понедељак, 20. јануар 2020.

Ništa novo u Logoru: Lutak, Kondomi, Grupno Silovanje i sektaški Voajeri


Piše: Slobodan Vasković

1.
Silovanje je samo jedna od bezbrojnih alatki kojim Režim satire građane; Siluju redom; Silovano je i zdravstvo, ali niko ne odgovara zbog toga.

2.
Alen Šeranić, Lutak sa naslovne strane, i dalje je ministar zdravlja, iako je zdravstveni sistem preminuo od silnih pljačkanja, zbog brojnih dunđera i masovnog odlaska zdravstvenih radnika koji znaju svoj posao.

3.
Otišli su kako bi izbjegli silovanje Režima, za koje niko nije odgovarao.

4.
Lutak sa naslovne strane je “preživio” influencu, gripu, iako desetine neuhranjenih podanika, slabog imuniteta zbog još slabije ishrane, nisu.

5.
Lutak sa naslovne strane je i dalje u ministarskoj fotelji, iako mediji bruje o silovanju u UKC Banjaluka, koje nije nikakvo iznenađenje, jer su se u toj ustanovi dešavale i dešavaju i strašnije stvari; Premda ova o kojoj mediji bruje djeluje baš užasno!

6.
Zna se da siluju zdravstvo deceniju i po; Nije li, stoga, bilo logično upitati se kada će neko od silovanih, zlostavljanih, poniženih uposlenika tog zdravstva krenuti da siluje poniženije i od sebe - bolesne, nemoćne da se brane; I sve to uz, očekivani, voajerizam ostalih iz smjene, primljenih, unaprijeđenih po stranačkosektaškoj liniji.

7. 
Voajerizam je očekivan, jer silovanje traje već petnaest godina, velika većina to vidi, ali niko ne prijavljuje; Ne vrijedi, jer Siledžije rade zajedno sa Siledžijama iz stranačkog pravosuđa i stranačke milicije.

8.
Siledžije Grupno siluju; Njihovi voajeri sve to mirno posmatraju; Logorska demokratija je u punom cvatu - ko ne trpi silovanje ima da ga nema.

9. 
Odgovornosti nema, pa je zato Lutak sa naslovne strane i dalje u fotelji, kao i Vlado Đajić, direktor UKC Banjaluka, frontalna neznalica, stari prevarant i delikvent, kojemu se ima toliko toga prišiti, da ga ne bi decenijama rašili nakon prišivanja. Posebna stavka su seksualni delikti, o kojima svi sve znaju, ali ćute. Voajerizam je u njegovom slučaju dostigao vrhunac!


10. 
Da odgovornost postoji u mikronskoj formi i Lutak sa naslovnih strana, kao i Delikvent iz UKC-a bi već bili uklonjeni sa svojih pozicija.

11.
Međutim, to se ne dešava, jer je par potreban Režimu, njegovom vrhu, za materijalizovanje najvlažnijih snova koje se realizuje izvlačenjem desetina miliona KM iz zdravstva; Izvučene su i pokradene prethodnih godina stotine miliona. Zdravstvo je u gubitku više od milijarde!

12.
UKC Banjaluka je u finansijskom kolapsu, te im je, 27.12.2019., hitno prebačeno pet miliona KM iz donatorskih sredstava koje je Vlada Srbije dala Republici Srpskoj.

13.
Pare su date “s ciljem unapređenja uslova rada u zdravstvu”, što će reći za nabavku nekoliko kondoma (da se nađe za poneko silovanje pacijenata) i pokrivanje dijela teških milionskih gubitaka, koji su već odavno poparali nebesa.


14.
Kako je moguće da je tako “ugledna” ustanova, u kojoj se serijski umire i od gripa, ali i ako se duže, od potrebnog, zadržava, bude u minusu?!

Pa tako što se pljačka na svemu i svakom. 

15.
Lutak sa naslovne strane, Prvi Kondom zdravstva, korišten je već bezbroj puta za raznorazna “unapređivanja uslova rada” gdje god se moglo ukrasti, koja su građane koštale milione, što su se prelili u privatne džepove; Isti je slučaj i sa Prvim Kondomom UKC-a, s tim što je on devijantni maher pa preliva sredstva i na svoje privatne račune.

16.
Silovanje, voajerizam, grupnjaci i ostale perverzije, koje Režim, s vremena na vrijeme, svjesno pušta u javnost služe samo za odvlačenje pažnje sa činjenice da su zdravstvo sahranili; Da je za Lutka primjerenija funkcija Pogrebnik, za Đajića Grobar, a nikako da bi se pokazala odgovornost.

17.
Da su te bitange imale ikakve odgovornosti ne bi uništile zdravstveni sistem RS i sve to pokušale pokriti jednom jezivom aferom, koja je samo detaljčić načina vladanja ološa što je uzurpirao institucije.

18.
Aktere užasne afere treba najstrožije kazniti; Međutim, serijski Silovatelji i dalje su na slobodi i nastavljaju uhodano masovno penetriranje u slabo zaštićene mozgove i gdje god stignu.

Ništa novo u Logoru!