четвртак, 16. мај 2024.

Halucinogene Žabe za Dodika; Stevandić bi progutao i “mrtvog konja”, a ne samo krokodila ili žabu; Dodiku je naređeno da imenuje Nešića; Konaković je predugo “tušio” halucinogene žabe, sada je vrijeme da ih guta; Uskoro Jecaji Rame Isaka


Piše: Slobodan Vasković


1.

Milorad Dodik se nagutao halucinogenih žaba čim vjeruje kako će narod shvatiti da je on “pragmatičan” i da zbog te “pragmatičnosti” pristaje da njegov SNSD izađe na izbore po  Izbornom zakonu koji je svojim nametnutim odlukama doradio visoki predstavnik Kristijan Šmit.


2.

Dodik je najavio takav “pragmatični” rasplet, a halucinira kada tvrdi da izlazak na izbore po Šmitovom Izbornom zakonu i sa CIK-om skrojenom po Šmitovim mjerama nije isto što i priznanje Šmita za visokog predstavnika.


3.

Naravno da jeste; Dodik je priznao Šmita već poodavno, ali sada je već u fazi da su mu potrebne halucinogene žabe kako bi sam sebe ubijedio da će mu iko povjerovati da je drugačije.


4.

U jednom trenutku je ostao bez halucinogenih žaba, pa je gurnuo Nenada NarkoNešića da nasrne javno na Nenada Stevandića, koji je već iskazao spremnost za gutanje žaba, ali i mrtvih konja iz Vrbasa; Nema šta Stevandić ne bi progutao samo da ostane na vlasti i nastavi da razara RS i Srbe kao narod.


5.

Nešić je izjavio da on, za razliku od Stevandića, neće da guta žabe, ali se oko šmrkanja žaba nije očitovao, a ubijeđen sam da na takav akt odmah pristaje.


6.

Nešić je poodavno na halucinogenim žabama i svemu sličnom, pa je Dodik požurio da “pragmatično” smiri ono što je između dvojice svojih Kontrolora zakuhao, vrlo “pragmatičnom” izjavom o tome kako ostaje dosljedan u nedosljednosti, laži, manipulaciji, rušenju institucija RS.


7.

Pitanje koje se odjednom nametnulo jeste kako je sad i Nešić Dodikov Kontrolor, a ne samo Stevandić, koji je to postao po povratku iz Moskve?


Na pitanje da odgovorim pitanjem: Ko je Dodiku naredio da imenuje Nešića na poziciju ministra bezbjednosti BiH, kada je protiv toga bila Sekta, posebno Region Istočno Sarajevo?


8.

Sjetićete se da su se 23.01.2023. godine najviši funkcioneri Sekte (čitaj najveći kriminalci iz Istočnog Sarajeva), javno usprotivili imenovanju Nešića, ali su nakon zajedničkih halucinacija sa Dodikom prihvatili da ga podrže na poziciji ministra bezbjednosti BiH. 


9.

Da pojasnim kako je došlo do “pobune”: Aleksandar Mičić, poznat i kao Aco Makedonac, narkodiler i perač narkonovca, naložio je Jovanu Katiću, načelniku opštine Istočno Novo Sarajevo da otpočne pobunu; Potom su Makedončevi kriminalni prijatelji naložili svojim vojnicima-kriminalcima iz politike, od Miroslava Vujičića do Ljubiše Ćosića, da, zajedno sa Katićem, ustanu u “borbu” protiv Nešića.


10.

Pravi razlog je bio bitka za teritoriju suparničkih narkogrupa: Sektine Narko Grupe IS i Nešićeve porodične manufakture.


Podjela teritorije se nekako dogovorila sa Dodikom i tako je Nešić postao ministar bezbjednosti.


11.

Ko je naredio Dodiku da postavi Nešića za ministra bezbjednosti? Pa neko od velikih, ali baš velikih narkoigrača i ta će priča uskoro da se otvori, a poteći će stopostotni otrov.


Nakon imenovanja na ministarsku poziciju, Nešić je dodatno razvio narkobiznis; Dodik je rapidno onemoćao, ali još uvijek mu je nos iznad kanalizacije, a patuljci pojma nemaju.


12.

Tako sada imamo situaciju da NarkoKarteli, i to ogromni, sa jedne strane kontrolišu Dodika preko Nešića, a da ga Rusi kontrolišu preko Stevandića.


Dodiku su i bez Šmita potrebne halucinogene žabe, jer je ukliješten između dva kraka jednog uticaja. 


Na ovom mjestu da napomenem da je Nešić otvorio i "pogone u Turskoj".


Šta će biti dalje? Vjerujte, ništa dobro po aktere ovog teksta. Ma koliko se činilo da još uvijek imaju neku moć, riječ je o potrošenoj satruloj robi koju su njihovi stvarni gospodari već pustili niz vodu.


13.

Za njima “plovi” i Elmedin Konaković, koji se potpuno potopio braneći pet pripadnika FUP-a koji bi trebalo da budu uhapšeni, a ne da obavljaju funkcije i dalje. I šta će Konaković reći kada ih pohapse?


Da je to bilo “slučajno”, kao i slike pasoša njegove porodice u Skaj aplikaciji?!


Predugo već Konaković “tuši” halucinogene žabe; Vrijeme je da počne da ih guta, što halapljivije, jer mu vrijeme političko ističe. 


14.

Što se tiče Rame Isaka, Ramo Ramo druže moj… uskoro ćemo svi čuti jecaj tvoj.