четвртак, 10. новембар 2022.

“Zahvalnica” zbog stalnih napada na Nebojšu Vukanovića Duboko Smrznutim Mačkama Šmitu i Satleru, slugama orvelovskog “Napoleona”, kojeg su oktroisali na čelo NarkoFarme, kako bi proveli svoje koruptivne interese


Piše: Slobodan Vasković


1.

Narodni poslanik Nebojša Vukanović napadnut je dva puta u tri dana. I ti fizički napadi na njega neće prestati. Jer, previše je glasan; Ne ćuti, ne libi se da kaže šta misli i o Mafijašu Miloradu Dodiku, njegovom Narkorežimu, ali i o evropskim “zvaničnicima”, koji su zbog ličnih koruptivnih interesa priznali lažne, falsifikovane, masovno pokradene izbore. 


I koji su, da ne bude nikakve zabune, učestvovali u pripremi te prevare. I koji misle da snagom zemalja iz kojih dolaze mogu prikriti zločin koji su počinili.


2.

Kristijan Šmit, visoki predstavnik protiv BiH, posebno Srba u BiH, i Johan Satler, šef Evropske delegacije u BiH gluplji su od duboko smrznutih mačaka, nađenih u zamrzivaču Satlerovog prethodnika Larsa Gunara Vigemarka, jer smatraju da će im to poći za rukom.


3.

Šmit i Satler su Glavni Inspiratori i Uzročnici napada na Vukanovića, jer su Šmit i Satler omogućili pljačku izbora.


4.

Budući da napadi na Vukanovića neće prestati, jer on neće stati sa kritikom, ma šta mu činili, Šmit i Satler će biti direktno odgovorni ukoliko mu se, ne daj Bože, nešto desi.


5.

Orvelovski “Napoleon” samo je izvođač radova; Pripadnici njegove bolesne Sekte nasilnici. 

6.

Ako ovo rade Vukanoviću, koji je jedna od najisturenijih političkih ličnosti u cijeloj BiH, šta tek rade brojnim anonimnim, neimenovanim, nepoznatim građanima koji nisu glasali za tu Bagru: Koji su se usudili boriti za Slobodu?!


Rade jezive stvari! 


7.

Šmita i Satlera, Dodikove sluge i saučesnike u napadima na Vukanovića, to ne interesuje; Izvjesno će to okarakterisati kao “manje nepravilnosti” u nasilju i odmazdi koje sprovodi njihov “Napoleon”.

8.

Zato i ćutite kao idiotske duboko smrznute mačke, ne oglašavate se, ne smijete, a i ako se oglasite biće to tek šuplja forma. Kome je, uostalom, nakon izbornog zločina koji ste počinili, stalo do vašeg mišljenja.


9.

Šmit i Satler su Nasilnici kao i Dodikovi Sektaši, kao i Dodik sam.


10.

Ne postoje riječi koje vam ne treba ispljunuti u lice, Bagro jedna; Da se tako nešto desi u zemljama iz kojih dolazite, već bi djelovale sve institucije.


Ali vi ste spriječili da se to desi i u BiH, odnosno njenom entitetu Republika Srpska posebno.

11.

Vi ste najtoksičniji otpad koji je Evropka Unija bacila na BiH sa namjerom da potruje njene građane. I odlično vam ide. Korona je za vas tek gripica. Vi ste nešto poput cijanida; Otrovniji čak i od tog otrova. 


12.

Sram vas bilo! Gurbeti, Hijene, Neljudi. 


Vigemark je iza sebe ostavio dvije duboko zamrznute mačke; Vas dvojica ćete ostaviti sprežnu uništenu zemlju i narode u njoj.


13.

Da li uživate, doživljavate orgazme, ili se, pak, samozadovoljavate od sreće što je Vukanović napadnut, što niko nije siguran; Samo je izvjestan nastavak nasilja trupa orvelovskog “Napoleona” kojeg ste oktroisali?! Bez sumnje.


14.

Iako ste duboko zamrznute Vigemarkove Mačke, polazi vam to za rukom, jer ste izopačeni.


15.

Vi ste izdajnici civilizacije, Smeće naplavljeno u BiH, Toksini koji će ugušiti sve redom.


Svako sljedeće nasilje nad bilo kim, posebno Vukanovićem, je vaš lični osvetnički akt. Bolesni ste kao i vaš “Napoleon”. 



16.

Ako uobzirim i duboko zamrznute mačke, bolesniji ste i gori čak i od njega, što je već gigantski poduhvat za treš poput vas.


17.

I na kraju pitanje za opoziciju, tehničkog Šarovića i Beskičmenjaka Borenovića: Gdje su vam sada Protesti; Kako mislite da zaštitite Vukanovića, kako mislite da zaštitite sebe, Narod? Hraneći guske u magli?


Čekaćete dok ne dođu po vas? Uopšte me to ne bi začudilo!