петак, 9. новембар 2018.

Odgovori na Javna pitanja postavljena Bajiću, 07.11.2018. u vezi sa brisanjem 238 MB podataka, 04.05. o.g., sa telefona Zvjerski Ubijenog Davida Dragičevića

Pitanje No8
-Bajiću, da li su podaci Zvjerski Ubijenog Davida brisani samo 04. maja ili i drugih dana?
Odgovor No8
-Bajiću, brisani su i drugih dana, dugi niz vremena; Neki se brišu i sada. 

To, Bajiću, dodatno potvrđuje da je Ubistvo Davida Dragičevića Naručeno, da su u njegovoj likvidaciji učestvovali pojedini pripadnici MUP RS (neki tebi veoma bliski), da je Ubilačka Mreža poprilično široka i da ti i dalje činiš sve da to zataškaš!



piše: Slobodan Vasković

Miodrag Bajić, Kontrolor kriminala i kriminalaca, zajedno sa Milanom Tegeltijom, predsjednikom VSTS, kao i Glavni Zaštitnik Naručilaca Ubistva, Ubica Davida Dragičevića i njihovih saučesnika, u potpunosti drži pod kontrolom istragu o Naručenom Ubistvu Davida.

Sve to čini u sprezi sa Darkom Ilićem, načelnikom Uprave za organizovani kriminal, Draganom Lukačem, ministrom unutrašnjih poslova, Nedeljkom Luburom, načelnik Uprave za navodu borbu protiv terorizma i, naravno, Milanom Tegeltijom, predsjednikom VSTS, Darkom Ćulumom, direktorom Policije.

Stoga je sasvim logično jedino njemu upućivati pitanja koja se tiču Likvidacije Davida Dragičevića, Naručilaca Ubistva, Ubica i njihovih saučesnika, jer Želimir Lepir i Dalibor Vrećo su samo puki izvršioci/sluge navedenog Kvinteta (plus bonus Ćulum), dok Mladen Mitrović ima ulogu Kotrolora Vreće i Lepira.

Pitanja sam Javno postavio 07.11.2018., ali Bajić nije odgovorio ni na jedno od njih, što, samo po sebi, iznjedrava novo pitanje - Zašto?  

Odlučio sam dati odgovore na ta pitanja, kako Bajić&co ne bi pokušali falsifikatima promijeniti Istinu o Naručenom Ubistvu Davida Dragičevića, što im je cilj.

1.
Pitanje No1
-Bajiću, da li si otkrio ko je 04. maja ove godine obrisao 238 Megabajta podataka sa telefona Zvjerski Ubijenog Davida Dragičevića?

Telefon je u posjedu MUP RS od 24.03.2018. godine.
Odgovor No1
-Bajiću, 238 MB podataka sa telefona Davida Dragičevića obrisano je 04.05.2018. godine.

Učinjeno je to tačno u 16 časova 01 minut i 39 sekundi.

Mogu ti navesti i kada je taj obrisani folder formiran, ali o tome drugi put.

2.
Pitanje No2
-Bajiću, da li smatraš da je tih 238 MB obrisano sa ciljem prikrivanja Naručilaca Ubistva i Ubica Davida Dragičevića?
Odgovor No2
-Bajiću, izvan svake razumne sumnje, je tih 238 MB obrisano sa ciljem prikrivanja Naručilaca Ubistva i Ubica Davida Dragičevića!

3.
Pitanje No3
-Bajiću, kako je moguće da se obriše 238 MB sa telefona, ako je on u posjedu MUP RS?
Odgovor No3
-Bajiću, moguće je zato što je tih 238 MB obrisao sa telefona neko od pripadnika MUP RS ili “spoljnih”saradnika Zločinačke Organizacije formirane unutar te institucije.

4.
Pitanje No4
-Bajiću, zašto bi neko obrisao 238 MB, osim ako u tih 238 MB ne postoje indicije/putokazi/dokazi koji vode ka naručiocima Ubistva, Ubicama Davida Dragičevića?
Odgovor No4
-Bajiću upravo zbog toga je i obrisano tih 238 MB podataka, jer su, među njima, postojale indicije/putokazi/dokazi koji vode ka naručiocima Ubistva, Ubicama Davida Dragičevića?

5.
Pitanje No5
-Bajiću, ko je naredio brisanje tih podataka sa telefona Zvjerski Ubijenog Davida Dragičevića?
Odgovor No5
-Bajiću, brisanje tih podataka sa telefona Zvjerski Ubijenog Davida Dragičevića naredili su isti oni koji su naredili i da se ukrade/uništi donji veš Ubijenog Davida Dragičevića, kako bi se sakrilo da je stvarni uzrok njegove smrti gušenje/davljenje!

6.
Pitanje No6
-Bajiću, da li si ti to naredio?
Odgovor No6
-Bajiću…

7.
Pitanje No7
-Bajiću, ako to nisi bio ti, zašto ne istražiš po čijem naređenju je obrisano 238 MB materijala sa telefona Ubijenog Davida Dragičevića?
Odgovor No7
-Bajiću, znaš ti to odlično, ali nećeš da kažeš/dokažeš, jer si ti Glavni Zaštitnik Naručilaca Ubistva, Ubica Davida Dragičevića i njihovih saučesnika.

8.
Pitanje No8
-Bajiću, da li su podaci Zvjerski Ubijenog Davida brisani samo 04. maja ili i drugih dana?
Odgovor No8
-Bajiću, brisani su i drugih dana, dugi niz vremena; Neki se brišu i sada. 

To, Bajiću, dodatno potvrđuje da je Ubistvo Davida Dragičevića Naručeno, da su u njegovoj likvidaciji učestvovali pojedini pripadnici MUP RS (neki tebi veoma bliski), da je Ubilačka Mreža poprilično široka i da ti i dalje činiš sve da to zataškaš!

9.
Bajiću, postavio sam ti, 07.11. o.g. još nekoliko pitanja u tekstu  
“Javna pitanja za Bajića: Da li si otkrio ko je 04. maja obrisao 238 MB podataka sa Davidovog telefona?”; Ni na jedno nisi odgovorio, iako ti je dužnost da informišeš javnost. 

10.
Bajiću, ne brini; Odgovoriću i na ta preostala pitanja. Vrlo precizno.

11.
Bajiću, do tada ti, sa Milanom Tegeltijom i ostalim pripadnicima PravosudnoPolitičke mafije, nastavi smišljati kako da mi dođete glave.

12.

-Bajiću, nastaviće se