петак, 15. фебруар 2019.

Novi audio snimak/Monstruozne prijetnje Krvoloka Bandića, pripadnika Hunte, izrečene Begiću, saradniku Draška Stanivukovića: Gdje god te vidim išamaraću te





piše: Slobodan Vasković 
Objavljen je novi audio snimak na kojem se čuju monstruozne prijetnje Miloša Bandića, načelnika Odjeljenja za imovinske delikte izrečene Ivanu Begiću, saradniku Draška Stanivukovića.

Bandić, pripadnik ubulačke Hunte Dragana Lukača, prijeti Begiću šamaranjem i ističe da će ga “išamarati gdje god ga vidi u gradu”.

Bandić, to je jasno, maltretira Begića, ali pominje i poslanicu PDP-a Jelenu Trivić, što se može smatrati indirektnom prijetnjom.

U svakom slučaju, Bandićevo pominjanje Trivićeve jasan je znak da je vrh Režima odobrio lomljenje, fizičko i svako drugo, poslanika PDP-a; Primarno Draška Stanivukovića i Jelene Trivić.

Bandić je direktan izvršilac Lukača i Darka Ćuluma direktora Policije, sa kojim je intimus.

Posebno je interesantan dio Bandićeve izjave u kojoj on Begiću kaže: “Dao si izjavu, nama se ta izjava ne uklapa”, što jasno ukazuje i svjedoči da pripadnici Hunte montiraju procese i da do izjava, koje se njima “uklapaju”, dolazi nasiljem, prijetnjama, represijom, premlaćivanjem… 

Niko iz vrha Režima nije reagovao na Bandićevo brutalno, nasilničko ponašanje, niti zatražio odgovornost šef Hunte Dragana Lukača, koji je Banjaluku pretvorio u Geto Grad - jedini takav u Evropi.

Hunta je, svojim saopštenjem od 14.02., priznala da je Begić na prvom snimku koji je emitovan, ali su tvrdili da je riječ o “bahatom i neprofesionalnom” ponašanju, iako je njihov krvolok pominjao pištolj, “gaženje kao govna” i druge stvari koje se mogu smatrati direktnom prijetnjom po život Ivana Begića.

Hunta je ponovo spremna da ubije, tu nema više nikakve dileme, a sociopata Lukač stoji iza takvih namjera.

On, izvan svake razumne sumnje, u tome ima podršku Milorada Dodika i Željke Cvijanović, koji se ni na koji način nisu ogradili od postupaka pripadnika Hunte i koji, što to ne reći, stoje čvrsto iza Lukača.

Po nalogu Cvijanovićeve ranije su progonjeni svi uposlenici entitetskih institucija, koji su podržali zahtjeve grupe “Pravda za Davida”.

Represija Režima se nastavlja, jer je Režim u strahu od svakog drugačijeg, čak i pojedinačnog mišljenja/stava/djelovanja; Banjaluka je u šakama razbojnika i nasilnika spremnih na sve. U ništa boljoj situaciji nije ni Republika Srska.