уторак, 16. август 2022.

Pisamce Mektiću i Osmici: "Oči gladne ministre", jer nije bilo šest kila za kupiti, već samo pet; Osmice kako idu Elvisove "pjesme"


Piše: Slobodan Vasković


NarkoDilerska Bagra je u jezivoj panici.


Tako mi NarkoDiler Dragan Mektić, bivši ministar bezbjednosti i pripadnik opake narkogrupe Bojana Cvijetića, psuje na svom twiter profilu “sve živo i mrtvo” što sam objavio detalj iz njegove Skajaplikacije u tekstu “Matković pripremao četiri likvidacije u Novom Sadu; Kakva je uloga njegovog narkosaradnika Nešića sa kojim je oteo ekskluzivno zemljište kod SPENS-a; Ponešto i o Nešićevom biltenu ‘Srpskainfo’”.


Napisao sam u tom tekstu sljedeće: Mektić je, za informaciju “Srpskainfo”, naručivao po pet do šest kilograma kokaina za prodaju, a sagovornici preko Skaja su mu govorili: ”Oči gladne ministre”, o čemu posjedujem Skajzapise, ali ih ne emitujem kako ne bih ugrozio istragu koja se vodi protiv Mektića.


Mogu dodati još da je Mektić tražio da se kupi šest kilograma kokaina, iako je, u tom trenutku, bilo samo pet kilograma kokaina na prodaju.


Nakon njegovog upornog insistiranja da se uzme šest kilograma kokaina, sagovornik mu je rekao “Oči gladne ministre”!


Vidi Mektiću, ruino raspala, ja tebi neću opsovati ništa živo, a posebno ne mrtvo. Ali ti preporučujem da se lagano počneš pozdravljati sa svim živima i da odeš na groblja i prislužiš svijeće svojim mrtvima. Bog da im dušu ‘prosti.



Nećeš još dugo biti na slobodi. Sigurno ćeš Novu 2023. godinu dočekati u pritvoru. Kao i tvoj prijatelj Bojan Cvijetić, pa Nedeljko Lubura, bivši zet Dragana Lukača, i brojni drugi koji su već bili iza brave. I brojni koje sam ranije doveo u vezu sa narkoticima i koji su, kao i ti, psovali, prijetili, pa završili u pritvoru, kao i oni koje ću tek dovesti.


Možeš nastaviti da psuješ, jedino ti je to preostalo. Za jednog velikog narkodilera koji na duši ima i učešće u likvidacijama, prenervozan si. I previše preplašen. Popi nešto za smirenje.


Ako ti je potrebna moja adresa obrati se, takođe, NarkoDileru Zoranu Stevanoviću ili, pak, Nenadu Nešiću, a možeš i NarkoDileru i Informantu NarkoGrupa i svom narkosaradniku Osmanu Mehmedagiću Osmici. Svi oni znaju moju adresu, jer se ja ne krijem, posebno ne u rupama. A ti ćeš u zatvorskoj “rupi” završiti.


Što se tiče saopštenja OSA BiH i nebuloza o “hibridnom ratu koji se vodi protiv institucija BiH, naročito OSA BiH”, mogu samo reći da je to plitka laž Osmice koji odlično zna da se vodi rat protiv NarkoKartela i njihovih saradnika /pripadnika na najvišim funkcijama u institucijama BiH i oba njena entiteta.



Osim ako Osmica nije ubijeđen da je dilanje narkotika državni posao i politika. 


Za njega su narkotici bili i posao i politika, ali su ga skroz raskrinkale Elvisove “pjesme”. I ne samo njegove. Džuboks!!!


Pripadnici NarkoKartela su i Mektić i Osmica, kao i Nešić o kojem sam danas dovoljno napisao, pa nemam potrebe dalje trošiti vrijeme na budućeg robijaša.