”; “Radi kako ti kažem, ne glumi budalu, prebiću te”

Piše: Slobodan Vasković


1.

Dragan Kremenović Puger, prijatelj Milorada Dodika, presuđeni kriminalac, samim tim i uvaženi član SNSD-a, bio je maksimalno angažovan u kampanji stranke, njegovog imntimusa, koji je od 20.11.o.g. Predsjedavajući Predsjedništva BiH. Kakav skandal i sramota.


Dodik bi trebalo da zbog druženja sa presuđenim narko dilerom Darkom Vukovićem i presuđenim kriminalcem Pugerom odmah podnese ostavku, ali od toga nema ništa, jer je onosoba bez skrupula, mikrona morala, spremna na sve.



2.

Vrlo je interesanto čuti kako Puger “daje instrukcije” biračima i pri tom im prijeti, u telefonskom razgovoru, vođenom na dam izbora, 15.11.2020. godine. 


Razgovor Pugera sa NN biračem


3.

“Alo, ti si rekao za Draška da glasam. Draško Stanivuković, je li?”, pita Pugera sagovornik.

“Jebo li ti svoju s…, nemoj da te ubijem ja”, odgovara mu prijeteći Puger.


“Pa rek’o si za Draška da glasam, j… ga ti”, kaže sagovornik.

“Rek’o sam na listi SNSD/a da glasaš za Draška Kremenovića, kaže Puger, čiji je brat Draško Kremenović.


“A to, ja konto za Draška Stanivukovića”, kaže Pugerov sagovornik.

“I za Tamburić Renatu, doktoricu, ovaj obavezno”, daje instrukcije Puger.


“Aha, ma ne znam, nisi mi rek’o, nisi mi dao instrukcije”, tvrdi Pugerov loše instruisani sagovornik.

“Radi kako sam ti rek’o, ne glumi budalu, prebiću te”, vrlo ozbiljno prijeti Puger. 


“Dobro, ajd, ajd”, završio je razgovor sa Pugerom birač kojem je prijećeno.


4.

Interesantno je da u razgovoru Puger svom sagovorniku nijednom ne kaže da glasa za Igora Radojičića, kandidata SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke, koji je na izborima teško poražen od Draška Stanivukovića.


5.

Njegov brat Draško Kremenović nije dobio podršku glasača, kao ni doktorica Renata Tamburić.


6.

Milorad Dodik je, gostujući na N1, 19.11.o.g., rekao da poznaje Pugera, ali je video klip na kojem on i Radojičić ručaju zajedno sa presuđenim kriminalcem  Pugerom  i presuđenim Narko dilerom nazvao nepostojećim. Dodik je rekao da ne poznaje Vukovića (u prugastoj majici), što je notorna neistina, jer je ručak, na kojem su zajedno bili, organizovan samo za odabrane kriminalce, koji su Dodikovo prirodno okruženje i kojem ni najmanje ne smeta što je Vuković presuđen, jer je kod njega nađno dva kilograma marihuane.



7.

Taj “nepostojeći” video klip emitovao sam prvi put 13.11.o.g., a nakon toga u još nekoliko navrata.



8.

Iz Okružnog suda Banjaluka mi je potvrđeno da je Vuković presuđen na tri godine zatvora, 27.02.2012., “zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga”, a tu presudu potvrdio je i Vrhovni sud RS. (Nastaviće se)