петак, 18. јун 2021.

Glavni Inspektor Kartela Grada Droge Zvornika Vasiljević unapređuje isključivo sopstvenu rodbinu iz Čelopeka i sa njima vrši teške kriminalne radnje; Zbog ogromnog broja njegovih rođaka uposlenih u PU, uprava će promijeniti ime u PU Čelopek, umjesto dosadašnjeg PU Zvornik


Piše: Slobodan Vasković


Aleksandar Vasiljević, Glavni Inspektor Kartela Droge Medelina i načelnik PU Zvornik, prethodnih dana je intenzivno radio na ustoličenju svoje rodbine, kumova i prijatelja od kriminalca u policijskoj upravi.


Vasiljević ne vjeruje nikome, te se, odlučio da na najjače pozicije u PU Zvornik postavi sebi najodanije neljude - listom članove njegove porodice, kao da je PU njegova privatna firma, a ne dio MUP RS.

Tako je Vasiljević u Policijsku stanicu za bezbjednost saobraćaja (gdje inače rade privilegovani policajci) ustoličio pola svoje rodbine i kumova, a nabrojaću neke od njih imenom i prezimenom: 


-Drago Milić, policajac u PS za BS Zvornik, okorjeli kriminalac koji radi na uviđajima saobraćajnih nezgoda; Stručnjak je za njihovo fingiranje, a nemalu zaradu ostvarenu indirektnom pljačkom osiguravajućih kuća, dijeli sa Vasiljevićem.



Princip je pola sebi pola Šarcu, a Milić je bliski rođak kriminalca Vasiljevića.


-Stanislav Erić, policajac u PS za BS Zvornik, na istim je poslovima kao i Milić i bliski je rođak Vasiljevića.

Stanislav Erić

-Ilić Lazar, policajac u PS za BS  Zvornik, još jedan bliski rođak načelnika Vasiljevica, redovno radi na “presretaču”: Na putevima otima pare od vozača i zaradu donosi načelniku Vasiljeviću.


Ilić je kum Branislava Šakotića, visokorangiranog člana Crvene Sekte i potrčko Danijela Dragičevića, šefa kabineta Milorada Dodika.


Danijel Dragičević

Dragičević preko Šakotića obavlja niz prljavih poslova, o čemu sam već pisao.


-Pero Josipović još je jedan iz ergele rođaka Vasiljevića; Mladi policajac, tek nepunu godinu dana radi u MUP-u, ali veoma brzo napreduje i Vasiljević ga je već imenovao na mjesto krimpolicajca, u Odjeljenju za organizovani kriminal i droge. 


Pero Josipović

Tu će za njega obavljati razne poslove za kartel Grada Droge.


-Aleksandar Mitrović, mladi policajac, koji nepunu godinu dana radi u MUP-u, postavljen je na mjesto krimpolicajca u Odjeljenju za istrage ratnih zlocina.


Mitrovići

Mitrović je u kumovskim vezama sa Vasiljevićem, a njegov otac Stefan Mitrović je inspektor u sektoru kriminalističke policije PU Zvornik.


-Danijela Savić, policijski službenik u PU Zvornik, koja je radila na poslovima operativnog dežurnog u PU Zvornik, dobila je unapređenje u potparola PU Zvornik.

Danijela Savić

Savićeva nije rođak Vasiljevića, ali jeste rodica. 


-Nenad Vasiljević, policajac u PS Zvornik, koji radi godinu dana u MUP-u, već je prebačen za prelazak u privilegovanu Policijsku stanicu za Bezbjednost Saobraćaja. I on će na “presretače”! 


Ima li potrebe pisati da je i ovaj mladi policajac rođak načelnika?!


Nenad Vasiljević

Svi pobrojani policijski službenici su iz mjesta Čelopek, rodnog mjesta kriminalca Aleksandra  Vasiljevića, koji oko sebe okuplja i ustoličuje samo svoju rodbinu,kumove, komšije, prijatelje, istomisljenike… listom spremne na vršenje teških kriminalnih djela.


Nezadovoljstvo međuu poštenim policijskim službenicima u PU Zvornik je veliko i nikako ne treba isključiti mogućnost pobune. (nastaviće se)