понедељак, 26. новембар 2018.

Bajiću, tvoj pamflet je optužnica protiv tebe i Glamočanina, koju ste svojeručno ispisali



piše: Slobodan Vasković

-Bajiću, ovo je četvrti i poslednji dio forenzičke obrade/razaranja tvog političkog manipulativnog pamfleta, pod imenom “Naredba o nesprovođenju istrage protiv Darka Ilića, Dubravka Kremenovića i drugih pripadnika MUP RS”.

-Bajiću, “uvidom u pamflet” zaključio sam da ste Ti i tvoj posilni Goran Glamočanin ostali potpuno na kriminalnim postavkama presa MUP RS, 26.03.2018., na kojem je lažima pokušano zataškavanje Ubistva, čak i javnim demonizovanjem žrtve zločina Teškog Ubistva Davida Dragičevića. 

-Bajiću, učinio si tačno kako sam i najavio u nekoliko navrata - stao si u zaštitu onih koji su Naručili i počinili zločin, jer je to jedini način da odbraniš svog štićenika Darka Ilića.

-Bajiću, bilo je dovoljno da postaviš samo jedno konkretno pitanje Iliću - Kako je bilo šta mogao tvrditi tog 26.03., tokom kriminalnog presa, na “osnovu snimaka video nadzora sa MK i apartmana Vesto”, kada u tom trenutku MUP RS nije izuzeo te snimke, pa da Ilić padne?

Nisi postavio to pitanje, kako ni pitanje zbog čega nisu izuzeti svi snimci video nadzora iz užeg centra Grada kobne noći, zbog čega su izbrisani snimci sa pekare “Zmijenje” iz kobne noći…

Nisi pitao ni zbog čega je 04. maja ove godine obrisano 238 Megabajta podataka sa telefona Zvjerski Ubijenog Davida Dragičevića? I zbog čega su podaci brisani i prije, ali i poslije tog datuma?!

Telefon je u posjedu MUP RS od, najkasnije, 24.03.2018. godine, a sasvim realno i od 18.03., kada je David otet!

-Bajiću, nisi Iliću postavio nijedno bitno pitanje, jer bi onda, zbog nemogućnosti da tačno odgovori, morao da ga pritvoriš, iako si to mogao učiniti i na osnovu njegovih odgovora na tvoja nebitna pitanja, koji su blijedi, neuvjerljivi i predstavljaju samo gomilu laži, nedorečenosti, manipulacija...

-Bajiću, nemam ni minimum potrebe komentarisati Ilićevu “izjavu”, još manje njegovog “potrošnog materijala” Kremenovića, jer nisu ništa novo, posebno ne tačno, rekli.

-Bajiću, tvoj pamflet ujedno je i optužnica protiv tebe i Gorana Glamočanina, koji ga je potpisao; To je optužnica za učešće u zataškavanju zločina Teškog Ubistva. 

Kada će ta optužnica protiv tebe biti podignuta ne znam, ali znam da hoće, kao što znam i da zločin ubistva ne zastarijeva; Samim tim ni tvoja krivica.

-Bajiću, kad tad završićeš iza rešetaka, zajedno sa svima onima koje sada štitiš. To je neminovnost, jer niko ne može ozakoniti ubistvo, pa ni ti!!!

-Bajiću, ja ću i dalje da istražujem Ubistvo Davida Dragičevića, Ubistvo Ivone Bajo, brojna druga neriješena ubistva…

To što ti štitiš one koji su odgovorni - najtežom mogućom uzurpacijom pravosudne institucije i njenom maksimalnom zloupotrebom, samo mi je dodatni motiv!

-Bajiću, nastaviće se…