субота, 11. мај 2024.

Krik zbog Gutanja Žaba CIK-a Schmidta; Exkluzivno - Foto prve Žabe koju su progutali Sektaši&KombiStrankaši

Krik i to Žablji

Piše: Slobodan Vasković


Naslovna fotografija nije nikakv skrinšot terevenke primitivaca iz Režima - Milorada Dodika, Milana Legende Jolovića i Ljubiše Cucle Ćosića, pripadnika Sekte.


To je Krik zbog Gutanja Žaba CIK-a Schmidta, odnosno zbog odluke SNSD-a da izađe na izbore po Izbornom zakonu čije tehničke odredbe je nametnuo visoki predstavnik Schmidt, a ne po Izbornom zakonu Republike Srpske, kako je to najavljivao Milorad Dodik.


Kada je Dodik Kriknuo - Idemo po Izbornom zakonu CIK-a Schmidta, svi su se zaledili u sekundi.

Mile Kermit je, na tren, sa lažima pao na 3 posto, što je zaista nisko, jer se od njega očekuje bar 113 posto. 

Prije nego nastavim oko Dodika, zvanog Mile Kermit, da pokažem Žabu koju su, za početak, progutali.

Žaba koju su prvu progutali Sektaši (svako po jednu)

Ova je najmanja, nećete vjerovati; Tek im slijede Žabetine.


Moram na ovom mjestu da izrazim svoje protivljenje što Dodika, po pitanju izlaska na izbore, optužuju mnogi da je bio nedosljedan, jer je rekao da će glasanje biti po Izbornom Zakonu RS, a ne po Izbornom zakonu CIK-a Schmidta, odnosno CIK-a BIH-a.


Dodik je ostao dosljedan samom sebi, jer je, kao i obično, slagao; I to na čekrke. Dodik toliko laže “na čekrke” da je čekrka ponestalo, pa se uvoze ogromne količine iz inostranstva.


Da budem precizan: Dodik bi bio nedosljedan da nije slagao, već da je jednom ispunio ono što je i obećao, a što se nije dogodilo.


Čekrk

Ok, iznad je slika čekrka, a ispod je fotografija Cucle Ćosića, nakon gutanja Žabe.


Ćosiću pozlilo nakon gutanja Žabe

Hm, Ćosić mi ne izgleda baš najbolje; Žabe mu, izgleda, “ne idu” baš najbolje na sve one stanove koje je dobio sarađujući sa narkodilerima i peračima narkonovca iz Istočnog Sarajeva.


Moram spasiti Ćosića; Dramatično je; Ćosić se možda guši… Moram izvaditi Žabu iz njegovog grla, jer mu je baš “otišla na stranu”.

Spasavanje Ćosića-Vađenje Žabe iz njegovog Grla

Uh, samo da predahnem; Jedva živu glavu isčupasmo i Žaba i Ja. Bilo je strašno, moram vam reći. Ćosić ne koristii ni pepermint niti bilo šta drugo. Ćosiću, Ćosiću… Nikada te više neću spasavati od davljenja Žabom bez gas maske.


Moram dalje. Da čujemo šta je oko izlaska na izbore po Dodikovom nepostojećem Izbornom zakonu rekao njegov Klon, mladi Žabac Draško Stanivuković, koji je progutao sam sebe loše kopirajući Dodika i odlično mu služeći kao Sanja Praznoglavčevič Vulič.


Hm, Žabac Draško, tajni član SNSD-a, je htio da na izbore ide po Dodikovm zakonu, što i ne čudi za tog Punoglavca koji je Praznoglavac: Smatrao je da ima neke šanse da pobijedi po tom “zakonu”. Avaj, čak ni po tom ne bi pobijedio.


Punoglavac Praznoglavac ostaje i dalje Mali Zli Patuljak, a njegovog slugu Branislava Borenovića, koji navodno kritikuje Dodika Najstarijeg, zaboravljajući da u njedrima gaji Dodika Najmlađeg, Punoglavca Praznoglavca, (Dodik Najsrednji je Igor Dodik), zaista je bezpredmetno komentarisati.

Borenović u Stanivukovićevoj Žabokrečini

Borenović se zavukao u Stanivukovićevu Žabokrečinu, pa mogu dalje do Nikole Šobota, budućeg Svjedoka Saradnika protiv Vlade Crte Đajića i lažnog kandidata SNSD-a, koji petparačkim nastupima pokušava prikriti stvarnog kandidata Sekte Punoglavca Praznoglavca Draška Stanivukovića.


Šobot koji je taman "zaustio" da nešto kaže, ali je odustao

Očekivano; Šobot nema šta da kaže. Progovoriće kao Svjedok saradnik, a reakcija Crte je očekivana.

Uvijek me iznenadi sa ovim poluokretom glave. Horor.


Nenad Nešić je, svojom izjavom oko nadolazećih izbora, ponovo dokazao da mu je bijelo iznad svega, jer se zalaže za odgađanje izbora.



Da  sada pogledamo šta na Nešićevu izjavu kažu vedete njegovog DNS-a Igor Gašević i Dejan Šešelj.

Bože pomozi im, sve je što ću reći.