субота, 24. јул 2021.

Dirljivo prijateljstvo generalnog direktora UKC RS Banjaluka dr Tilu Lilu Vlade Crte Đajića i majstora za njegov nos Milana Ćurlića Ćurle, Đajićevog ubirača mita od teško bolesnih pacijenata i neformalnog zamjenika generalnog direktora UKC RS Banjaluka, koji je u slobodno vrijeme narkodiler, makro, prevarant... u Tri Slike


Piše: Slobodan Vasković


Zaista me dirnulo dirljivo prijateljstvo generalnog direktora Vlade Crte Đajića i njegovog neformalnog prvog zamjenika Milana Ćurlića Ćurle, kućnog majstora u UKC RS Banjaluka, pripadnika Crvene Sekte, koje ide sve do snažnih zagrljaja. 


Stoga sam odlučio emitovati Tri Fotografije koje svjedoče o svekolikoj bliskosti ovog para, za koji Crta često pomisli da su dva para, pa čak i ful. Iako su smeće. Karte su krive. Fantazija mu zavisi od količine koju kartom iz špila uredno složi u Crtu; Pa savije nekoliko otetih novčanica od 500 evra u lijevak i potom povuče. 


Osim što je kućni majstor, Ćurlić je i velemajstor za Đajićev nos, sinuse posebno, potom za uzimanje mita od teških bolesnika kako bi dobili šansu da dođu do ljekara.


Istina, Ćurla Đajiću dosad nije uspio da riješiti prejako znojenje ispod pazuha, ali i to će doći na red! 


Uz sve to, Ćurla se bavi, van radnog vremena, brojnim slobodnim aktivnostima kao što su dilanje narkotika, makro poslovi, prevare, a nađe prostora i za prijetnje načelnicima odjeljenja na UKC RS Banjaluka otpuštanjem ukoliko ne udovolje njegovim i Crtinim željama. Da ti suze krenu ood tako snažnog prijateljstva.



Ako pažljivo pogledate lice Vlade Crte Đajića, prvo oči, primijetićete da je Ćurlin uticaj na njega veoma snažan, maksimalno stimulativan i proizvodi izuzetno snažne fantazije.


Kada obratite pažnju na nos vidite da je Crta spreman da povuče kao cisterna.



Na Radovana Kovačevića ne obraćajte pažnju, on je beskorisni idiot! Nema potrebe da sebi kvarite dan. (nastaviće se)