уторак, 2. август 2022.

(VIDEO) Nenad Nešić i Radislav Jovičić postrojili „Gardu“ u Brčkom; Narko Nešić čak ni sa isukanom sabljom ne može da okupi više od 20 članova stranke na jednom mjestu

 

Piše: Slobodan Vasković

 

Nenad Nešić i Radislav Jovičić već desetak dana obilaze Republiku Srpsku, sa ciljem da opipaju puls naroda. Ako se po jutru dan poznaje, oni bolje da nisu ni izlazili iz svojih stanova.

Već sada je više nego jasno da Nešić i Jovičić ne mogu da na terenu okupe više od 20 ljudi. Dobar primjer za to je posjeta odboru DNS-a u Brčkom.


Pomenuti dvojac, potpomognut Miloradom Dodikom, pokušava da ubijedi birače kako je DNS nekakav Treći put, put blagostanja. Sudeći po vozilima kojima Nešić i Jovičić obilaze polugladni narod po Republici Srpskoj, oni su poodavno zagazili zemlju svile i kadife.

 

Skupocjeni džip i limuzina, marke BMW, pokazuju da kod Nešića i Jovičića nema ni krize ni inflacije, a još manje da im treba 100 KM kojim Dodik pokušava da kupi glasove birača.

 


Što se tiče kvaliteta kampanje koju vodi DNS, dovoljno je pogledati spot iz Brčkog. Na njemu se vidi kako Narko Nešić, nakon izlaska iz skupocjenog džipa, postrojava DNS „Gardu“. Moram priznati da poprilično morbidno djeluje dodjeljivanje sablje Narko Nešiću.



Doduše, sablja se može posmatrati i na drugi način. Ona asocira na akciju „Sablja“, sprovedenoj u Srbiji, u kojoj je svojevremeno pohapšen veliki broj narko dilera. Kako je Narko Nešić u narko poslovima, nema sumnje da će i on vrlo brzo da padne u nekoj od „Sablji“. (nastaviće se)