субота, 13. август 2022.

Foto/NarkoPodmladak NarkoRežima; Tri baš laka pitanja za Kavčanina Milosava Savkovića; Pijandura, Sadista i “policajac” Pena "hrabro" prebija i po trojicu mladih policajaca odjednom


Piše: Slobodan Vasković


1.

Subotu ostavljam Draganu Lukaču, Milosavo Savkoviću, Narko”Generalu” Siniši Kostreševiću, Draganu Jevđeniću i ostalim visokopozicioniranim zaštitnicima Kavačkog NarkoKartela da domisle ko je sljedeći za veza nje lisicama nakon hapšenja Nedeljka Lubure, visokog funkcionera MUP RS zbog pružanja pevozničkih i ugostiteljskih usluga u štek stanovima kojje posjeduje svaki do navedenih.  



2.

Sada nekoliko fotografija NarkoPodmladka najviših funkcionera NarkoRežima sa njihovim narkodilerom Borisom Udovičićem, poznatim i kao Udo Šugo Bot Milorada Dodika koji za SNSD organizuje proslavu izgona Srba iz Krajine i to u Banjaluci, 04.08. ove godine, preko Sektaške narkofirme “Euphoria”


Na slici 1. su Igor Dodik, jedan od šefova Kavačkog klana u RS i Udo Šugo Bot, njegova narkopiudlica.



Da čitaoce samo podsjetim da je Igor Dodik fasciniran brojem 7; Istim brojem fasciniran je i monstruozni Radoje Zvicer. Kad dođe vrijeme, pojasniću.


 Na slici 2. su Vico Zeljković, sestrić Milorada Dodika i šef grupe za rasturane narotika i, naravno, Ugo Šugo Bot, koji je, kako sam već objavio, teško polomio suprugu i izbacio je iz auta u vožnji, nakon čega je zadobila teške tjelesne povrede. Nedavno je presuđen na tri hiljdae KM kazne. 



Na slici 3. su bolesni kockar i Stefan Cvijanović, Igor Dodik, njegov potrčko Darko Milunović i, naravno, Udo Šugo Bot.


Dok su mlađanog Cvijanovića vraćali u život od prevelike količine bijelog, Udo je kao i svaki Šugo to snimao, pa kasnije emitovao “svojim narkoprijateljima”.



Udo je dugovao nekih 200 KM Cvijanoviću zbog kojih ga je ovaj nemilosrdno progonio, a, nakon snimaka, mu je to oprostio.


Na slici 4 su bolesni lažov, kokainac, frustrirana, iskomplekirana budala Vedran Jarić i njegov kum Udo Šugo Bot.


Jarić je dao novac Šugi da, svojevremeno, otvori kafe “Milenium” u kojem je trovao maloljetnike i premlaćivao ih zajedno sa izbacivačima; Potom mu je otvorio podrum pića koji je propao kao i Milenium, a finansirao je još neke njegove narko projekte.



Zauzvrat, Udo je samo trebao da se maksimalno divi svakom idiotskom postuplku DEBILA Jarića.


I donosi bijelo.


Na slici 5. je Nenad Nešić, narkosaradnik Igora Dodika i kriminalni saradnik Vedrana Jarića.



Od njega se očekuje da istupi u javnost i objasni zašto ga policija čuva od  Đorđa Ždrale?



Ne mora čak ništa reći, sasvim je dovoljno da njače kao Magarac, poput Gorana Šehovca kojeg je Ždrale jahao u kafeu “Kontra” i tjerao da oponaša baš krupnog Magarčinu i njače iz sveg glasa.


Tri laka pitanja za Milosava Savkovića



Dok Savković, načelnik Službe za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu MUP RS, čiji je Lubura bio, do hapšenja, zamjenik, razmišlja da li je on sljedeći za hapšenje, jer ima sve veze sa Kavačkim klanom, pa i preko Nikole Aleksića, može odgovoriti na tri pitanja:

-Koliko je fabranje blatobrana na BMW-u?

-Da li je skupo održavanje Opel Insignie?

-Kada će vratiti 5.000 KM koje je posudio od jednog velikog NarkoDilera?


Sadista Pena prebija mlade policajce



Duško Pena, pomoćnik načelnika Policijske uprave Banjaluka prijavljen je Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka zbog sumnje da je na području Mrkonjić Grada udario policajca.


Nema sumnje da ga je mortus pijan prebio, uz riječi: “Znaš li ti ko sam ja”?, iako je najobičnija ništarija. Ali nije prebio jednog, već trojicu, takav je to psihopata. 


Nije to Peni prvi put; Dapače, riječ je o nasilniku i pijanduri koji je jedna od “divnih” slika predstavnika policije.


Ako sretnete negdje Duška Penu pozovite Hitnu pomoć da ga smjeste na liječenje. Dugogodišnje. (nastaviće se)