среда, 10. август 2022.

Dodik i Zločinački vrh MUP RS štite NarkoDilera Nešića stalnom policijskom pratnjom, kao i Sektaše koji drogirani i alkoholisani gaze pješake pet metara daleko od kolovoza; Uskoro puna policijska zaštita i za Đorđa Ždralu, Miću Danilovića i ostale nasilnike, ubice i narkodilere


Piše: Slobodan Vasković


1.

Da vrh MUP RS nije zločinačka organizacija poodavno bi uhapsili Nenada Nešića, narkodilera i perača narkonovca, ali i brojne njegove saradnike.


Međutim, vrh MUP RS jeste zločinačka organizacija i to na čelu sa Draganom Lukačem, Sinišom Kostreševićem i ostalim načelnicima uprava; Svi oni su, preko NarkoKartela, uključeni u trgovinu narkoticima ili, pak, primaju ogroman novac za zaštitu Gangova.



2.

Zbog te činjenice oni ne hapse Nešića, već je Dragan Lukač izdao Rješenje kojim mu se daje policijska zaštita - policija, prema Rješenju, čuva kuću Nešića u Istočnom Novom Sarajevu, a, uz to, data mu je i stalna policijska pratnja.


3.

Iza ove odluke stoje Milorad Dodik, Dragan Lukač i Siniša Kostrešević, a nije navedeno ko ugrožava Nešića?


4.

Odluka je stupila na snagu 03.08. ove godine, tako da je veliki narkodiler Nenad Nešić postao sada i štićena ličnost. I ne samo on, već i njegov otac Rade, takođe kriminalac, jer je adresa koja je navedena u rješenju ona na kojoj se nalazi kuća Nešićevog tate. 



5.

Zaista - ko bi mogao da ugrožava Nešića?


Prijetio je nedavno Milutinu Mići Daniloviću, velikom narkodileru, prijatelju Radoja Zvicera (o tome sam već pisao), tako da se može očekivati da i Danilović dobije policijsku zaštitu i stalnu pratnju.



Ili se Nešić uplašio Danilovića, koji ga je nekoliko puta žestoko premlatio; Sporta radi, a i zbog betona. 



Kavčanin Nešić inače pere, sem svog, i narkonovac koji u zemljama EU prodajom narkotika zarađuje Kavčanin Danilović. 


6.

Da li je moguće da se taj “pošteni” Nešić uplašio Đorđa Ždrale, koji ga je “fino” zamolio da zatvori podrum pića, kako bi Ždrale otvorio svoj. Nešić je malo protestvovao; Ždrale je vrlo komunikativan, “lake ruke”, pa je Nešić, pod uticjem njegovih “vrelih argumenata”, odmah zatvorio podrum pića. Zatvorili su i svi ostali.



7.

Bolje i to nego da ih Ždrale jaše kao Gorana Šehovca u njegovom kafeu “Kontra” i još ga tjera da njače.


A Šehovac, kao i Aleksandar Mičić, zvani Aco Makedonac, Ždrali su prodali svoj restoran “Perla”; Platiće im “kada bude imao”.


8.

Nešić ne bi trebalo da se plaši Darka Eleza, svog donedavnog šefa, jer mu i dalje uredno plaća reket, iako je Elez u zatvoru, presuđen na petnaest godina robije.



9.

Zločinački Vrh MUP RS trebao bi donijeti rješenje da daju stalnu policijsku pratnju i Ždrali, jer ko zna šta će se desiti ako Šehovac, njačući, počne da se rita kao magarac ili, pak, Aco Makedonac pokuša i treći put da ubije nekoga.


Neophodna im je pratnja, jer Branimir Šehovac, načelnik PU Istočno Sarajevo, nije dovoljan da zaštiti sve te narkoigrače koji su se kao gamad nakotili u tom dijelu RS.


10.

Odluka Dodika, Lukača i Kostreševića nije sramna; taman posla, ona je očekivana, jer zločinci štite zločinca.



Isto kao što je očekivano da Aleksandar Vasiljević, načelnik PU Grada Droge, prikrije monstruzno gaženje pješaka koje se desilo prije par dana u Zvorniku.





11.

Bllo bi dobro da Vasiljević, pripadnik Kavčana, kao i jedan od Kumova Ganga Zoran Stevanović odgovore da li je tačno da je Veljo Tijanić (V.T.), savjetnik Stevanovića, predsjednik Mladih Sektaša u Zvorniku, mortus pijan i teško drogiran, izazvao saobraćajnu nesreću 06.08. ove godine, nešto prije 21 čas, i nanio pješaku M.M. izuzetno teške povrede, opasne po život?!



Da li je tačno da je pješaka udario automobilom pet metara daleko od kolovozne trake?!


12.

Da li je tačno da je iskorištena situacija da je automobil imao beogradske registarske tablice, pa je V.T., Veljo Tijanić, kako bi se sve zataškalo, odjednom postao Beograđanin?!



13.

Pripadnicima Sekte i NarkoKartela u RS je sve još uvijek dozvoljeno, pa da otmu i, primjera radi, “Aluminu” džaba, u čemu im pomaže kriminalac Lazo Đurđević, stečajni upravnik FG “Birač”,  bez kojeg se ta zločinačka akcija ne bi mogla realizovati.





Ako mogu oteti fabriku vrijednu 600 miliona KM, zašto ne bi mogli štititi narkodilere, ubice, drogirane i alkoholisane savjetnike Kumova kavačkog Kartela?! Kao da je Zločinački Vrh MUP RS dosad nešto drugo radio.


14.

Međutim, svemu dođe kraj, pa će i navedenim, jezivim zločinima uskoro doći. Mogu još do 02.10., kada su Opšti izbori; Naravno, ne svi, jer će neki do tada biti zatvoreni!!! (nastaviće se)