субота, 26. септембар 2020.

Policija zataškala težak saobraćajni incident u kojem je potpuno izgorio automobil opštine Novi Grad, koji je vozio načelnik tog mjesta Miroslav Drljača, visoki funkcioner SNSD-a (VIDEO+Foto)


Piše: Slobodan Vasković

Službeni automobil opštine Novi Grad, na čijem čelu je načelnik Miroslav Drljača, izgorio je 24./25.09. o.g.,( u 01 čas iza ponoći), ali je policija sve zataškala. Na video snimku se vidi policijski automobil sa upaljenom rotacijom koji stoji kraj vozila koje gori, a koje je vozio Drljača.


Automobil je vozio Drljača, načelnik opštine i visoki funkcioner SNSD-a, a teški incident u kojem je potpuno izgorio službeni “Pežo 407”, munjevito je zataškan.


Koji su stvarni razlozi zapaljenja automobila ostaće zauvijek nepoznato, jer na uviđaj nisu pozvani ni vatrogasci, niti protivpožarni inspektor, da bi se utvrdili razlozi požara, što je moralo biti učinjeno po zakonu.

Samo na taj način mogla se provesti efikasna istraga zbog čega je došlo do zapaljenja automobila.


Sve je zataškala policija koja je izašla na lice mjesta, ali ne da bi istražila zbog čega je automobil izgorio, već da bi spaljenu olupinu što brže uklonili, o čemu svjedoče i fotografija snimljena 25.09.o.g..


Nije poznato da li se još iko nalazio sa Drljačom u automobilu.