субота, 2. јануар 2021.

Ubica Čamber je Vojnik Dodikovog trulog, bolesnog, nenarodnog Režima; Čamber je iz obijesti teško ranio Savanovića, koji je, nedugo potom, podlegao ranama; Puzavac Rajčević još se nije oporavio od Dodikovih novembarskih udaraca, kada je dva puta nokautiran

Ubica Čamber (prvi s lijeva), Dodik, Stojković
i kriminalac Bilbija


Piše: Slobodan Vasković


1.

Dalibor Čamber (44) ubio je iz čiste obijesti Duška Savanovića, mladića od 24 godine.


Pucao mu je u stomak, 31.12. oko 22 časa i 50 minuta, a Savanović je preminuo pola sata iza ponoći 01.01.2021. godine.


Sve se odigralo na na benzinskoj pumpi “NIS” u naselju Trn (Opština Laktaši); Sa Čamberom je bio Milan Đurđević, a Aleksa B., koji se nalazio u društvu pokojnog Savanovića je ranjen.


2.

Razlog zbog kojeg je Čamber ubio Savanovića je prosto nevjerovatan - prije nego što je pucao u njega, došlo je, prema mojim informacijama, do kraće prepirke.


Čamber, jedan od brojnih pripadnika Vojnika Režima iz kriminalnih redova, sebi je dao za pravo da odlučuje o životu i smrti i ubio je Savanovića; Pucnji u stomak svjedoče da je imao namjeru da ga likvidira.

Duško Savanović, teško ranjen 31.12 u 22.50;
Podlegao povredama 01.01., u 00.30.2021. 

3.

Već se iz policijskih redova Režima plasiraju “saznanja” kako je “Čamber umno poremećen”. 


Zaista brzo djelovanje, kako bi se sakrila odgovornost policije što je tako opasna osoba slobodno hodala sa oružjem, dok građani, koji se ne dopadaju Režimlijama, bivaju progonjeni ako kažu samo riječ koja se ne dopada toksičnim, izopačenim vlastodršcima.


4.

Nije ovo prva pucnjava Čamberu: Takođe u januaru, 04.01.2004. godine, on je pucao u prijedorrčanina M.M., tada vlasnika picerije “Mon Ami”, i teško ga ranio, pogodivši ga u lijevo koljeno, nakon čega je pobjegao.



Za ovo nedjelo Čamber je odležao dvije godine zatvora, ali ga je Režim, preko kriminalnoterorističke organizacije “Srbska Čast” regrutovao kao svog vojnika.


U toj hijerarhiji, Čamber je bio visoko, inače ne bi dobio priliku da se slika sa Miloradom Dodikom, januara 2016. godine, tokom obilježavanja "Dana RS".


5.

Dodik je na toj fotografiji u društvu brojnih kriminalaca - Osim ubice Čambera, tu su još višestruko presuđivani Igor Bilbija (droga, prodstitucija, iznude), Bojan Stojković, vođa te zloglasne organizacije iz Srbije, čiji su pojedini pripadnici učestvovali u pokušaju paljenja Narodne skupštine Srbije, 09.07.2020. godine. 


Među njima bilo je i pripadnika te gangsterske organizacije iz Republike Srpske, gdje je šef “Srbske časti” kriminalac Bilbija.


6.

Otkud toliki kriminalci oko Dodika, bez reakcije njegovog obezbjeđenja ili MUP-a RS?!



Razlog je jednostavan - Njegov Režim i opstaje zahvaljujući tim kriminalnim grupama, koje kontroliše Dragan Lukač, takozvani Ministar unutrašnjih poslova.


7.

Nije Dodik samo tada bio u društvu teških kriminalaca, već i polovinomavgusta prošle godine, kada je, zajedno sa Igorom Radojičićem, prijateljski ručao sa presuđenim narko dilerom Darkom Vukovićem i osuđenim kriminalcem Draganom Kremenovićem Pugerom.



8.

