недеља, 14. август 2022.

Mon Ami - Noćni klub u vlasništvu trostrukog ubice Matkovića, velikog narkodilera i Nešića, narkodilera i perača narkonovca


Piše: Slobodan Vasković


Milan Matković, trostruki ubica i jedan od najvećih narkodilera u Regionu i Nenad Nešić, narkodiler, perač narkonovca i predsjednik narkostranke DNS, posjeduju i noćni klub “Mon Ami", otvoren 17. jula ove godine.



“Mon Ami Marine Club” nalazi se na Ribarskom ostrvu, elitnoj destinaciji, u Novom Sadu.


Riječ je o elitnom klubu.


Riječ je o noćnom klubu koji se nalazi na splavu, a sudeći prema fotografijama i videoklipovima u njega su uloženi milioni evra.



Naravno, sav taj novac došao je od prodaje kokaina kako Matkovića, tako i Nešića. 


Nešić je zaradio desetine miliona evra trgujući narkoticima i perući novac od narkotika, dok je Matković još veći kokainski igrač od njega.



Matković je pripremao četiri ubistva prije nego je uhapšen 27. jula ove godine u Ivanici kod Trebinja, zajedno sa nekoliko svojih najbližih saradnika.


Uhapšen je svega deset dana nakon što je sa Nešićem otvorio Noćni klub koji im je, takođe, trebao služiti za pranje novca.


Ranije sam objavio da Matković i Nešić posjeduju i hotel “Ami” na Bulevaru “Oslobođenja” u Novom Sadu, u septembru 2019. godine.


Ova dva zajednička kokainska posla narkodilera Matkovića i Nešića nisu jedini niti su najunosniji; Imali su i još uvijek imaju mnogo unosnijih poslova, mahom građevinskih, kroz koje peru desetine miliona evra novca zarađenog od prodaje kokaina. (nastaviće se) 


Kavčani i Sektaši Ljubiša Ćosić, Milorad Dodik i Aco Makedonac

P.S. Dvostruki ubica u pokušaju Aleksandar Mičić, zvani Aco Makedonac, se primirio, postao manji od makova zrna, ali ga nisam zaboravio. O njemu tek slijede dokazo o pranju novca od kokaina.


Ljigavci poput njega, bahati ušljivci koji se sada kuhaju u sopstvenom strahu iščekujući kada će doći po njih, mogu se nadati robiji od 30+ godina.


Vrijeme Milorada Dodika je prošlo, a samo je pitanje dana kada će Mičić, taj jadni, mali bijednik, koji isklljučivo puca u leđa, završiti iza rešetaka.


I funjara Mičić, kao i Nešić, kao i Matković uzalud su plaćali Dianu Kajmaković i raznorazne kumove. O tome u nastavcima.