среда, 16. јун 2021.

Dr Tilu Lilu Đajić potpuno protitlovao: Ovaj faslifikator, plagijator, neznalica, patološki lažov ustvrdio je da je UKC RS “prvi u svijetu počeo da u covid odjeljenju primjenjuje ‘tilt’ test”, iako UKC uopšte nema “Tilt” aparat; Zato Đajić privatno posjeduje “Tilt” aparat i zloupotrijebio je pandemiju za pljačku Fonda preko privatne ordinacije “Arar” čiji je suvlasnik

Đajić svoj privatni "Tilt" aparat donio u studio RTRS-a
                                   lažno ga predstavljajući kao UKC-ov i izmišljajući neviđena dostignuća


Piše: Slobodan Vasković


1.

Dr Tilu Lilu Vlado Đajić, direktor UKC RS Banjaluka, patološki je lažov, neznalica, plagijator, falsifikator i vrhunski pljačkaš Fonda zdravstva Republike Srpske.


2.

Đajić, prefrigani, podmukli i na sve spremni nekompetentni visoki funkcioner Sekte, gromko je slagao kako je “Univerzitetski klinički centar Republike Srpske prvi u svijetu počeo da u covid odjeljenju primjenjuje ‘tilt’ test, aparat za ispitivanje autonomnog nervnog sistema da bi se utvrdilo koliko virus korona napada taj sistem”.


3.

Stvarna istina je sljedeća - UKC  RS nema “Tilt” aparat. Niti se “tilt” test radi na “Covid odjeljenjima” UKC RS ili bilo kom drugom dijelu te zdravstvene ustanove.



4.

“Tilt” aparat, koji je patološki lažov Đajić pokazao javnosti, izmišljajući kako je upravo UKC RS “prva u svijetu uradila taj test”, je privatni Đajićev aparat, koji on već par godina drži u ordinaciji “Arar” u Banjaluci, čiji je suvlasnik.


5.

Suština svih Đajićevih laži oko “Tilt” aparata je upravo u tome da preko ordinacije “Arar” otme, najmanje 700.000 KM od Fonda zdravstva, jer se svim covid-pacijentima na otpusnoj listi zahtijeva da urade “Tilt” test”.


6.

Pacijent preko porodičnog ljekara dobije uputnicu, “Tilt” test se uradi u privatnoj ordinaciji “Arar”, a Fond zdravstva sve to plaća Đajiću. Po pacijentu, cijena je 200 KM, a privatna ordinacija “Arar” ima potpisan ugovor sa Fondom za aparat “Tilt”.



7.

Đajić ima “dil” sa Darkom Ararom, na kojem se vodi ordinacija, koja je pola njegova, a pola Đajićeva, a odvojeno je osoblje koje radi za svakog od njih privatno.


8.

Arar ima ugovor sa Fondom zdravstva i na taj način Đajić izvlači novac. 


9.

Od svega UKC RS ne zarađuje niti pfeninga


Uz navedeno, “Tilt” aparat je smiješno jeftin: Košta 30-50 hiljada KM, zavisno od proizvođača.


10.

“Tilt” aparate posjeduju klinike u Beogradu i Ljubljani, već odavno se “Tilt” test, koji je Đajić proglasio svojim Svjetskim čedom, radi na klinikama širom svijeta, o čemu se sve informacije mogu naći na stranici Džon Hopkins univerziteta.



11.

Idemo dalje: Zašto bi se od pacijenata zahtijevalo na otpusnoj listi, ukoliko je, kako Đajić tvrdi, “Tilt” aparat u vlasništvu UKC RS? Zato što nije u vlasništvu te zdravstvene organizacije već njegovom ličnom vlasništvu.


12.

Đajić je pokušao od beskrupulozne prevare i pljačke da napravi marketinški potez za sebe i da ga iskoristi, primarno, u političke svrhe, jer se Gradski odbor SNSD Banjaluka, koji vodi, raspao po svim šavovima i tone u totalnu propast.



13.

Đajićeva zaista Gigantska laž trajala je samo nekoliko dana, a njegova izjava kako je “vukao genijalne poteze” svjedoči sa kako opasnim Manijakom imamo posla.


Toliko ih je “genijalno” vukao da je smrtnost od covid-a u Republici Srpskoj veća od 5 posto, dok je u Srbiji 0,9%.


14.

Nije ovdje kraj priče o dr Tilu Lilu Đajiću, koji je skroz “protitlovao” od konzumiranja svega što može strpati u nos.


Ono što je beskrajno tragično da je, nažalost, smiješno, jeste činjenica da Đajić uopšte ne zna da očitava test urađen na “Tilt” aparatu, niti on, privatno, potpisuje te nalaze.



Snimke napravljene “Tilt” aparatom, Đajić iz svoje privatne ordinacije šalje prof. dr Branislavu Milovanoviću u Beograd da ih očita, a on ih, očitane, mejlom šalje nazad.


15.

Odvratno je da Đajić, koji je direktor UKC RS Banjaluka, zgrće ogroman novac u pandemiji na privatnim aparatima, pri tome, dezavuišući i lažući javnost kako je sve to urađeno na UKC RS. 


Ako laže po ovom pitanju, ko zna šta je sve slagao tokom pandemije?!!!


16.

Đajić se pohvalio i kako će njegovi radovi biti objavljeni u inostranstvu, što je, takođe, notorna laž. Te radove za njega piše prof. dr Branislav Milovanović, direktor Klinike za internu medicinu KBC "Bežanijska kosa", osnivač Neurokardiološke laboratorije.


Đajić ne zna ni riječ engleskog.


17.

Đajić je, nažalost, kupio vrhunskog stručnjaka prof. dr  Milovanovića, koji je sjajan ljekar i koji mu je napisao i knjigu „Ispitivanje autonomnog nervnog sistema“, a Đajić je samo potpisao. 


Nakon tog plagijata postao je profesor. (nastaviće se)