четвртак, 21. фебруар 2019.

Hunta Dragana Lukača nastavlja da uručuje pozive Stanivukovićevoj porodici i, kako tvrde, obezbjeđuju narodnog poslanika



piše: S.V.

Hunta Dragana Lukača djelue u "više pravaca" kada je u pitanju njihova meta Draško Stanivuković, narodni poslanik opozicionog PDP-a.

U poslednjih šest dana, pet puta su došli do stambenih objekata porodice Stanivuković kako bi uručili razne pozive njemu i, što je veoma interesantno, njegovom saradniku Ivanu Begiću.

Istovremeno, pripadnici PS Lazarevo obavijestili su pojedine članove porodice Stanivuković da je oko njihovih objekata pojačana kontrola radi "zaštite narodnog poslanika Stanivukovića".

"Zaštita" je ziasta interesantna riječ, posebno iz usta nekog ko pripada Hunti, a do "zaštite" dolazi nakon sramnog zasjedanja Odbora za bezbjednost Narodne skupštine RS, na kojem ni jednom jedinom riječju nije pomenuto premlaćivanje golorukog naroda, 25. i 30.12. 2018. godine, kao ni progon građana koji je nastavljen nakon toga.

Opštepoznato je da se "zaštita" sastoji  od nasilnog koktela "Hunta" - čije djelovanje se osjeti u rasponu od morbidnih, brutalnih prijetnji Miloša Bandića, načelnika Odjeljenja za imovinske delikte, do hapšenja i privođenja iz crkvenog dvorišta, kao i nastavka progona svih onih koji na bilo koji način podržavaju aktivnosti grupe "Pravda za Davida", jer nastavlja da traži istinu o Ubistvu Davida Dragičevića i kaznu za počinioce.