субота, 5. октобар 2019.

Lukač Huntu stavio u funkciju zaštite kriminalca Nešića, a ako bude potrebno i za krvavija nedjela



piše: Slobodan Vasković

1.
Dragan Lukač, šef Hunte koja hara RS, stavio je zločinačku organizaciju, u šta je pretvorio MUP RS, na raspolaganje kriminalcu Nenadu Nešiću, v.d. direktora JP “Putevi RS”, poslaniku DNS-a u parlamentu BiH i vlasniku nekoliko privatnih firmi.

Nešić je formalno član DNS-a, a suštinski pripada SNSD-u i njihov je sluga.

2.
Lukač je najkancerogeniji, najmonstruozniji i na svaki zločin spreman, funkcioner RS, koji je bez zazora zaštitio/štiti i dalje Naručioce Ubistva i Ubice Davida Dragičevića, brojne druge ubice i kriminalce, narko dilere..., tako da nije nikakvo čudo što je Nešiću stavio na raspolaganje svoju zločinačku organizaciju, u šta je pretvorio MUP RS.

3.
Sve će to Lukač kvalitetno naplatiti.

4.
Nenad Nešić može sada i da likvidara koga hoće, tu je Lukač da naredi tužiocima zades.

5.
Lukač je uništio MUP RS do mjere nepopravljivosti te institucije.

6.
Način na koji on štiti Nešića toliko je jadan i bijedan da ukazuje kako su mu  Kundak, kojim razmišlja, napali termiti.

7.
Iluminacija glasi: “MUP RS je utvrdio da je Predrag Nešić, brat Nenada Nešića, šutirao novac i zbog toga mu je podnesena prekršajna prijava”! Takozvani MUP RS laže i to javno, ali ako su javno mogli lagati da je ubistvo Davida Dragičevića zades, šta im znači laž da Nenad Nešić nije šutirao novac?!

8.
Zaista “genijalno” rješenje za spasavanje Nešića, iako je šutiranje novca samo slika proistekla iz bahatosti Alave Političke Mrcine Nenada Nešića, koji je opljačkao desetine miliona KM iz JP “Putevi RS”.

9.
Novac je šutirao Nenad Nešić, jasno je to vidljivo na snimku, ali to je, ma koliko ogavno, bahato, morbidno bilo, manje važno od činjenice da je opljačkao i dalje pljačka budžet JP “Putevi RS”, a da, istovremeno, njegove privatne firme ne plaćaju poreze i ne prijavljuju radnike, što mi je potvrđeno iz Poreske uprave RS.

10.
Lukačev pokušaj da jednom tananom “trskom sakrije šumu” je presmiješan i prejadan; Posebno ako se ima u vidu “tok akcije” kojom je “raskrinkan” Predrag Nešić.

11.
Tok “akcije” bio je sledeći: Iz vrha MUP RS (Banjaluka) su 04.10. pozvali vrh PU Istočno Sarajevo i naložili im da saslušaju Predraga Nešića u vezi sa “šutiranjem novca”.

Naglasili su da “saslušanje” počne tek nakon što se izglasa nova skupštinska većina u opštini Istočna Ilidža, u kojoj je odbornik i Mladen Lučić (DNS), član Nešićeve gangsterske bande. 

12.
Nakon toga su iz vrha PU Istočno Sarajevo obavijestili Policijsku stanicu Istočna Ilidža da trebaju saslušati Predraga Nešića, čim dođe do promjene skupštinske većine u opštini Istočna Ilidža.

Kada je do promjene došlo, pozvali su iz PS Predraga Nešića, koji, inače, uzima keš za bracu Nenada, i gle čuda - on se odmah odazvao i priznao da je baš on taj koji je šutirao novac; Što je laž, jer je novac šutnuo Nenad Nešić (jasno vidljivo na snimku), koji se, osim toga, poput zadnjeg Nerasta, valjao po podu što baš priliči jednom direktoru Javnog preduzeća RS - prava slika vlasti entiteta!!!


13.
Lukačeva “istraga” i njeni “rezultati” obznanjeni su 05.10. o.g., sa ciljem da se Nenad Nešić opravda za “šutiranje novca”, da se odvuče pažnja sa brojnih pljački koje je počinio i da mu se omogući da nastavi sa pljačkanjem “Puteva”, ucjenjivanjem putara i dilanjem. 

I Nešić je to nastavio odmah - 04.10., o čemu ću narednih dana detaljnije pisati.

14.
Lukač u ovom nedjelu ima punu podršku Milana Tegeltije, kriminalca na čelu VSTS, kojeg Nešić plaća putem nezakonitih arbitraža, ali i Milorada Dodika, sa kojim se slaže samo oko “slučaja Nešić”, dok su u svemu drugom suprotstavljeni.

15.
Kada je Dodik imenovao Lukača na poziciju ministra unutrašnjih poslova, napisao sam da je tim aktom “sam sebi usjekao malj”; Kako vrijeme odmiče rečeno se pokazuje sve više tačnim, ali o tom potom. 

16.
Ključno pitanje glasi: da li Nenad Nešić, nakon sveg zla koje je počinio, ima dozvolu da naruči i ubistvo, ako mu se prohtije? Ima, jer iza sebe ima Lukača, uvijek spremnog da zaštiti Naručioce Ubistava, Ubice i njihove saradnike.



17.
Lukač i dan danas teško vrijeđa zvjerski Ubijenog Davida Dragičevića, jer je raskrinkan u svojoj namjeri da zataška tu likvidaciju; Lukač to čini preko društvenih mreža na najprljaviji mogući način, što govori sve o njemu i njegovim potčinjenim.

18.
Lukač se okružio sa četrdeset razbojnika, nasilnika spremnih na sve i to je ono čega se boje i Dodik i Radovan Kilavi Višković i dobar dio vladajuće kriminalne organizacije.

19.
Lukač opstaje silom, prijetnjama, ucjenama, zaštitom kriminalaca, ali i prebijanjima, premlaćivanjima, progonima nevinih građana.

Lukač je teško bolesna osoba, ali to nije nikakva sramota; Sramota je ne liječiti se, već iživljavati na nemoćnima. (nastaviće se)