среда, 31. август 2022.

Osmica, Keljmendi i Stojnić organizovali su niz paljevina i napada eksplozivom u Sarajevu; Osmica je naređivao, a Keljmendi i Stojnić bespogovorno izvršavali zločine; Mete su bile svi koji su smetali Osmici u njegovim narko i kriminalnim poslovima


Piše: Slobodan Vasković 


1.

Kako vrijeme odmiče, isplivava sve više jezivih, monstruoznih informacija o Mehmedu Osmanagiću Osmici, direktoru OSA BiH, koje potvrđuju da je riječ o teškom narkozločincu spremnom na svaku vrstu nasilja protiv onih koji mu se nađu na putu.


2.

Već ranije sam objavio, sa dokazima skinutim sa dešifrovane Skaj aplikacije, da je Osmica informant brojnih NarkoBosova, narkogrupa, da i sam vodi jednu od njih, ali najnovije informacije, potvrđene iz nekoliko izvora, svjedoče da je riječ o brutalnom nasilniku spremnom na sve.

Ilustracija

3.

Svako ko je smetao Osmici bio je žestoko udaren, a najčešće su to bile paljevine ili postavljanje eksplozivnih naprava pod suparničke automobile i objekte!


4.

Sve to su, po njegovom nalogu, izvršavali Elvis Keljmendi (uhapšen 12.07.2022. godine) i Denis Stojnić. Nerijetko je bilo i teškog prebijanja onih koji su Osmici bili konkurencija u poslu.


narkodiler Elvis Keljmendi

5.

Keljmendi i Stojnić su Osmicina desna i lijeva ruka, preko njih je rješavao probleme sa protivnicima. Naravno, Osmica je imao svoj nemali udio u trgovini narkoticima koju su vodili Keljmendi i Stojnić. 

narkodiler Denis Stojnić

6.

Sve je, što je najjezivije, dogovarano u kancelariji direktora OSA BiH, gdje su Stojnić i Keljmendi bili česti gosti. Stojnić je i češće dolazio od Keljmendija, a upravo su njegovi razgovori raskrinkali Osmicu kao naredbodavca zločinačkih djela paljenja automobila, dizanja u vazduh.


7.

Stojnić voli da se hvali, pa je preko aplikacije (sutra ću objaviti koje), svojim saradnicima narkodilerima često slao poruke “Evo me kod direktora 8; Dogovaramo”, a slao je i zajedničke fotografije.

narkobos Bojan Cvijetić

8.

Keljmendi i Stojnić su kumovi, a Osmica je, kako stvari stoje, prvi zločinački Kum u Federaciji BiH.


9.

Ranije sam objavio da je Osmica štitio i veliku NarkoGrupu Bojana Cvijetića i narkoidiota Dragana Mektića, bivšeg ministra bezbjednosti, koji su radili velike narkoposlove.


narkodiler, narkoidiot i narkoruljak Dragan Mektić

10.

Cvijetić je u kućnom pritvoru, a narkoidiot Mektić, kao i Osmica, koji je od Cvijetića uzeo milione za informacije i zaštitu, čekaju svoj red za hapšenje. 

(nastaviće se)