субота, 6. август 2022.

SkajDixi i njeni NarkoSponzori: Ubica Matković, njegov saradnik Nešić, Mičić; Zašto Nešić nije izbacio iz DNS-a svog Vojnika Vukovića kada je uhvaćen sa 27 kilograma marihuane i kako narkodiler Stanišić “čuva” DEBILA Vedrana Jarića, Nešićevog saradnika

Nenad Nešić, narkodiler i perač narkonovca


piše: Slobodan Vasković


1.

Istraga protiv Diane Kajmaković se širi, poprima gigantske razmjere, jer isplivava sve više dokaza o njenim direktnim vezama sa brojnim narkogrupama i njihovim šefovima koje je štitila.


2.

Osim dvojice velikih narkodilera (iz Sarajeva i Bijeljine, a čija imena ne pominjem zbog interesa istrage), zbog kojih je i smijenjena sa mjesta šefa Tima tužilaca koji vode istrage na osnovu dešifrovanih Skaj i Anom aplikacija, Kajmakovićeva je štitila i trostrukog ubicu i jednog od najvećih NarkoBosova u Evropi Milana Matkovića koji je nedavno uhapšen na Ivanici, u blizini Trebinja.


ANOMSelfi SkajDixi

3.

Objavio sam vro precizne podatke o njihovoj saradnji, te načinu na koji je Matković plaćao, ali i da mu je Kajmakovićeva obećala da će ga zaštiti od izručenja Austriji, koja ga potražuje zbog trgovine ogromnim količinama kokaina.


4.

Sve to objavio sam u tekstu - Vaterlo” SkajMame Diane Kajmaković: Detalji zočinačkog dogovora Kajmakovićeve i Matkovića, jednog od najvećih NarkoBosova u Evropi i Trostrukog ubice: Obećala mu da neće biti izručen Austriji i da će ona "počistiti" taj predmet trgovine kokainom

5.

Objavio sam i da je Matković pripremao četiri likvidacije u Regionu, tako da je njegovim hapšenjem spriječeno krvoproliće velikih razmjera.


6.

Kajmakovićeva nije štitila samo Matkovića i dvojicu, zasad neimenovanih NarkoBosova (objaviću i njihova imena kada za to dođe vrijeme), već i velikog narkodilera i perača Narkonovca Nenada Nešića, te dvostrukog ubicu u pokušaju Aleksandra Mičića, čije je kripte za veliki novac sakrila.


7.

Vrlo je bitno naglasiti da je Nešić imao razvijene poslove pranja novca sa Matkovićem i to u Novom Sadu, gdje zajedno grade nekoliko stambeno-poslovnih objekata, ali i poslove vezane za trgovinu narkoticima.


8.

Bezbjednosnim organima Srbije poznato je o kojim poslovima je riječ, kao što im je poznato i sve o vezama Nešića sa Darkom Elezom, njegovim bratom Davorom, te zločincem i narkokriminalcem Ljubanom Ećimom.


9.

Nešić je platio ogroman novac Kajmakovićevoj, ali će završiti kao i Matković, koji je od njega mnogo moćniji.


10.

Ista sudbina, odnosno hapšenje, čeka i Mičića, poznatijeg kao Aco Makedonac, jer je ta narkouštva oprala sav novac Veljka Belivuka i njegovog monstruoznog Klana. I on je baš žestoko podmazao Kajmakovićevu, a glavni kurir za preuzimanje novca bio je njen savjetnik Davor Knežević.

Aco Uštva Makedonac

11.

Veza Belivuka i Mičića je bio Dejan Ilić Tigar, suvlasnik “Prointera”, (trenutno mu je potpuno ograničeno kretanje), koji je učestvovao u pripremi nekoliko jezivih ubistava koje je izvršio Belivukov koljački narkoklan.


Iako se narkouštva Mičić smješka u najnovijem BMW-u, uskoro će mu se taj osmijeh zalediti na licu. Samo strpljivo.


12.

Nešić uporno pokušava da se prikaže u svjetlu “opozicionara”, plaća toksične kretene da ga brane, ucijenjene od raznoraznih službi koji su, istovremeno, i “tasteri” što ga tope.


13.

Ako bih Nešićev idiotizam prikazao nekom mjerom onda je on sigurno Idiot kao pet Vedrana Jarića, koji je kreten kakav se rijetko viđa i patološki lažov sa kojim bi se teško i Milorad Dodik, najpoznatiji lažov u Evropi u ovom trenutku, mogao izmjeriti.


Vedran DEBIL Jarić

Idiot Jarić je samo digresija, jer njega štiti narkogrupa Danka Stanišića, budući da je sklon raznoraznim bolesnim psihoegzibicijama i lažnom hvalisanju pa je često meta batinanja.


Da završim o mjeri za Idiotizam - Jariću: Toliko je dečko retardiran da nije shvatio da mu Stanišić šalje ulične kabadahije koji ga premlate, nakon čega Stanišić dolazi i “štiti ga” od onih koje je on prethodno nagovorio da ga izdegeneče. I, naravno, Stanišić to odlično naplati. Dobro mu dođe svaka marka uz ono što zaradi dilanjem.


14.

Jarićem ću se tek baviti; Taj DEBIL je zaslužio mnogo širu opservaciju od navedene digresije, a treba naglasiti da je i on Nešićev saradnik u brojnim prevarama i prljavim poslovima, kako ranije tako i sada.


15.

Da se vratim Nešiću - o njegovim poslovima sa Matkovićem tek ću pisati, ali je bitno naglasiti da su krhotine DNSa-a istovremeno i krhotine njegove narkoorganizacije; Nešić i njegovi dugogodišnji partneri Aleksandar Glavaš i Mladen Lučić uvukli su veliki broj članova DNS-a u narkovode.

Tako je 02.08. ove godine u Foči uhapšen Marko Vuković, pripadnik OS BiH, ali i član DNS-a sa pala, sa 27 kilograma marihuane.


16.

Interesantno je da Režimski mediji nisu otkrili da je Vuković član “opozicionog” DNS-a i na tome napravili argumentovanu priču o toj takozvanoj stranci kao narkoorganizaciji, što ona i jeste. 



Naravno da Nešić nije nikakav opozicionar, još manje njegov pajac Radislav Jovičić, kandidat za predsjednika RS, koji neće završiti u predsjedničkoj palati, ali hoće u zatvoru - kako zbog kriminalnih radnji, tako i zbog učešća u pranju narkonovca zajedno sa Nešićem, koji ga je u te vode uvukao.


Nikolić skroz lijevo; Nešiću, koji je Nukić?

17.

Evo i dva pitanja za Nešića - da li na fotografiji iznad prepoznaje Adija Nukića i dokle je došao sa njim u pregovorima oko eksplicitnih video snimaka koje Nukić posjeduje o bliskom članu Nešićeve porodice? I u kojima je Nukić, takođe, vrlo aktivan. Snimcima, ali i pregovorima.


18.

Nešić sigurno prepoznaje svog bliskog saradnika Aleksandra Nikolića, od kojeg je kopirao način pranja novca prodajom skupocjenih vozila o čemu ću tek pisati. 


19.

I za kraj - očekivao sam da narkokaplar Nešić oštrom sabljom “posiječe” javno Vojnika Vukovića i izbaci ga iz narkostranke, umjesto da ćuti kao zadnji miš.

Bliži se dan kada će pjevati po nekoliko pjesama odjednom. Strpljenja samo! 

(nastaviće se)