недеља, 6. новембар 2022.

Nešiću, NarkoMrcino


Piše: Slobodan Vasković


1.

Nešiću, NarkoMrcino!


Danas si pokušao izvršiti udar na člana moje porodice, što ti je teška, već enta, neoprostiva greška. I tebi i onom ko ti je taj savjet dao. A znam ko je; Baš je sebi dobro učinio, što će vrlo brzo osjetiti na sopstvenoj koži.


2.

Malo ti je što si, preko nesretnih narkomana, koje si ti načinio ovisnicima, oskrnavio grobove moje pokojne sestre i pokojnog sestrića! Sada moliš okolo da se na bilo koji način izvrši pritisak na članove moje porodice.


3.

Da te ja “popustim”. O čemu ja posjedujem dokaz!!! Sve u svoje vrijeme.


4.

Slušaj, NarkoMrcino - ne postoji način, niti pritisak, niti bilo šta drugo što će me spriječiti da objavim o tebi samo istinu, a ona svjedoči da si narkosmeće, nasilnik, perač narkonovca, narkodiler, pervertit, psihički bolesnik, težak narkoman…


5.

Smrdljivče jedan, možeš zajedno sa tim Malim Zlim Patuljkom Stanivukovićem osmišljavati i dalje najprljavije napade na moju djecu, mene, ostale koji vam se “ne dopadaju”, džaba ti - Od obojice napraviću kašu.


6.

Ti, Milorad Dodik, Igor Dodik, Usahli Lepršavi Gradonačelnik, kojeg “Napoleon” koristi umjesto toalet papira, listom karakterne Pederčine, (“ekipa” ste, nema šta), možete mi, maksimalno, pljunuti pod prozor, đubrad narkodilerska.


7.

Doduše, moram izdvojiti Usahlog Lepršavog - on je đubre slugansko tajkunsko. I Idiot koji je ubjeđenja da ja ne znam kako je "izgubio" spisak posmatrača lojalnih PDP-u, dan prije izbora, pa onda postavio nove - svoje, kako bi zajedno sa članovima Sekte i u dogovoru sa Vladom Đajićem Crtom, primarno, krao glasove za Dodika. 


Ili da ne znam kako je, Sociopata, smjenjivao predsjednike biračkih odbora, lojalnih PDP-u, pa ih prebacivao u posmatrače, pa ih skroz eliminisao. Sve dan pred izbore. Jado li je; Jadni li ste.


Ili da ne znam za video-isječak iz određenog intervjua u kojem se govori ko je na onom "snimku". I zbog čega se čuva taj "klipić". Ili onaj o reketiranju, u kojem je u glavnoj ulozi  njegova "siva eminencija", glupa koliko i on, koji je u MUP RS, poznatoj zločinačkoj organizaciji.


Skote, Ako me niste dobro shvatili ti i Sociopata, biću jasan - vi ste dva najobičnija šupka! Još preciznije: Dva najobičnija ucijenjena šupka.


8.

Sad da ti navedem nekoliko vrlo gadnih momenata koji te čekaju:

-Da li ti, Bolesni Skote, misliš da ja ne znam ko te uvezao sa Trostrukim Ubicom Milanom Matkovićem?


Čuj Kretenu, znam, ali polako.


Znaš zašto ne žurim - da ti agonija straha od objava koje najavljujem bude što duža. I što paranoičnija.


Da li ti misliš da će te Taj zaštititi? 


Neće!!! Imam to provjereno!


9.

-Da li ti, Smdrljivi Skote, misliš da ja ne znam koga je sve htio Matković likvidirati u Novom Sadu, dok je još bio na slobodi? I gdje si ti tu?


Idiote, znam, ali sve u svoje vrijeme.


10.

Ili, Nerastu Glupi, smatraš da ćeš biti zaštićen? Nećeš, a Narko”Generala” Kostreševića možeš nastaviti da ljubiš u dupe, kao i dosad. Kao što si ljubio u dupe i Radoja Zvicera, kojem si obezbijedio pasoš BiH za bjekstvo iz Sarajeva.


Baš to voliš, te poljupce u dupe, pa ljubiš i Miću Danilovića, kao i Đorđa Ždralu. 


Kad im već nije mrsko.


11.

Sljedeći put kada pokušaš da "središ" da se izvrši pritisak na nekog od članova moje porodice, više se neću pridržavati dosadašnje matrice da ne objavljujem eksplicitne video-klipove ili pak raznorazna “zašivanja”. 


Samo naprijed. Daj provjeri hoću li!


Uzgred, naveo sam samo par stavki; Nemaš ti pojma šta ja sve imam o tebi, tvojoj narkoporodici, ubicama iz nje, ratnim i poratnim, kriminalcima, hohštaplerima…


Pročitaćeš sve to i vidjećeš sve to. Budi strpljiv.


12.

Ne, nisi me čak ni iznervirao svojim jezivim ogavnim pokušajem pritiska na člana moje porodice. Kao ni ona Budala što te posavjetovala.


Hladnokrvno to sve primam, kao što ću hladnokrvno od tebe, Budale i ostalih napraviti kašu.


Do tada možete snimiti još nekoliko eksplicitnih videoklipova. Onako, baš muških! (nastaviće se)


P.S. 

NarkoGurbete, šta misliš da probaš preko Šmita ili Satlera da intervenišeš?! Oni podržavaju narkodilere i Truhle poput tebe, možda ti izađu u susret. Razmisli Kretenu!