петак, 8. фебруар 2019.

FB grupa “Slobodni Građani Banjaluke” pozvala Banjalučane na mirnu šetnju 09.02. u 18 časova i 30 minuta



piše: S.V.

Fejsbuk grupa “Slobodni Građani Banjaluke” pozvala je Banjalučane da u subotu, 09.02.o.g. u 18 časova i 30 minuta, krenu u mirnu šetnju kako bi izrazili građanski protest zbog mnogih negativnih pojava koje se dešavaju u gradu, ali i u cijeloj Republici Srpkoj.

Poziv FB grupe “Slobodni Građani Banjaluke”, koji je veoma ironično intoniran spram poteza aktuelen vlasti prenosim u cjelini i bez ikakvih izmjena. 

Naglašavam da je krajnja poruka ovog poziva veoma jasna i da u njoj nema nikakve ironije- Građani se pozivaju da oslobode svoje misli i duh!



Slobodni Građani Banjaluke: "Dragi sugrađani i ostali dobri ljudi!

U subotu 09.02.2019 u 18 : 30 okupićemo se ispred Narodnog Pozorišta i prošetati zaboravljenim banjalučkim korzom i pružiti podrsku poskupljenju vode, kupovini novog voznog parka u vrijednosti samo 650 000 KM za potrebe kabineta naše mile Predsjednice, podrsku zakonu o zabrani slobode kretanja građana, podršku da se borcima oduzme i ovaj dodatak koji imaju, podršku pravosuđu da se ne rješavaju ubistva, jer koga je briga, podršku za odlazak mladih iz RS, podršku nezavisnom i objektivnom RTRS kroz zahtjev za povećanjem cijene rtv takse, podršku da maksimalno poskupi struja da je 90% ljudi ne može plaćati, jer ionako žive u MRAKU.

P.S Ove subote šetamo od Pozorišta do Gradskog mosta i nazad…"!


Oslobodite svoje misli i duh i priključite nam se!