среда, 4. октобар 2017.

Vasković Rubežovoj: Draga Sonja, uživajte u svakom danu na Slobodi, jer Vam slijedi Robija

piše: Slobodan Vasković

Draga Sonja, 
danas Vam baš ne ide.

Prvo ste se lažno predstavili kao “Vasilije jasović”, a potom sklepali par rečenica, koje vi smatrate demantijem. Premda je to NIŠTA. NULA.

Uz to, Vaš ultimativni način obraćanja - “Slobodane Vaskoviću” - pokazuje, osim nedostatka bilo kakvog kućnog odgoja, Vašu primitivnu, nasilnu, pomalo sadističku prirodu; Koju bih ja vrlo lako mogao dijagnostikovati, ali mi se ne da; Imam i prečih stvari od bavljenja Vašim kompleksima manjeviše vrijednosti.

Vi biste, kao pravnik/advokat, trebalo da znate da Vi treba da demantujete, iznesete činjenice što pobijaju moje navode, dostavite dokumente koji to potvrđuju…, a ne meni “naređujete” da demantujem sam sebe, što je, složićete se, baš budalasto. Nije vickasto, griješite, vrlo vrlo glupo ste nastupili. Toliko glupo da sam razočaran; Od kriminalca Vašeg kalibra očekuje se mnogo više!

Vjerujem da je Vama poznato kako se piše demanti, ali kako demantovati brojne dokumente, na kojima je Vaš potpis, što svjedoče o kriminalnom izvlačenju novca, DESETINA MILIONA, iz “Alumine”, njegovom pranju preko poreskih rajeva, svjesnom uništavanju FG “Birač”…

Problem sa Vama je što ne cijenite sopstvenu Slobodu na kojoj ste potpuno nezasluženo; Trebalo je da ste, zbog svega što ste počinili, odavno smješteni iza rešetaka. Na višedecenijski rok.

Optimista sam, vjerujem da ćete tamo i dospjeti.

Stoga Vam preporučujem da uživate u svakom novom danu na Slobodi, jer kada zaista počnu procesi o Vašoj ulozi u pljački preko milijardu maraka iz FG “Birač”, Sloboda će za Vas biti nedohvatljiva. Za razliku od zatvorskog kruga i redovne šetnje po njemu.  

Do tada, podsjećam čitaoce na tekst “Pandora iz Zvornika/slučaj ‘Klan Rubež’: Pljačkaši ‘zastupaju’ Opljačkane i dalje Pljačkaju”, u kojem je opisan samo djelić Vašeg zločinačkog rada!

P.S.

Ne pišite mi više, niti me pozivajte sa “Vasilije jasović” ili bilo koji drugi način.