четвртак, 2. јануар 2020.

Istrebljivači


piše: Slobodan Vasković

1.
Nasilna kleptokratska, nedemokratska, totalitarna vlast nastavila je da truje javno mnjenje i nakon novogodišnjih praznika izmišljotinama o stabilnosti, prosperitetu, otvorenosti, sigurnosti, iako je u godini za nama u Republici Srpskoj poništen u potpunosti sistem, a jedna od direktnih posledica toga je da je “proizvedeno” najviše humanitarnih brojeva za pomoć teško oboljelim, posebno djeci.

2. 
Humanitarni brojevi, njihova brojnost, dovoljno svjedoče da kleptokratska vlast nema namjeru obezbijediti ni minimum osnovnih životnih uslova, dostojnih čovjeka, posebno ne kvalitetne zdravstvene zaštite za oboljele; Zato su sebi, između ostalog, kupili avion vrijedan 19 miliona KM.

3.
Da bi se spasao život jedne trogodišnje djevojčice (čije ime ne navodim iz razumljivih razloga), objavljeno je da je potrebno oko 250.000 evra, cca pola miliona KM; I poziv da se pozove na humanitarni broj.

4.
Novi avion vrijedan je, najmanje, 38 života teško oboljelih; Da je tih 19 miliona preusmjereno za liječenje djece od teških bolesti bilo bi omogućeno da se pokuša spasti 38 života; Ovako, kupovina tog aviona je, najmanje, 38 teških zločina o kojima niko ne govori, jer bi mogao biti prokazan i teško fizički kažnjen od zločinačke vlasti, što je sistematskom pljačkom uništila sve, pa i zdravstveni sistem.

5. 
Kako bi prikrili sopstvene zločine na tom polju, organizuju “humanitarne akcije”, što je najmorbidniji dio u tom kompleksnom zločinačkom poduhvatu kleptokratske ubilačke oligarhije, u kojem je zdravstvo gotovo pa svedeno na šamanske rituale, lijekova nema ni za lijeka, a sposobni i stručni u tom sektoru ostali su u, maksimalno, dvocifrenoj brojci. 

6. 
Navedeno je tek vrh vrha Ledenog brijega zločina koje je vladajuća krvoločna kamarila počinila nad stanovništvom logora Republika Srpska, u kojem je “Logorska demokratija” na vrhuncu.

7. 
Jedan od izdanaka oligarhije je i Željka Cvijanović koja nije osudila fizičko nasilje u parlamentu; Indirektno ga je podržala; Nije osudila raspravu o falsifikovanom dokumentu i parlamentarne zaključke o njemu, kojim je Skupšina srušena; Direktno ih je podržala; Ta individua je, ne osuđujući ni jedan od dva najteža zločina u protekloj godini, jasno povukla crtu između njih - zločinačke kleptokratske oligarhije, pripadnika neofeudalne kvazielite i ostalih, naroda, koji se svjesno i svakodnevno truje mržnjom prema svakom i svemu drugačijem; naroda, čija se djeca truju još u Osnovnim školama, kraj kojih ordiniraju narkodileri, koje niko ne ometa u njihovom otrovnom radu.

8.
Oko Srednjih škola su grozdovi zaštićenih narkodilera, a nepodnošljiva trovačka lakoća njihovog djelovanja omogućena je policijskim pokroviteljstvom; Pomnožena sa “tradicionalnim” i svjesnim nerazlikovanjem voljnog konzumenta i dilera, precizan je pokazatelj ko su i gdje sjede Istrebljivači naroda!

Ne postoji efikasniji način zaštite trovača djece, pljačke naroda, lomljenja njegove kičme, od navedenog.

9.
U vrtićima se razdvajaju djeca bogatih od djece iz drugih porodica; To traje već godinama, a niko o tome ni riječi ne progovara.

Sve se pravda izbjegavanjem “vršnjačkog nasilja” iako je riječ o notornom nasilju nad djecom, bez obzira na to iz koje su “kaste”.

10.
Ko ne pristaje na takve uslove u Logoru, biva polomljen ili protjeran; Ogroman broj je onih koji odlaze upravo iz navedenih razloga. I brojnih drugih, među kojima su, nažalost, i materijalizovani strahovi da bi im neko od bližnjih mogao biti ubijen, a njegova likvidacija javno zataškana. 

11.
Neljudi, kasapini, koji vladaju uz podršku retardiranih razvratnih gnusoba, mentalnih nakaza radojičića, mazalica, žunića, sličnog ljudskog otpada poput degenerika nešića… uvijek spremnih da opravdaju svako nasilje, čak i ubistvo, javno likuju zbog uspješnog zataškavanja zločina… žele samo jedno - priznanje da su ljudi; Što nikada ne mogu postati, jer neljudi su uvijek neljudi, ma koliko, na razne načine, ubijali, bili istrajni u tome, ne bi li im se, pod pritiskom sile, ublažila frustracija, koje su svjesni, da nisu ništa više od olovnog otrovnog ljudskog taloga. Niti će ikada biti.