петак, 20. септембар 2024.

U “Golfu 7” koji pripada porodici Siniše Perkovića Piceka, direktora džravnog zatvora KPZ “Vojkovići”, policija pronašla 43 paketića kokaina

Picek

Piše: Slobodan Vasković


Pripadnici PU Istočno Sarajevo uhapsili su u noći 19/20.09.o.g. Nevena Nikolića, na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokolac i saglasnosti tužioca OJT Istočno Sarajevo.



U vozilu “Golf 7” koje je koristio Nikolić, prema navodima policije, pronađena su 43 paketića kokaina. Nikolić je uhapšen u Istočnom Novom Sarajevu, u Spasovdanskoj ulici, na parkingu. 



Nikolić je brat Aleksandra Nikolića protiv kojeg je podignuta optužnica za trgovinu narkoticima, kao pripadnika grupe Bojana Cvijetića iz Gradiške.


Ono što iz PU Istočno Sarajevo nisu saopštili je da vozilo, “Golf 7”, pripada porodici Siniše Perkovića Piceka, direktora državnog zatvora KPZ Vojkovići.


Takođe je bitno naglasiti da su Picek i Neven Nikolić veoma bliski i da je uhapšeni trebalo uskoro da postane njegov zet. 


Da Perkovićeva porodica posjeduje “Golf 7” objavio sam 27.06.2023. u tekstu “Drugarske priče”.



Perković je izuzetno blizak sa Branimirom Šehovcem, načelnikom PU Istočno Sarajevo i prečesto su zajedno za kafanskim stolom.