Ubistvo Savanovića logična je posljedica bezvlašća u RS i, nažalost, sasvim je realno očekivati slične jezive događaje.


Interesantno je napomenuti da su, 31.03. 2020., u Banjaluci uhapšena braća Dubravko i Dalibor Čamber. Uhvaćeni su, kako je iz takozvanog MUP RS navedeno, s lažnim policijskim značkama i vozilu s rotacijama.


Pri tom je kod njih pronađeno i oružje, ali nisu presuđeni (hitno), već su ostali na slobodi.


Da su tada pritvoreni, brzo osuđeni, danas bi mladi Savanović bio živ; Međutim, pripadnici Režima su iznad zakona.


9.

Zašto bi bilo ko vjerovao da su Čamberi tada uhapšeni sa lažnim policijskim značkama, jer je iz MUP-a RS, otkako je Lukač na njegovom čelu, proizvedeno na hiljade laži, sračunatih kako bi se zaštitili kriminalci, a nikako građani.


10.

Dok Čamber i njemu slične hulje i ubice hodaju teško naoružani slobodno gradovima u RS, posebno Banjalukom, Otrovni nenarodni Režim nastavlja Hajku na novog Gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, ne birajući sredstva.


11.

U hajku protiv Stanivukovića uključio se i Dodikov ulizica neinteligentni Srđan Rajčević (toliko je neinteligentan da se može smatrati raritetom), ministar za za naučno-tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo, tražeći da mu Stanivuković objasni šta su “lažne diplome” i “lažni univerziteti”. 


12.

Stanivuković bi mogao pokušati da objasni Rajčeviću, ali je problem što Idiot neće ništa shvatiti, ma koliko mu se ponavljalo. A i “Šefildski” je “diplomant” iz Soluna.


13.

Sudeći prema ponašanju Dodikovog Korisnog Idiota - koristan je, jer Dodiku služi kao vreća za udaranje, Rajčević još nije oporavio od batina koje je dobio od Šefa, 15.11.2020 i 17.11.2020., kada je lider SNSD-a pomeo sa njim pod u Izbornom štabu (15.11.), a kasnije (17.11.) i u prostorijama SNSD-a, zbog debakla na izborima Igora Radojičića, najveće štetotičine u istoriji Banjaluke, koji je bio kandidat SNSD-a.


Očito Neoporavljeni Rajčević “postavlja” idiotska “pitanja”, uzgred smatrajući da je baš “udario” kako treba.


14.

Rajčević je gluplji od givikta i najpametije bi mu bilo da učini sve kako bi zadržao funkciju Vreće za udaranje - kako bi se Dodik potpuno fizički oporavio nakon “korone”. Takva funkcija mu izvanredno pristaje, a čim progovori jasno je da je pijesak iz Vreće mnogo inteligentniji i umniji od njega.


Da nije toliko glup, Rajčević bi shvatio da je Stanivuković preuzeo dužnost tek 24.12.2020., i da je od tada do danas bilo samo pet radnih dana, tokom kojih je novi Gradonačelnik uradio mnogo više nego Dodikova Vreća za udaranje Rajčević za dvije godine mandata.


15.

Uz to, sve te sa lažnim diplomama uposlili su pripadnici SNSD-a, gradonačelnici iz te stranke koji su Banjalukom suvereno vladali 22 godine, dok ih Stanivuković nije pomeo i natjerao Dodika da sa Rajčevićem dva puta pomete podove; Prije toga da ga "pomiluje" stolicom po leđima i čvrsto drži šakama oko vrata; Valjda da mu ne ispadne. Drugi puzavac Srđan Mazalica, “fasovao” je od Dodika batine, jer je pridizao Rajčevića.  


16.

Najkomičnije u svemu je što Rajčević pokušava biti tuplji nego inače, obraćajući se “sa visine”, iako je njegovo prirodno stanje puzanje - Bilo da se ulizuje ili da ga Dodik premlaćuje.