среда, 22. септембар 2021.

Sektaška Mafija uzvraća udarac Bajiću: Kriminalac Bojić zbog izmišljene bolesti smješten u UKC RS; Crta Đajić saučesnik


Piše: Slobodan Vasković


Mafija Crvene Sekte koja je teško opljačkala građane RS uspjela je da izvuče kriminalca Slavka Bojića, vlasnika firme “Procontrol”, iz pritvora i smjesti ga u UKC RS.


Bojić je, nakon zahtjeva svog advokata, koji je naveo da pritvorenik “ima rijetku bolest zbog koje mora biti hospitalizovan” po nalogu direktora KPZ “Tunjice” Dragana Jevđenića, osobe od najvećeg povjerenja Milorada Dodika, odvežen u UCK RS Banjaluka, gdje je smješten da leži.



Njegov advokat je Miloš Stevanović pripadnik mafijaške Režimske mašinerije.


Direktan saiučesnik u ovom nedjelu je Vlado Crta Đajić, direktor UKC RS Banjaluka.


Cijela akcija "vađenja" Bojića iz pritvora odvijala se veoma brzo, a oni koji su učestvovali u tome počinili su niz krivičnih djela, jer u KPZ Tunjice" postoji stacionar u kojem je Bojić mogao da leži i prima svu potrebnu terapiju.  





Bojiću je određena "dnevna bolnica" što znači da bi po danu trebalo da bude u UKC RS, a da noć provodi u pritvoru.


Upravo to pokazuje da nije riječ ni o kakvoj "rijetkoj bolesti". već rijetko viđenoj drskosti vladajućeg Sektaškog Režima koji je Bjića, u prvom koraku, izvukao iz KPZ-a, a potom će ga, za dan ili dva, dijagnopstikovani kao "bolesnika" koji mora sve vrijeme da bude u KPZ.


Interesantno je da je Bojić, što sam juče objavio, tvrdio da će uskoro biti pušten i da se djelimično puštanje iz pritvora i desilo.


Na ovaj način, Bojiću je omogućeno da komunicira sa predstavnicima Vrha Režima i dogovori kako će dalje, jer zbog COVID 19 u UKC RS mogu ući samo oni koje Đajić pusti.


Bojić je vrlo važna karika u brojnim nezakonitim poslvima koje obavlja najuži vrh Sekte.


Biće interesantanreakcija Miodraga Bajića, Specijalnog tužioca po čijem nalogu je Bojić uhapšen sa još tri osobe.


Bojić je uhapšen 17.09. ove godine, zajedno sa Branislavom Zeljkovićem, Draganom Dubravcem i Goranom Markovićem zbog milinskih prevara prilikom uvoza medicinske robe tokom pandemije.