субота, 26. септембар 2020.

“Transparentna” Hunta SNSD-a: “Sjetili” se naknadno da je izgorio automobil načelnika Novog Grada Miroslava Drljače, koji je on vozio i izmislili da su vatrogasci ugasili požar; "Zaboravili" saopštiti da li je D.M. bio pod dejstvom alkohola


Piše: S.V.

Zaista oduševljava “transparentnost” Hunte Dragana Lukača, u ovom slučaju Policijske uprave Prijedor.

Nakon što sam u 16 časova i jedan minut objavio da je izgorio opštinski automobil ("Pežo 407") koji je vozio načelnik Novog Grada Miroslav Drljača, u 18 časova i dvanaest minuta iz PU Prijedor mejlom je proslijeđeno saopštenje u kojem se potvrđuje da je izgorio automobil, koji je vozio D.M.


Kakva iluminacija šefova Hunte - iznenada su se “sjetili” da su javnost zaboravili obavijestiti o zapaljenju vozila!!! Ali im je itekako palo na um da odmah uklone izgorjeli automobil, čim se “ohladio”!


To je dodatni dokaz da su sve htjeli da zataškaju, jer da nisu, već 25.09. bi obavijestili javnost, budući da je automobil izgorio u 01 čas tog dana. 

Iz PU su još naveli da su požar ugasili vatrogasci, što je neistina: Na snimku se jasno vidi kako policijska patrola stoji kraj zapaljenog automobila i čeka da ga vatra dokusuri.



Nakon neuspješnog zataškavanja “samozapaljenja”, nisu saopštili zbog čega je došlo do “samozapaljenja” vozila koje je vlasništvo opštine Novi Grad, a ne Miroslava Drljače, visokog funkcionera SNSD-a, niti su javnost obavijestili da li je Drljača bio sam ili je imao saputnike, te da li je bio pod dejstvom alkohola?!


Očevici tvrde da je bio trešten pijan ("mortiran", što bi se rekao narod) i da je upravo on glavni krivac za samozapaljenje automobila.

Možda PU Prijedor saopšti i ove podatke za nekih dva do tri dana, samo da se sjete da im je to obaveza.