уторак, 17. новембар 2020.

Dodikov Primitivni napad na Banjalučane je skrivanje sopstvene odgovornosti i nesposobnosti Izbornog štaba SNSD-a; Ucijenjen, ćuti o svojim najbližim saradnicima, kriminalcima i velikim Narko dilerima, koji su rušili Jugovića i Ćosića (SNSD) na izborima; Dodikov obračun sa Selakom i Nešićem dokaz je njegovih idiotskih procjena; Patološki Tip prijeti poštenim građanima, a u stranci mu brojni osumnjičeni narko dileri sa kojima se, javno, srdačno rukuje; Protiv Nešića i dalje “istraga u toku” zbog iznude

Piše: Slobodan Vasković


1.

Primitivcu, Nasilniku i Vulgarnom Divljaku Miloradu Dodiku neprijatelji su građani Banjaluke koji su, glasanjem, porazili njegovog kandidata na izborima Igora Radojičića, dajući ubjedljivu pobjedu Drašku Stanivukoviću.


2.

Dodik je zaprijetio da će se “izanalizirati birački spisak” u Banjaluci i da će se svi oni koji nisu glasali za Radojičića naći na njegovom udaru i pod represijom nenarodnog, anticivilizacijskog, kleptokratskog Režima koji predvodi.


Dodikove prijetnje nisu bezazlene, jer on je poodavno otvorio “Crnu knjigu” i kažnjavanje svih “neprijatelja SNSD” (30.10.2016.), koji su u nju upisani i upisuju se u kontinuitetu.


3.

Vrijeme je pokazalo da “Crna knjiga” postoji i da Dodikovi razulareni pretorijanaci jurišaju na sve koji su u nju upisani, ne birajući sredstva - od otkaza do fizičkih napada i ubistava.


4.

Dodik je ništa drugo do jadni Diktator, koji se već godinama, uz pomoć teških kriminalaca, kojima je okružen, iživljava nad narodom, beskrupulozno ga pljačkajući i satirući do ivice biološkog opstanka.


5.

Dodik je stvorio niz toksičnih kriminalnih monstruma, među kojima su Nenad Nešić, ali i Goran Selak, koji je 16.11.o.g. smijenjen sa čela KPZ Tunjice, jer nije potpisao koalicioni sporazum sa SNSD-om o formiranju skupštinske većine u banjalučkoj gradskoj skupštini. Smijenjena je i Selakova sestra Marina, sa pozicije načelnice Odeljenja Republičke uprave za igre na sreću.


6.

Ne tako davno, Dodik se slikao sa Selakom u njegovom bircuzu, kako bi mu dao podršku u rušenju Petra Đokića.


Druga Spodoba koja je na slici sa Primitivcem i Osnovcem Selakom je Kriminalac Slobodan Bobi Stanarević (DEMOS), banjalučko političko krilo međunarodne zločinačke organizacije “United Tribuns”. 



7.

Selak&Selak su poodavno trebali biti iza rešetaka, zbog brojnih pljački koje su organizovali - od otimanja gradskog građevinskog zemljišta, preko namještenih i prenaduvanih tendera za nabavke za potrebe KPZ Tunjice, pa sve do falsifikovanja markica za aparate na igre na sreću. 


Na taj način, Selaci su postali multimilioneri, ali to Dodiku ni najmanje nije smetalo, jer su ga bespogovorno slušali. I donosili, što je kod njega ključno za napredovanje.


Zauzvrat, on im je dozvolio bjesomučno pljačkanje. Selaka&Selaka je zbrisao da bi pokazao snagu, iako je, tek, demonstrirao da je rasulo u hohštaplerskom Režimu koji vodi!



8.

U silnoj želji da minimizira debakl u Banjaluci i Bijeljini, Dodik pokušava preuzeti inicijativu formiranjem skupštinskih većina, iako brojanje glasova još nije završeno, kao i traženjem krivaca u svima, sem u samom SNSD-u, lično s njim na čelu, za teški poraz koji je doživio ne samo u Banjaluci, već i u Bijeljini.


Ide mu vrlo loše; Samo javno demonstrira koliki je Podlac, Podmukli Šizofreni Nasilnik i Psihički Bolesni Opaki Pajac.


9.

Njegove prijetnje da će građanima Banjaluke uskratiti grijanje svjedoče o teškoj patologiji iskompleksiranog lažnog zaštitnika nacije, koji tu istu naciju tretira kao roblje. 


Ništa novo od Primitivca čiji su izlivi toksičnog mulja u ostatke sive mase sve češći i sve nekontrolisaniji.



10.

Dodku su svi krivi, sem Izbornog štaba SNSD-a, koji je vodio njegov rektalni alpinista Srđan Rajčević, najavljujući, tokom kampanje, pobjedu od 20-30% razlike u korist Radojičića.



Rajčević je frontalna neznalica, kompletan Beskorisni idiot, ali izuzetno uspješan poltron, što Šizofrenom Autokrati baš godi, pa na sve načine krivicu prebacuje na druge ne bi li oprao sebe i svoju odluku da nekompetentnoj ulizici da u ruke vođenje kampanje.


