понедељак, 14. октобар 2019.

Beskrupuloznost: Hunta kao svog zastupnika na ročište protiv Suzane Radanović, majke ubijenog Davida Dragičevića, poslala Miloša Jocića, koji je 25.12.2018. potezao oružje na građane


piše: Slobodan Vasković

Nastavljen je progon porodice mučki ubijenog Davida Dragičevića, sve u režiji Dragana Lukača, šefa Hunte, koja gospodari RS.

Dio tog progona je i suđenje njegovoj majci Suzani Radanović, koje je trebalo biti održano 14.10.o.g., ali je odgođeno, jer je Milan Malešević, advokat odbrane, zatražio izuzeće, zbog toga što je, kako je naveo, zastupnik druge strane potezao oružje na građane 25.12.2018. godine.

Miloš Jocić je zastupnik MUP RS i njegovo izuzeće je traženo.

Sama činjenica da je MUP RS za zastupnika u ovom slučaju poslao Jocića, koji je potezao oružje na građane, svjedoči o beskrupuloznosti Lukača, Darka Ćuluma, takozvanog direktora Policije i ostalih visokih funkcionera te uništene institucije.

Tada, 25.12.2018., ali i 29.12.2018., je Lukačeva Hunta zvjerski pretukla građane koji su mirnim protestima zahtijevali da se otkriju ubice Davida Dragičevića.



Taj dan Lukač je doveo i batinaše sa strane koji su nemilosrdno tukli građane, zajedno sa pripadnicima Hunte.

Ročište protiv Suzane Radanović nije održano, a ona je izjavila da na sledeće neće doći, ističući da je svjesno maltretiraju i da je sve što se sa njom čini velika sramota za državu.



Vaša slika je obišla svijet, tražite ubice umjesto da majci sudite”, izjavila je Suzana Radanović.



Suzanu Radanović su pred banjalučkim Osnovnim sudom podržali brojni građani Banjaluke.




David Dragičević otetje 18.03.2018., potom mučen i ubijen, a njegovo tijelo pronađeno je 24.03.2018. na uščću Crkvene u Vrbas.





Ubice nikada nisu otkrivene, jer su među njima i pojedini pripadnici MUP RS.
Opstrukciju istrage naredio je Dragan Lukač, a u tome ima punu podršku Milana Tegeltije, predsjednika VSTS, Miodraga Bajića, zamjenika republičkog tužioca i postupajućeg tužioca Dalibora Vreće.