недеља, 14. август 2022.

Teško drogirani Sektaš Petar Jelić šamarao radnika benzinske pumpe u Modriči; Jelić se odlučio za politički angažman, jer je prokockao većinu novca koji mu je ostao nakon smrti oca

Teško stimulisano Jelić (u sredini)

Piše: Slobodan Vasković

 

1.

Šira javnost poznaje Petra Jelića kao sina Milana Jelića, nekadašnjeg predsjednika Republike Srpske. Ipak, među građanima Modriče on je znatno poznatiji po svojim porocima.

 

2.

Jelić je okorjeli kockar. On je nakon smrti oca uspio da prokocka gotovo sav novac koji mu je ostavljen. Radi se o cifri od oko 5 miliona KM.


3.

Upravo je kocka glavni razlog Jelićevog napada na radnika benzinske pumpe u Modriči, koji se odigrao 13.08., u 3:15 ujutru. 


4.

Okorjeli kockar Jelić je napao nesretnog radnika, jer je on odbio da ga pusti u kockarnicu po isteku radnog vremena.


5.

Pored kocke, Jelić upražnjava i stimulansa bijele boje. Među članovima Crvene Sekte se uveliko priča da mu u toj aktivnosti unutar stranke uspiješno parira samo Vlado Crta Đajić.



6. 

Jelić se odnedavno politički aktivirao u Crvenoj Sekti. On se našao na poziciji broj 6 na listi te stranke za Narodnu Skupštinu Republike Srpske (izborna jedinica 4).

 

Jelić sa dvije mafijašice

7.

Ovdje treba reći da izbornu jedinicu 4 čine opštine Modriča, Brod, Derventa i Vukosavlje. Radi se o izbornoj jedinici u kojoj se očekuje težak poraz kako Crvene Sekte tako i njenih kandidata za dvije inokosne funkcije. 


8.

O stanju Crvene Sekte u toj izbornoj jedinici najbolje govori podatak da je nosilac liste za Narodnu Skupštinu Republike Srpske Igor Žunić.


9.

Posebno je katastrofalno stanje po Sektaše u opštini Modriča. Jovica Radulović, načelnik te opštine je gotovo u potpunosti iskorijenio Crvenu Sektu u toj opštini. 


Jovica Radulović

U toj opštini se očekuje razlika ne manja od 5.000 glasova u korist Jelene Trivić i Mirka Šarovića u odnosu na režimske kandidate.


10.

U kojoj mjeri je Radulović pomeo Sektaše u Modriči najbolje govori podatak da je okorjeli kockar i teški narkoman Jelić stavljen na listu za Narodnu skupštinu Republike Srpske.


11.

Ništa bolji od Jelića nije ni drugi kandidat Crvene Sekte iz Modriče. Radi se o Mari Granula, djevojački Milošević. Radi se o ćerci lokalnog tajkuna, koji je u kampanji prije četiri godine plaćao glas za kćerku 300 KM. 

Krimi Mara i Narkos Jelić

Ona je bila kandidat Crvene Sekte i za načelnika opštine Modriča na lokalnim izborima 2020. godine, ali je teško poražena od strane Radulovića.


12. 

Mara se u međuvremenu udala za Marka Granulu, člana ličnog obezbjeđenja Željke Cvijanović. Granula, poznat i pod nadimkom Mara.


ŽC i nosač kišobrana Granula

Granula je, istovremeno, član kriminalne grupe na čijem čelu se nalazi Danko Stanišić. 


narkodilerski par Stanišić i Granula

Ta kriminalna grupa se ponajviše bavi zelenašanjem na području Banjaluke. 


kriminalni par Mara&Mara

O mafijaškom bračnom paru „Mara & Mara“ ću uskoro pisati u posebnom tekstu. (nastaviće se)