среда, 7. новембар 2018.

Javna pitanja za Bajićax4: Da li si otkrio ko je 04. maja obrisao 238 MB podataka sa telefona Ubijenog Davida?




piše: Slobodan Vasković

Miodrag Bajić, Kontrolor kriminala i kriminalaca, zajedno sa Milanom Tegeltijom, predsjednikom VSTS, kao i Glavni Zaštitnik Naručilaca Ubistva, Ubica Davida Dragičevića i njihovih saučesnika, u potpunosto drži pod kontrolom istragu o Naručenom Ubistvu Davida. I u potpunosti je kontroliše.

Sve to čini u sprezi sa Darkom Ilićem, načelnikom Uprave za organizovani kriminal, Draganom Lukačem, ministrom unutrašnjih poslova, Nedeljkom Luburom, načelnik Uprave za navodu borbu protiv terorizma i, naravno, Milanom Tegeltijom, predsjednikom VSTS.

Stoga je sasvim logično jedino njemu upućivati pitanja koja se tiču Likvidacije Davida Dragičevića, Naručilaca Ubistva, Ubica i njihovih saučesnika, jer Želimir Lepir i Dalibor Vrećo su samo puki izvršioci/sluge navedenog Kvinteta, dok Mladen Mitrović ima ulogu Kotrolora Vreće i Lepira.

Pitanja No1
-Bajiću, da li si otkrio ko je 04. maja ove godine obrisao 238 Megabajta podataka sa telefona Zvjerski Ubijenog Davida Dragičevića?

Telefon je u posjedu MUP RS od 24.03.2018. godine.

-Bajiću, da li smatraš da je tih 238 MB obrisano sa ciljem prikrivanja Naručilaca Ubistva i Ubica Davida Dragičevića?

-Bajiću, kako je moguće da se obriše 238 MB sa telefona, ako je on u posjedu MUP RS?

-Bajiću, zašto bi neko obrisao 238 MB, osim ako u tih 238 MB ne postoje indicije/putokazi/dokazi koji vode ka naručiocima Ubistva, Ubicama Davida Dragičevića?

-Bajiću, ko je naredio brisanje tih podataka sa telefona Zvjerski Ubijenog Davida Dragičevića?

-Bajiću, da li si ti to naredio?

-Bajiću, ako to nisi bio ti, zašto ne istražiš po čijem naređenju je obrisano 238 MB materijala sa telefona Ubijenog Davida Dragičevića?

-Bajiću, da li su podaci Zvjerski Ubijenog Davida brisani samo 04. maja ili i drugih dana?

Pitanja No2
-Bajiću, da li je tačno da Vrećo stoji u stavu Mirno kada ga nazove Ilić?

-Bajiću, ako je to tačno, kako bi ti okarakterisao taj odnos Ilića i Vreće, čitaj MUP-a RS i Tužilaštva?

Pitanja No3
-Bajiću, da li je Ž.B. jedan od “kanala” putem kojeg Mladen Mitrović, tvoj poslušnik i šef OJT Prijedor, dodatno kontroliše da šta ne promakne tvojoj superviziji potpune opstrukcije istrage predmeta Zvjerskog Ubistva Davida Dragičevića?

Pitanja No4
-Bajiću, zbog čega pripadnici MUP RS štite Posebno odjeljenje za borbu protiv korupcije, organizovanog i najtežih oblika kriminala, čiji si ti šef, a ne pripadnici Sudske policije?

-Bajiću, da li je to zakonito?

-Bajiću, nastaviće se...