среда, 7. октобар 2020.

Gordana Tadić, Glavna tužiteljka Tužilaštva BiH, svojim nečinjenjem oko lažnog prijavljivanja birača sama se deklarisala kao dio Međunarodne zločinačke organizacije koja stoji iza nečuvene kriminalne akcije krađe ličnih podataka, identiteta, falsifikovanja potpisa…; Novi podaci o lažno prijavljenim fiktivnim biračima - Pale, Brčko, Zvornik, Bijeljina


Piše: Slobodan Vasković


1.

Gnusna afera vezana za lažne prijave za izbore destina hiljada fiktivnih birača do temelja je uzdrmala BiH i uništila svako povjerenje u institucije države.


2.

Nije to za čuditi, jer Tužilaštvo BiH, na čelu sa Gordanom Tadić, Glavnom tužiteljkom, mni nakom mjesec i pet dana, po prijavi prvih prevara, nije prstom mrdnulo kako bi bar naznačilo da su primijetili kriminal ogromnih međunarodnih razmjera, organizovan iz BiH, mahom od pripadnika vodećih političkih partija.


3.

Tadićeva je svojim nečinjenjem na zločin protiv demokratije, koji podrazumijeva teška krivična djela krađe identiteta, zloupotrebe ličnih podataka, falsifikovanja potpisa, falsifikovanja identiteta…., i sama postala dio organizovane zločinačke grupacije, koja je, sada se to slobodno može tvrditi, međunarodnog karaktera.


4.

Tadićeva je, najkasnije, 02.09. ove godine morala znati da se krenulo sa izbornim inženjeringom, ali nikakve reakcije Tužilaštva BiH nije bilo od tada do danas. Čak ni one čuvene, neinteligentne floskule, koja ne znači ništa, sem skrivanja kriminala i kriminalca, a glasi “formirali smo predmet”.


5.

Da je Tdićeva morala znati da su krenule kriminalne akcije čiji je cilj lažiranje izbora, potvrđuje izjaca Željka Bakalara, data TV N1, 02.09. ove godine.    


6.

N1

U Centralnu izbornu komisiju pristigle su i posljednje prijave birača za glasanje izvan Bosne i Hercegovine. Nepravilnosti ima, kaže predsjednik Komisije Željko Bakalar, ali koliko - tek će se znati po okončanju provjera i dodatnih kontrola nakon čega će biti donesena odluka o zaključenju Centralnog biračkog spiska za glasanje izvan BiH.


"Prijave koje se odbijaju i one koje imaju određene specifičnosti da se dodatno provjeri da li su validne i ima li nepravilnosti. Određene nepravilnosti smo već zapazili – imamo 25 prijava za glasanje van Bosne i Hercegovine od osoba za koje smo utvrdili da su umrle. Veći dio materijala već smo poslali Tužiteljstvu", istakao je Bakalar, 02.09.2020. za N1.


7.

Od tada do danas, bilo je nekoliko dposia upućenih iz CIK-a prema Tužilaštvu, nekoliko urgencija, pozivanja na sastanke da se počne istraživati nečuveni kriminal, ali Tadićeva je sve izignorisala.


8.

Tadićeva je, nesporno, Glavni Zaštitnik i član Međunarodne organizovane grupe koja je u pitanje dovela, ne samo regularnost izbora, već njihovo održavanje i u svoje prljave rabote uvukla dvije susjedne države <Srbiju i Hrvatsku, ali i druge zemlje, jer su pokrali lične podatke državljana BiH koji u njima žive/borave.


9.

Glavni pokretači prljavih akciija se znaju, gotovo svi, ali Tadićeva štiti njih, jer nju štite šefovi stranaka kojima ološ pripada. Tadićeva zbog svog nečinjenja i svjesnog i namjernog udara na održavanje izbora CIK BiH i susjedne zemlje, kao i brojne druge države, morala bi da bud ekrivično gonjena i kažnjena najtežom kaznom; Prije toga, odmah bi morala biti uklonjena sa čela Tužilaštva BiH, kako se cijeli sistem zbog njene zašttite međunarodne zločinačke organizacije i njihovih zlodjela ne bi raspao.


10.

Već sam 06.09. objavio dio spiska lica iz Teslića čiji su lični podaci ukradeni, zloupotrijebljeni, falsifikave njihove boravišne adrese, a sada nastavljam sa daljim objavljivanjem fiktivnih glasača iz inostranstva, koje su tamo lažno prijavili nimalo fiktivni kriminalci iz BiH, koje Tadićeva štiti.


11.

Moji izvori su, dosad, utvrdili da je za glasanje na Palama lažno prijavljenotrideset lica, koja žive u inostranstvu, a kao adresa im je prijavljena Srbija.



Iza ove kriminalne akcije, kada su Pale u pitanju, nalazi se Nenad Nešić, lider DNS-a, i to je vrlo lako utvrditi i najpovršnijom istragom. Nešić je, ujedno, jedan od glavnih organizatora ove grozomorne kriminalne prevare, a spisak sa Pala je tek kap u moru njegovih prevara, koje je počinio sa "Crvenim Kombijem". Njih dvojica su Glavni Organizatori pokušaja zločinačke prevare u RS. 


Da je lako otkriti da se Nešić nalazi iza ove prevare na Palama, potvrđuje podatak da su na spisku sa Pala dva člana porodice notornog kriminalca iz DNS-a Marka Kubatlije, koji žive u SAD-u, a on ih je prijavio u Srbiji. Kubatlija je pomoćnika direktora Područnog centra Poreske uprave RS u Istočnom Sarajevu.



U nastavku spiskovi lažnih birača iz Brčkog, Zvornika i Bijeljine. Naglašavam da je to samo dio od ogromnog broja koji iznosi nekoliko desetina hiljada lažno prijavljenih   


Brčko








Zvornik



















Bijeljina