субота, 14. мај 2022.

VIDEO/Vlado Crta Đajić i Sekta otimaju maturante: Teška, licemjerna i maliciozna zloupotreba mladih koji se “nagrađuju” novcem otetim od njihovih roditelja

Piše: Slobodan Vasković


Sektaši, na čelu sa Vladom Crtom Đajićem, organizuju u stranačkim prostorijama mature što je dosad neviđena, teška, maliciozna i licemjerna zloupotreba mladih od onih koji su im opljačkali roditelje, a njih kreditima koje su pokrali, zadužili, kao i generacije koje dolaze.



Tako se maturantima koji slave mature u prostorijama Sekte obećava zaposlenje i “srećni dani”, a čini to Vlado Crta Đajić, Teško Stimulisan, obećavajući sve što mu u tom trenutku padne na um.


“Prije dva dana uradio sam ono što niko nije uradio u Republici Srpskoj, Zaposlio sam 50 mladih medicinskih sestara i tehničara koji su završili Medicinsku školu. Daću sve od sebe da se i ostali zaposle koju god su završili školu”, rekao je Teško Stimulisani Đajić, ubijeđen da sve maturante on i Sekta mogu potprpati u UKC RS Banjaluka.





Zaboravio je reći da su svi morali potpisati pristupnicu Sekti.


Najlicemjernije od svege što je rekao da u svemu “nema politike” i obećao “bolji život” djevojkama i mladićima čije živote su Sektaši već dobro načeli, teško pljačkajući i progoneći njihove rodiitelje.



Naravno, za maturante je sve bilo besplatno, a mladi ljudi će se, uprkos novim lažima Sektaša,  vjerujem, zapitati otkud jednoj stranci toliki novac da besplatno organizuje maturske proslave, a da porodice većine njih jedva sastavljaju kraj sa krajem.