уторак, 23. август 2022.

„All you need is есенесде!“ - novi moto Sektaša; U nedostatku benzinskih pumpi, Crvena Sekta u Banjaluci počela otvarati kancelarije; Vlado Crta Đajić sve naCrtaniji

 

Piše: Slobodan Vasković


1. 

Već sada se može zaključiti da je Crvena Sekta odustala od borbe za Banjaluku. 


2.

Istraživanja koja naručuje Milorad Dodik pokazuju da je popularnost njegove stranke u najvećem gradu Republike Srpske na istorijskom minimumu.


3. 

U kojoj mjeri je članstvo u Banjaluci demoralisano najbolje govori podatak da se i među njima sve češće čuje da će biti uspjeh ako razlika između kandidata Opozicije i kandidata Crvene Sekte za inokosne funkcije u tom gradu bude manja od 30.000 glasova.

 

Crta nakon konzumiranja omiljenog stimulansa

4.

Lošu atmosferu među Sektašima dodatno truje Vlado Crta Đajić. On je u sve težem psiho-fizičkom stanju, a njegovi najbliži saradnici govore da on spava maksimalno dva tri sata noću. 


5.

Razlog je, naravno, pretjerano korištenje omiljenog stimulansa.

 

6.

Milorad Dodik je prije nekog vremena otvorio benzinsku pumpu u Banjaluci.


7.

To je vjerovatno jedino što će on u tom gradu uspjeti da otvori do izbora. Nakon izbora, Dodika čeka izbacivanje iz vlastite stranke, u režiji povratnika Igora Radojičića.

 


8.

U odsustvu Dodika, Crta po Banjaluci otvara sektaške kancelarije. 


9.

Novac za finansiranje tih kancelarija obezbjeđuje njegov Ministar za finasije, Milan Ćurlić Ćurla, poznat i pod nadimkom Suso. 



Ćurla novac obezbjeđuju dobrim dijelom reketiranjem teško oboljelih pacijenata UKC-a.


Nekada Suso, danas Ćurla

10.

Što se tiče Srđana Mazalice, on trenutno uvježbava tehnike maskiranja. 



Obzirom da je Dodik u izbornoj noći prije dvije godine sa Mazalicom počistio pod stranačkih prostrija, njemu bi bilo bolje da 02.10. u širokom luku zaobilazi stranačke kancelarije. (nastaviće se)