четвртак, 3. децембар 2020.

(VIDEO)/Izborni dan: Raspjevani osuđeni kriminalac Puger, Dodikov i Radojičićev prijatelj, sa kojima zajedno ruča u društvu presuđenog narko dilera Darka Vukovića; Kriminalac Puger je omiljeni sagovornik najznačajnijih Režimskih medija

Piše: Slobodan Vasković


1.

Dragan Kremenović Puger bio je Prva Zvijezda predizborne kampanje; Da je Zvijezda Rođena potvrđuje to i najnoviji video klip koji objavljujem, a na kojem Puger, osuđeni kriminalac i viđeniji aktivista SNSD-a, na dan izbora, 15.11.2020., pjevuši “Pobjeda je naša”.


2.

Istina, nakon prebrojavanja glasova najmanje mu je bilo do pjevanja, a mnogi smatraju da je otpjevao svoje.


Zlobnici tvrde da se Dodik, nakon izbora, Pugeru više ne javlja na telefon, a do 15.11. su razgovarali svakodnevno; Lažu sto posto - Pa Dodik se javlja samo kriminalcima, tako da nema šanse da je Puger "na ledu"!


3.

Uz sve rečeno, treba znati da je Pugerov prijatelj Milorad Dodik, kada je “politika” u pitanju, vrlo nepredvidiv. 


Dodik i Puger 31.10.o.g  u Bronzanom Majdanu

4.

Ukoliko procijeni da video klipovi na kojima se pojavljuje njegov kućni prijatelj Puger mogu donijeti neke političke poene, ne bi trebalo začuditi da ga stavi na listu SNSD-a za Narodnu skupštinu RS već na opštim izborima 2022., a kandiduje za gradonačelnika Banjaluke 2024.


5.

Dodik će sigurno imati u vidu i činjenicu da se kriminalcu Pugeru njegovi novinari vrlo uljudno i sa dubokim poštovanjem obraćaju sa “Gospodine Kremenoviću” i spremni su odmah emitovati Gangsterovu izjavu. Nije to mala stvar!


6.

Ukoliko Dodik kandiduje Pugera, tek će onda biti ručkova, kao što je bio onaj čuveni, pojeden 16.08.2020., u Bronzanom Majdanu: Tada su bili prisutni Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH, gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić (više nije gradonačelnik), osuđeni kriminalac Dragan Kremenović Puger i presuđeni narko diler Darko Vuković (u prugastoj majici).



7.

Do tada, Puger može nastaviti krasti bakar iz kablova koje je prethodno otuđio iz “Elektrokrajine” gdje je zaposlen Dodikovom voljom. Puger kablove i bakar iz njih krade samo tokom radnog vremena. I to sa Nebojšom Malinićem, poznatim i pod nadimkom Nešo Čajavec, svojim pašancem. 



8.

Da je Puger na korak, koračić, od uspješne političke karijere, svjedoči i činjenica  da je u odličnim odnosima i sa Željkom Cvijanović, koja se vrlo rado sa njim zagrli i poljubi kad god se sretnu.


Cvijanovićeva i Puger: Prijateljski zagrljaji i poljupci

9.

Dodik i Cvijanovićeva se rijetko kad slažu oko kadrova SNSD-a - Puger je jedan od tih Rijetkih.


10.

Da podsjetim, Osnovni sud Banjaluka presudio je Dragana Kremenovića Pugera, prijatelja Milorada Dodika, 16.09.2020. godine (predmet Broj: 71 0 K 268939 19 K) na jedinstvenu kaznu zatvora od osam mjeseci i novčanu kaznu od 4.000 KM. (Presuda je objavljena 16.10.2020.).




Puger je, zajedno sa sinom, osuđen zbog falsifikovanja šasije i dokumentacije vozila koje je ukradeno u Beogradu (BMW X5).


11.

Iz Okružnog suda Banjaluka, na moje pitanje kada je presuđen Darko Vuković za trgovinu narkoticima, odgovoreno je da je “27.2.2012. godine, navedeno lice osuđeno na kaznu zatvora u trajanju od 3 (tri) godine, a presuda je potvrđena presudom Vrhovnog suda Republike Srpske”!