11.

Dodikov izliv otrova u preostalu mu sivu masu nije samo posljedica bijesa zbog debakla, već i činjenice da će, ulaskom novog Gradonačelnika, koji nije pod njegovom kontrolom, iz Gradske uprave početi na vidjelo da izlaze brojne kriminalne akcije u kojima su Banjaluci i njenim stanovnicima otete stotine miliona, nezakonitom privatizacijom i uzurpacijom gradskog građevinskog zemljišta.



12.

Inspirator svih velikih kriminalnih akcija, među kojima su dominantni slučajevi “Poljoprivredne škole”, “Stare autobuske stanice”, “Građe”, “Naš dom”… jeste upravo Milorad Dodik.


Uopšte ne bi začudila ni kriminalna akcija krađe dokumentacije iz Gradaske uprave prije nego Stanivuković preuzme dužnost!


13.

Vratimo se Dodikovoj “pasiji” - “analize” spiskova.


Bilo bi zaista odlično da analizira spisak članova SNSD-a i utvrdi koliko ih je pod krivičnom odgovornošću, između ostalog, i za trgovanje narkoticima.



14.

Među njima će, izvjesno, naći Milana Među sa kojim se vrlo čvrsto rukovao prilikom izbornog skupa u Vojkovićima, Istočno Sarajevo.


Protiv Međe podnešen je, 17.02.o.g., Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu “Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”.


Izvještaj je podnio Dodikov MUP, što mi je potvrđeno iz OJT Istočno Sarajevo.



Dio Međine Narko grupe već je tužilački obrađen, dok je Međo još uvijek “predmet u radu”. Da li to toliko dugo traje, jer je član SNSD? Na to pitanje bi trebao da odgovori Dodik, koji preko Milana Tegeltije, predsjednika VSTS, kontroliše pravosuđe i štiti kriminalce.



Može Dodik, zajedno sa Međom, kod kojeg je, kao i kod njegovih saradnika, njegov MUP pronašao kokain, heroin i druge opojne droge, kao i luksuzna vozila i vatreno oružje (vidi dodatak), organizovati zajednički pres.


15.

Međo je tek “narko-detalj”, jer su neki od najbližih Dodikovih saradnika, za razliku od Međe, veliki narko igrači. Što je Dodiku itekako dobro poznato. Ali ćuti o njima, preciznije - cijelom spisku njih.


16.

Pitanje je zašto Dodik ni riječ nije rekao protiv svojih najbližih saradnika, ogrezlih u Narkoticima i pljački, koji su u tek završenoj kampanji otvoreno radili protiv Boška Jugovića, koji je pobijedio u trci za načelnika Pala i Ljubiše Ćosića, koji je pobijedio na izborima za gradonačelnika Istočnog Sarajeva?! Obojica su iz SNSD-a!



17.

Da li je svojim najbližim saradnicima Dodik naredio, kako to oni tvrde, da rade protiv Jugovića i Ćosića? I to zajedno sa Nenadom Nešićem, gangsterom, sociopatom i nasilnikom, kojem je Dodik, kao i duetu Selak&Selak, dozvolio da bjesomučno pljačka!!! Sve dok mu Nešić nije zabio nož u leđa, ubijeđen da može biti Kum umjesto Dodika!



18.

Dodik ćuti o tome kao zaliven. Valjda zbog video klipova kojim ga najbliži saradnici iz Istočnog Sarajeva “drže u šaci”!


19.

Uzgred, predmet protiv Nešića zbog iznude, za koju je OJT Istočno Sarajevo prijavljen 10.12.2018., i dalje je “u radu”. Oteo je “samo” 155.000 KM, pa nije žurba. Kao što nije žurba ni za desetine opljačkanih miliona koje su oteli Nešić, Dodikov donedavni favorit, Aleksandar Glavaš, narodni poslanik DNS-a i Mladen Lučić, Nešićev kum. (Nastaviće se)


Dodatak: Međina Narko Grupa



Krajem jula 2019. uhapšen je Milan Međo sa još nekoliko lica, a kod njih su, prema pisanju medija bliskih Režimu, pronađeni kokain, heroin i drugi narkotici.


"Izvršen je pretres na više lokacija i to kod lica inicijala Š.S. , M.N., M.M. i N.A. prilikom čega je pronađeno i oduzeto 9 paketića kokaina, skupocjena motorna vozila, vatreno oružje, digitalna vaga i mobilni telefoni", rekla je Marina Šarac, službenik PU Istočno Sarajevo, a prenijele “Nezavisne novine”, 26.07.2019. godine.


Režimski mediji su tada javili da su “uhapšeni Stefan Šiljegović, Nemanja Mičić, Milan Međo i Aleksandar Nikolić. A u poslijepodnevnim časovima, u naselju Kasindo, policija je uhapsila i Bojana Simića kod kog je pronađena određena količina heroina i pištolj”.


Međo, kao ni ostali navedeni, još nije osuđen za ove optužbe, a nije osuđen ni kao pripadnik auto-mafije, koja je pohapšena 2009. godine i na čijem čelu je tada bio Goran Pržulj.